Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، سید محمد حسینی معاون پارلمانی ریاست جمهوری در چهارمین نشست علمی دانش آموختگان دانشگاه تهران که به مناسبت « هفته دفاع مقدس» و شروع سال تحصیلی ۱۴۰۰ برگزار شد، با اشاره به پیشرفت های علمی کشورهای بعد از انقلاب گفت: اگر ما عزم و  اراده و همت بالایی داشته باشیم این کشور می تواند پیشرفت های فراوانی دیگری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیشرفت های که با همت و علم جوانان، دانشمندان، اساتید و دانشجویان بوجود خواهد آمد.

حسینی با اشاره به نقش و اهمیت علم و فرمایش حضرت علی(ع) درباره علم گفت: علم مایه اقتدار و عزت است و اگر بتوانیم علوم روز را کسب کنیم می توانیم بر دشمنان غالب شویم ولی اما اگر نتوانیم در بحث علمی موفق شویم دیگران بر ما چیره می شوند.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: مسلما کشوری که وابسته باشد نمی‌تواند ادعای اقتدار و خودکفایی کند و نمی‌تواند در مقابل تهدید و تحریم ها بایستد به همین جهت مقام معظم رهبری همواره به بحث علم آموزی تاکید دارند و اهداف بلندی را ترسیم می‌کنند تا جامعه علمی کشور رو به پیشرفت باشد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: نسل اول  و دوم انقلاب کارهای بزرگی را انجام دادند، از کشور دفاع کردند و در حوزه علم و دانش هم پیشرفت های زیادی داشتند و الان نوبت دانشجویان و جوانان برومند امروز این مرز و بوم است که بیایند و کارهای بزرگی را انجام دهند.

حسینی در ادامه با اشاره به فعالیت شرکت های دانش بنیان در کشور افزود: اینکه امروز می بینیم شرکت های دانش بنیان فراوانی در کشور راه اندازی شده نشان از توانایی جوانان و دانشجویان ما دارد و باید تلاش شود این شرکت های دانش بنیان روز به روز بیشتر شده و بتوانند در حل مشکلات کشور کمک کنند.

وی یادآور شد: در  برخی حوزه های مختلف علمی باید تلاش بیشتری صورت گیرد و رساله ها و مقاله ها با نگاه حل المسائلی باشد.

حسینی اضافه کرد: ان شالله در دولت سیزدهم انتظار داریم گام‌های بلندی برداشته شود اگر قبلاً نگرانی وجود داشت که شتاب علمی کشور کاهش پیدا کند ما امیدواریم در این دولت شاهد نتایج بهتری باشیم.

این استاد دانشگاه با اشاره به فعالیت جامعه علمی در ایام انتخابات اظهار داشت: جامعه علمی ما در انتخابات نقش آفرین بودند که این نشان می دهد از یک رشد سیاسی هم برخوردار بوده و به سرنوشت کشور حساس هستند و آمده اند برای حل مشکلات کمک کنند.

وی با اشاره به کم توجهی هایی که در سال های گذشته به مسائل معیشتی و اقتصادی صورت گرفت؛ گفت: به دلیل این کم توجهی ها معیشت و اقتصاد مردم و کشور آسیب دید، اساتید دانشگاه و جامعه علمی وقتی این موضوع را دیدند در انتخابات دست به کار شدند و از یک انسان عالم، فاضل و فرهیخته حمایت کرده، هزاران امضا از اساتید برای دعوت و حمایت از آیت الله رئیسی جمع شد.

حسینی تصریح کرد: امروز هم اساتید و جامعه علمی باید کمک کنند تا بتوانیم مشکلات را حل کنیم و امیدوارم بتوانیم به اهدافی که برای توسعه کشور داریم دست پیدا کنیم. این طور نیست که ما فکر کنیم چون تحریم است نمی توانیم مشکلات را حل کنیم، اگر تلاش و همت باشد قطعا مشکلات حل خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به سفر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه به سازمان ملل گفت: آقای امیرعبدالهیان در این سفر با ۵۱ مسئول از کشورهای مختلف ملاقات داشت و رایزنی های مختلفی صورت گرفت که این نشان از تلاش برای حل مسائل دارد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش اضافه کرد: امیدواریم ان شالله زودتر کلاس‌های حضوری هم تشکیل شود تا دانشجویان بتوانند بهتر کسب دانش کنند چرا که آنها در آینده باید کارهای بزرگی را انجام دهند و مسائل جامعه را حل کنند.

 وی گفت: در روایت اسلامی درباره دانش تاکیدات بسیاری شده و جامعه اسلامی به کسب علم و دانش تشویق شده است. ان‌شالله ما هم بتوانیم با سرعت بیشتری به سمت فتح قله های علمی حرکت کنیم.

حسینی تاکید کرد: باید روحیه خودباوری و اعتماد به نفس را در نسل جوان ترویج کنیم. برخی کشورها برای اینکه مردم و جوانان خود را به این موضوع تشویق کنند سراغ قهرمانان ساختگی می‌روند اما در کشور ما قهرمانان واقعی فراوانی وجود دارد که می‌توان از آنها الگو گرفت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور تحریم معاون پارلمانی جامعه علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۰۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن

نفت و گاز از ارکان اقتصادی کشورهایی مانند ایران که از منابع عظیم برخوردارند، به شمار می رود. طی سالیان گذشته، درآمدهای نفتی تأمین کننده بخش مهمی از بودجه کشور بوده اند. طی سال های اخیر اقداماتی در راستای کاستن از وابستگی کشور به درآمدهای نفت و گاز صورت گرفته، اما همچنان این منابع مهم ترین تأمین کننده ارز مورد نیاز کشور به شمار می روند.

تحریم کنندگان با علم به اهمیت درآمدهای نفت و گاز برای کشور، به تحریم این صنایع اقدام کردند. در وهله اول، دسترسی ما به اقلام راهبردی در این صنایع مسدود شد و در مرحله بعد فروش نفت و گاز را تحریم کردند. هدف این بود که از دسترسی ما به درآمدهای نفتی جلوگیری شود، تا جائیکه تحت فشار قرار بگیریم و تسلیم شویم.

دولت سیزدهم تصمیم جدی خود را در راستای خنثی سازی تحریم ها در ابتدای روی کار آمدنش اعلام کرد. در این راستا، سیاست هایی به اجرا گذاشته شد که از جمله مهم ترین آن ها می توان به ، استفاده حداکثری از توان دانش بنیانی و داخلی کشور، تمرکز بر توسعه زنجیره ارزش محصولات و افزایش بهره وری در تولید گاز و کاهش هدررفت گاز اشاره کرد. در نهایت تمامی این سیاست ها نتیجه داد. به نحوی که طی سال گذشته میلادی به رشد اقتصادی 5.4 درصدی دست یافتیم.

 شهباز حسن پور، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به این موضوع که وزارت نفت عملکرد موفقی در زمینه فروش نفت و گاز در شرایط تحریم داشته است، تصریح کرد: مسئولان کشور در وزارتخانه های مختلف از جمله وزارت امور خارجه و وزارت نفت در زمینه یافتن راه هایی برای فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریم تلاش های بسیاری کردند. این تلاش ها در نهایت ما را به رکوردزنی در فروش نفت طی چند سال گذشته رساند.

حسن پور ادامه داد: سیاست هایی به منظور عبور از شرایط تحریم طی سال های گذشته توسط دولت سیزدهم به اجرا گذاشته شد. یکی از این سیاست ها، توسعه زنجیره ارزش محصولات است. این سیاست مزیت های بیشماری برای کشور دارد و به درستی توسط دولت در دستور کار قرار گرفته است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: متاسفانه در سطوح مختلف در کشور درگیر خام فروشی هستیم. به این ویژه این موضوع را در صنایع نفت و گاز مشاهده می کنیم. هر چقدر بتوانیم به توسعه زنجیره ارزش محصولات بپردازیم، نفع بیشتری نصیب کشور می شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: رشد اقتصادی بخش نفت و گاز در شرایط تحریم بسیار مهم بوده است. طی سالیان گذشته تلاش کرده ایم به انحای مختلف با تحریم ها برخورد کنیم. دولت سیزدهم سیاست اتکای به خود، تمرکز بر توسعه برداشت گاز به کمک توان داخلی که نمود آن در فاز 11 پارس جنوبی اتفاق افتاد و در نتیجه تمرکز بر رشد بهره وری و دیپلماسی موفق منطقه ای در حوزه توسعه تجارت گاز توانسته است که رشد اقتصادی مطلوبی کسب کند و باید برای تداوم رشد اقتصادی پایدار در این بخش به تداوم اجرای سیاست هایی مانند استفاده حداکثری از توان داخلی و دانش بنیانی ادامه دهد.

دیگر خبرها

  • معاون رئیس‌جمهور: بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • گاف بی بی سی درباره پروژه هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!
  • حسینی: نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم در مجموع انقلابی هستند + فیلم
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد