Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، همایش سراسری «بررسی عملکرد شش ماهه کاداستر و راهکار‌های لازم جهت پیشبرد امور» با حضور دکتر خداییان معاون رئیس دستگاه قضا و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، معاونین، مدیران کل ستادی و استانی سازمان به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد.   ذبیح الله خداییان رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در این همایش با تسلیت ایام اربعین حسینی و با آرزوی قبولی عزاداری‌های همگان، ضمن ارزیابی وضعیت اجرای طرح کاداستر در استان‌ها طی شش ماهه سال ۱۴۰۰، به بیان نکات و توصیه‌هایی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
 

با مدیرانی که نسبت به امور مردم بی تفاوت هستند، برخورد جدی شود

وی از خدمتگزاری به مردم به عنوان وظیفه و امانتی برای مسئولان یاد کرد و گفت: باید امانتدار خوبی باشیم و همواره برای گره گشایی از کار و مشکلات مردم اقدام لازم را صورت دهیم.

این مسئول عالی قضایی با اشاره به حدیث نبوی «خیر الناس أنفعهم للناس»، خطاب به مدیران ستادی و استانی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تاکید کرد که برای گره گشایی از کار مردم و نفع رسانی به آن‌ها برنامه ریزی لازم صورت گیرد و با مدیرانی که نسبت به امور مردم بی تفاوت هستند، برخورد جدی شود.

خداییان با تاکید بر اینکه باید همه اقدامات به درستی و مطلوب صورت گیرد تا نفع آن عاید مردم شود، گفت: ضروری است کار مراجعه کنندگان در سریع‌ترین زمان ممکن و به شکل صحیح و قانونی انجام شود و کوتاهی در این زمینه به هیچ وجه قابل قبول نیست.

برای هر فرآیند، زمان مشخصی تعیین شود

معاون رئیس قوه قضاییه در بیان نکته دوم «کنترل فرآیند‌های امور» را مورد اشاره قرار داد و افزود: لازم است برای هر فرآیند، زمان مشخصی تعیین و در اجرای امور در این زمانبندی، نظارت صورت گیرد و اگر در مهلت مقرر اقدام لازم انجام نشد، موضوع فورا پیگیری شود.

وی اظهار کرد: کنترل فرآیندها، علاوه بر کمک به مبارزه با فساد، افزایش رضایت مراجعه کنندگان از سازمان ثبت اسناد و املاک را به همراه دارد.

بازرسی‌های سرزده به زودی آغاز می‌شود

عضو شورای عالی قوه قضاییه از «سرکشی به واحد‌های ثبتی و دفاتر اسناد رسمی و ازدواج و طلاق» به عنوان نکته سوم یاد کرد و بیان کرد : لزوم اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا و رعایت طرح فاصله گذاری اجتماعی در کشور، موجب کاهش بازدید‌ها و سرکشی‌های ستادی و استانی شد که با توجه به انجام واکسیناسیون همگانی و تغییر وضعیت کرونا در استان‌ها، بازرسی‌های سرزده به زودی آغاز می‌شود و مدیران ستادی و استانی نیز در این زمینه اهتمام لازم را داشته باشند.

مدیران استانی و ستادی اجرای تفاهم نامه‌ها را پیگیری کنند‌

«پیگیری اجرای تفاهم نامه‌های منعقد شده با سایر دستگاه‌ها» نکته چهارمی بود که مورد اشاره رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور قرار گرفت.

 خداییان تصریح کرد: مدیران استانی و ستادی اجرای این تفاهم نامه‌ها را با پای کار آوردن مدیران سایر دستگاه‌ها به صورت مرحله به مرحله بررسی و عدم همراهی مسئولان دستگاه‌های مختلف را اعلام نمایند تا موضوع از ناحیه سازمان به وزیر مربوطه گزارش شود.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ابراز امیدواری کرد که با عنایت حجت الاسلام والمسلمین رئیسی به اجرای کاداستر، این طرح با همکاری دولت به صورت کامل اجرا شود.

به صورت روزانه بر روند انجام امور پیمانکاران نظارت شود

«نظارت بر امور انجام شده از سوی پیمانکاران»، به عنوان نکته پنجم از سوی دکتر خداییان مطرح شد. وی اظهار کرد: باید به صورت روزانه بر روند انجام امور پیمانکاران به خصوص در زمینه قرارداد‌های منعقد شده با بخش خصوصی در اجرای طرح کاداستر نظارت صورت گیرد.

عضو شورای عالی قوه قضاییه با خاطرنشان کردن اقدامات جهادی مدیران و کارکنان سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در تثبیت اراضی ملی طی سال گذشته تاکنون، تاکید کرد که در انجام امور باید دقت و سرعت توامان مورد لحاظ قرار گیرد تا به عنوان مثال سند مالکیت صادر شده، تعارضی با ملک شخص دیگری نداشته باشد.

اعتبار تخصیص داده شده به صورت بهینه مصرف شود

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به عنوان نکته ششم «مصرف بهینه اعتبارات تخصیص داده شده» را مورد توجه قرار داد و افزود: اعتبار تخصیص داده شده باید به صورت بهینه و در جای خودش مصرف شود.

بخشنامه‌های صادره به صورت مرتب مرور و اجرا شود

«نظارت بر بخشنامه‌های صادره از سوی قوه قضاییه و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور» به عنوان نکته هفتم در همایش سراسری «بررسی عملکرد شش ماهه کاداستر و راهکار‌های لازم جهت پیشبرد امور» مورد تاکید دکتر خداییان قرار گرفت.

معاون رئیس قوه قضاییه ادامه داد: باید این بخشنامه‌ها به صورت مرتب مرور شده و بر اجرای آن‌ها علی الخصوص بخشنامه «ممنوعیت ارجاع امر کارشناسی به کارشناسان شاغل قضایی و اداری دادگستری و ثبت اسناد و املاک» نظارت لازم صورت گیرد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور «مبارزه جدی و بی امان با فساد» را به عنوان نکته هشتم مورد تاکید قرار داد و گفت: باید با متخلفین، کارچاق کن‌ها و افرادی که با سوءاستفاده از نام کارکنان خدوم سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اقدامات غیرقانونی انجام می‌دهند برخورد قاطع صورت گیرد.

 خداییان راهبرد اصلی در این زمینه را ارزیابی وضع موجود و افزایش بازرسی‌ها و نظارت‌ها بر واحد‌های ثبتی و دفاتر ازدواج و طلاق و اسناد رسمی دانست.

وی از جمله اقدامات واحد‌های ثبتی در تثبیت اراضی را تثبیت قطعات در منابع طبیعی ذکر کرد و افزود: واحد‌های ثبتی با یک کار جهادی در شش ماهه اول سال ۱۴۰۰ تعداد ۹۸۵۶۳ قطعه از اراضی منابع طبیعی و مستثنیات را تثبیت کرده که این میزان به نسبت مدت مشابه سال قبل که ۷۹۲۹ قطعه بود، رشدی ۱۱۴۳ درصدی را نشان می‌دهد.

گفتنی است در ادامه این همایش ویدئو کنفرانسی مدیران استانی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به بیان مشکلات و دغدغه‌های خود پرداختند و دکتر خداییان پس از استماع اظهارات آن‌ها ارشادات لازم را مبذول داشت.

بیشتر بخوانید

بازداشت ۸ نفر در پرونده کریپتولند/ انتقال ۱۱۰ نفر از زندانیان خارج کشور به زندان‌های ایران/ غیبت مشایی طولانی‌تر شود حکم جلبش صادر می‌شود



انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قوه قضائیه ثبت اسناد رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ستادی و استانی واحد های ثبتی عنوان نکته دکتر خداییان قوه قضاییه صورت گیرد شش ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۱۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد

به گزارش خبرنگار مهر، فریبا بریمانی صبح شنبه در گفت وگ و با خبرنگاران ضمن تبریک فرا رسیدن روز «روانشناس و مشاوره» با بیان اینکه روانشناسان در ایجاد یک جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی نقش بسزایی دارند، گفت: روانشناسان به افراد جامعه کمک می‌کنند تا بتوانند احساسات و رفتارهای خود را بهتر درک کرده و آنها را مدیریت کنند تا زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران یکی از اهداف سازمان بهزیستی کشور را برنامه‌ریزی و تلاش در جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه دانست و عنوان کرد: در حال حاضر ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقا توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و … به شهروندان فعالیت دارند.

بریمانی به ارائه خدمات مشاوره حضوری اشاره و عنوان کرد: ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر در سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین امر خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی نیز صورت می‌گیرد، افزود: طی یک سال اخیر ۱۹۴ هزار و ۵۶۸ نفر طی تماس با خط ۱۴۸۰ صدای مشاور، جهت برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانوداگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی مشاوره تلفنی دریافت و از مزایای این خط بهره مند شدند.

این مسؤول از ارائه آموزش به بیش از هشت هزارو ۳۰۰ نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: بی شک، یکی از راهکارهای مؤثر پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین، آموزش پیش از ازدواج است که به ارتقای توانمندی فردی در انتخاب همسر مناسب و تشکیل خانواده موفق کمک می‌کند که این افراد جهت تقویت و ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند.

وی اعلام کرد: سال گذشته، ۱۴۰۹۹ زوج مازنی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت کرده‌اند.
مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴ هزار و ۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره مند شدند.

وی انتخاب همسر و ازدواج را هم از بعد اجتماعی و هم از بعد فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر در سال گذشته از مراکز مشاوره سراسر استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت نمودند. چرا که انتخاب درست و مناسب هم فرد را به آرامش می‌رساند و هم جامعه را از بحران مسائل اجتماعی آسیب زا مانند طلاق و پیامدهای آن حفظ می‌کند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: در سال گذشته تعداد، ۴۶ هزار زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند و از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است که عمده ترین دلایل طلاق عدم مسؤولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بوده است.‌

کد خبر 6089518

دیگر خبرها

  • کشف قاچاق چوب در پارسیان
  • دولت قانون ساماندهی اجاره بها را تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری
  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • وقف به عنوان یک سنت حسنه با دانش‌های جدید آمیخته شده است
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها برای شروع اخذ «سند کاداستری» / صدور ۶۹۷ سند تک برگ املاک در یک سال
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها برای شروع فرآیند اخذ«سند کاداستری»/صدور ۶۹۷ سند تک برگ املاک دریک سال
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها جهت شروع فرآیند اخذ سند کاداستری
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • تشدید نظارت برفعالیت مشاوران معاملات املاک در مشهد