Web Analytics Made Easy - Statcounter

با تلاش شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه زیرساخت فناوری اطلاعات هوشمند، یک سامانه‌ای طراحی شده است که کلیه بانک‌های اطلاعاتی، ترددها و ورود و خروج به داخل کشور را کنترل می‌کند و با کمک این سامانه قرنطینه هوشمند تا دو هفته دیگر از قزوین آغاز می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ "مصطفی قانعی" عضو کمیته ملی واکسن کرونا و دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره جزئیات اجرای آزمایشی قرنطینه هوشمند گفت: با تلاش دو ساله شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه زیرساخت یک فناوری اطلاعات هوشمند انجام دادند و مدیریت خوبی که در وزارت کشور انجام شده است یک سامانه‌ای طراحی شده است که به شکل هوشمند کلیه بانک‌های اطلاعاتی، ترددها، ورود و خروج به داخل کشور را کنترل می‌کند و تمام سامانه‌های اطلاعاتی نیز به آن متصل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این سامانه اطلاعاتی این نوید را برای کسانی که واکسن زده‌اند و ناقل ویروس نیستند، می‌دهد که می‌توانند کسب‌و‌کارهای خود را باز کنند و در حقیقت این سامانه هوشمند نویدی است برای اینکه هم اقتصاد باز و شکوفا شود و هم کرونا مهار شود و برای اینکار تمامی ارگان‌های دست‌اندرکار کشور در این موضوع مشارکت خواهند کرد و قرار است که انشالله به صورت نمونه آزمایشی در استان قزوین این کار آغاز شود و در صورت موفقیت‌آمیز بودن نتایج وارد مرحله کشوری شده و در کل کشور اجرا شود.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی با اشاره به ویژگی‌های این طرح گفت: با اجرای این طرح دیگر نیازی به ارائه دائم اطلاعات از سوی فرد نیست بلکه براساس اطلاعات سامانه، کسب‌و‌کارها و ترددها باز خواهد شد و اقتصاد نیز رونق پیدا خواهد کرد. زمان اجرای این طرح نیز یک یا دو هفته آینده این طرح آغاز خواهد شد و امیدواریم طی دو تا سه ماه آینده نتایج آن به ستاد ملی کرونا ارائه شود.

قانعی با اشاره به روند اجرای ردیابی افراد مبتلا به کرونا در این سامانه تصریح کرد: در باز کردن کلیه فعالیت‌های اقتصادی که تاکنون به دلایل کرونا به شکل عمومی بسته می‌شد یکی از مطالبات این است که افرادی که واکسن زده‌اند و ناقل نیستند می‌توانند به فعالیت‌های اقتصادی خود ادامه بدهند نه اینکه کلیه فعالیت‌ها تعطیل شود و برای این کار یکسری شرکت‌های دانش‌بنیان داریم که مبتنی بر سامانه‌های تشخیصی بسیار سریع می‌توانند پاسخ‌هایی را وارد سامانه کنند که فرد نه ناقل ویروس است و هم اینکه هر دو دوز واکسن خود را نیز دریافت کرده است.

وی ادامه داد: از طرفی این سامانه به شکلی هوشمند تمام مجاری ورودی یک باشگاه یا به عنوان مثال یک تردد جاده‌ای و ...  را به شکلی هوشمند کنترل می‌کند و خوشبختانه این امکان را فراهم کرده است که برای فردی که واکسن دریافت کرده و ناقل ویروس نیست به کار و فعالیت خود ادامه دهد ضمن اینکه برای این کار نیازی به ثبت‌نام مردم در این سامانه و یا دریافت کارت نیست فقط اطلاعات آزمایشگاهی و اطلاعات واکسن شهروندان وارد این سامانه خواهد شد و برای تردد‌ و فعالیت نیز مجوز به شکل سامانه‌ای صادر خواهد شد و در صورتی که منعی وجود داشته باشد مانع از تردد و فعالیت فرد مورد نظر خواهد شد.

عضو کمیته ملی واکسن کرونا گفت: اصل این سامانه این است که تا کسب و کارها باز شود و در پیک‌های کرونا تمام اقتصاد یک استان به یکباره بسته نشود به همین دلیل افرادی که اطلاعات آنها در سامانه نشان می‌دهد که هیچ مشکلی ندارد، می‌توانند به فعالیت خود از جمله ترددها یا حضور در ورزشگاه‌ها ادامه دهند.

وزیر بهداشت: قرنطینه هوشمند چند هفته دیگر اجرا می‌شوداجرای طرح قرنطینه هوشمند در استان فارس؛ هنوز 30 درصد از تست‌های کرونا در شیراز مثبت است‌

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری ویروس کرونا علم و تکنولوژی شرکت های دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری ویروس کرونا علم و تکنولوژی شرکت های دانش بنیان قرنطینه هوشمند خواهد شد سامانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۲۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم

حمید مجیدی‌مهر، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه درباره نقش نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه بر تحقق شعار سال رهبری مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: در سال‌های اخیر، سازمان اوقاف و امور خیریه برای عمل به فرامین مقام معظم رهبری در حوزه تولید اقدام به حمایت از مولدسازی صنعتی از قبیل شرکت‌های دانش بنیان، فعالیت‌های علمی و پژوهشی در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی، دانش بنیان، هسته‌ای و ... کرده است.

مجیدی‌مهر ادامه داد: از آنجایی که سازمان اوقاف مبتنی بر نیات واقفین اجرای نیت می‌کند، این امکان وجود دارد که بر موضوعات مختلف از قبیل آبزی‌پروری، توجه به اقتصاد دریا پایه، دامپروری و ... ورود کند. وقتی ما به انتهای پروژه‌های تحقیقاتی می‌رسیم، نتایج عینی آن را در میدان بهتر می‌بینیم، که منجر به افزایش بهره‌وری موقوفات شده است. وقتی بهره‌وری از موقوفات افزایش یابد، درآمد‌ها هم زیاد می‌شود و نیات بهتر اجرایی می‌شوند. سازمان اوقاف به همان نسبت که در حوزه‌های تولید فعالیت دارد، در حوزه‌های فرهنگی و نشر معارف و قرآن اهل بیت (ع) فعالیت می‌کند. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گفته رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان اوقاف علاوه‌بر تحقق فرامین مقام معظم رهبری برای تحقق بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم قدم برمی‌دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • آغاز ثبت‌نام ترمیم نمرات و ایجاد سابقه تحصیلی از هفته آینده