Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@20:08:21 GMT

گردشگری، اولویت نخست صنعت توسعه استان کرمان

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۵۲۳۷۳

گردشگری، اولویت نخست صنعت توسعه استان کرمان

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، فریدون فعالی امروز در مراسم بزرگداشت هفته گردشگری در تالار خیام دانشگاه ولیعصر (عج) با اشاره به اهمیت صنعت گردشگری اظهار کرد: گردشگری یک کالای لوکس در سبد خانوار است و در عجبم چرا قدر داشته هایمان را در حوزه گردشگری در استان کرمان ندانستیم، استان کرمان دارای ظرفیت و جغرافیای زیبا و پهناوری است که باید به آن باور داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان عنوان کرد: محصولاتی استان کرمان دارد که بهترین سوغات از جمله کلمپه، قاووت، لوز پسته، همچنین بزرگترین خانه خشتی جهان و 7 اثر ثبت جهانی در استان دارد. یک شاخص در حوزه گردشگری داریم که به آن توانمندسازی محیط گفته می‌شود؛ که باید دید آیا از این داشته و ظرفیت درست استفاده می‌کنیم؟ به‌نظر من در این شکل قضیه در استان کرمان نتوانستیم به‌خوبی از این منابع استفاده کنیم.

فعالی تصریح کرد: طلای سبز یک برند است؛ چقدر توانستیم از این جاذبه پسته تور گردشگری ایجاد کنیم و در فصل برداشت پسته دفاتر خدماتی چند تور گردشگری وارد استان و شهرستان رفسنجان کرده‌اند و چه کارهایی برای جذب گردشگر انجام دادند.

وی با بیان اینکه چند بسته سفر آماده شده و هتل‌ها در مناسبت‌های مرتبط با این فعالیت‌ها توانستند برنامه سفر ایجاد کنند، ادامه داد: تیم فوتبال رفسنجان یک ظرفیت است که موجب شده از هتل‌های این شهرستان استفاده شود.

فعالی خاطرنشان کرد: باید از هر مناسبت برنامه‌های مختلف ایجاد و از برندینگ استفاده کرد که بتوانیم قوت خود را بالاتر ببریم و برنامه‌هایمان را تعریف کنیم.

وی افزود: ما در اسناد بالادستی استان کرمان هم در صنعت توسعه استان، گردشگری به‌عنوان اولویت قرار گرفته هم در سند آمایش سرزمین در استان کرمان گردشگری به‌عنوان اولویت در نظر گرفته شده، همچنین در شورای برنامه‌ریزی توسعه استان هر سندی که برای هر شهرستانی که می‌خواهد مصوبه بگیرد، اولویت نخست آن، گردشگری محاسبه شده و دیده شده ؛ اما آیا تأمین منابع متناسب با این اولویت‌ها هست؟ بنابراین، این تناسب باید به وجود آید.

انتهای پیام/80016/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: گردشگری استان کرمان میراث فرهنگی آمایش سرزمین استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۲۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی رضایت، رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، با اشاره به پانل ساماندهی برنامه‌های آموزشی که پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه در بیست و پنجمین همایش آموزش پزشکی برگزار شد، از مشارکت نمایندگان بیش از ده دانشگاه در این پانل خبر داد و گفت: در هیات رییسه پانل دبیر شورای عالی برنامه‌ریزی و دبیر دبیرخانه علوم پایه پزشکی و رئیس کارگروه کار افرینی معاونت حضور داشتند. در این نشست بر اهمیت ساماندهی رشته محل‌ها و برنامه عملیاتی آن تاکید شد.

در این برنامه عملیاتی، سامانه فعال آماری مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی و اجرا می‌شود که در آن تمامی رشته محل‌ها و تعداد دانشجویان، فارغ التحصیلان درج می‌شود تا پروفایلی از وضعیت هر کدام از رشته مقاطع در اختیار قرار گیرد.

وی وضعیت نمودار و شیب رشته‌ها را در طراحی نقشه راه آن موثر خواند و تصریح کرد: پس از بررسی رشته مقاطع و رشته محل ها، بر اساس همفکری دبیرخانه‌ها و نخبگان آن رشته، برای تقویت و ظرفیت سازی در برخی از رشته‌ها تصمیم گیری می‌شود. به عنوان مثال ممکن است در برخی از رشته‌ها که نیاز کشور هستند، اما متقاضی ندارند، راه حل‌هایی برای تشویق متقاضی ایجاد کنیم.

رضایت بر تناسب میان رشته ها، نیاز کشور و تعداد داوطلبین تاکید کرد و افزود: پس از تعیین وضعیت موجود، ممکن است که برای هر کدام از رشته‌ها اقداماتی از جنس تقویت، محدودیت و یا از جنس تعلیق و توقف داشته باشیم.

رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، سپس به مباحث مطرح شده در پانل در خصوص اهمیت ساماندهی و مامور محور کردن دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: همکاران از دانشگاه‌های مختلفی همچون، همدان، البرز، مشهد، شاهرود، زاهدان، اصفهان و بجنورد و شهید بهشتی و ایران در این نشست مشارکت فعال داشتند و مطالعاتی در زمینه شاخص‌های مربوط به ساماندهی رشته‌های آموزشی را مطرح کردند.

وی با بیان اینکه در ساماندهی رشته ها، نیاز کشور در اولویت قرار دارد، خاطر نشان کرد: مواردی همچون نگاه بخشی و منطقه‌ای در اولویت‌های بعدی قرار می‌گیرد چرا که کشور منابع محدودی دارد و باید بر اساس شاخص‌های انسانی سلامت حرکت کنیم.

رضایت ساماندهی رشته‌ها را اقدامی کارشناسی شده خواند و افزود: هدف از این کار، محدود سازی و حصر رشته‌ها نیست بلکه با کمک دبیرخانه‌ها برای بهبود شرایط اقدام خواهیم کرد. همچنین نگاه ما در بازنگری کاریکولوم‌های درسی به صورت مهارت محوری و نیاز محوری و ماموریت محوری است.

رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، بر ضرورت دستیابی به الگوی متوازن رشته مناطق و رشته محل ها، از طریق کار کارشناسی تاکید کرد و افزود: با تاکید معاون آموزشی مقرر شده است سامانه ساماندهی بعنوان ابزاری مدیریتی اجرایی شود که بر اساس نیاز در قالب داده‌ها و آمار‌های دقیق در اختیار قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولویت اول ما توسعه روستایی است
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر از اولویت‌ها است
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • درخشش دختران کرمانی در چهار وزن نخست وزنه برداری نوجوانان ایران
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • هاکان فیدان: توسعه روابط با ایران اولویت مهم ترکیه دانست
  • ‏توسعه روابط با کشورهای آفریقایی از اولویت‌های سفر به گامبیا است
  • بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند