Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرگرد عبدالله آذرنییاد روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اجرای طرح بسیج جهش تولید یکی از طرح های کانون بسیج مهندسین کشاورزی است که در راستای عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری برای تحقق شعار سال و رسیدن به خودکفایی در تولید محصولات راهبردی کشاورزی و دامی در حال اجرا است.

وی افزود: علمی سازی کشاورزی برای ارتقای کیفیت محصول، افزایش عملکرد و بهره وری بیشتر برای کشاورزان و تولیدکنندگان، محرومیت زدایی، بهبود معیشت کشاورزان و روستاییان و امنیت غذایی و همچنین افزایش میزان بهره وری در دام، کاهش میزان تلفات و کاهش بیماری های بومی در منطقه از مهمترین اهداف طرح در بخش کشاورزی و دامپروری این شهرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسوول کانون بسیج مهندسین کشاورزی سپاه سردشت بیان کرد: کارشناسان کانون در قالب اجرای این طرح، رصد میدانی اراضی کشاورزی، برگزاری کارگاه های آموزشی به صورت میدانی و عملی، ارائه توصیه های کارشناسی در مراحل اولیه کاشت، داشت و برداشت محصولات، کنترل علف های هرز، راه های کاهش مصرف آب و نحوه استفاده از کود و سموم و در بخش دامپروری واکسیناسیون دام، عملیات اصلاح نژاد و پایش و ویزیت رایگان دام ها را انجام می دهند.

وی اضافه کرد: در این طرح ۱۰ نفر از مهندس جوان کشاورزی به عنوان مربی فعالیت دارند که تاکنون ۹ هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی ۷۰ روستای این شهرستان را تحت پوشش قرار داده اند.

مسوول کانون بسیج مهندسین کشاورزی سپاه سردشت اظهار کرد: این مربیان ۱۵ دوره آموزشی "مزرعه محور" و پنج دوره آموزشی "مزیت محور" را برای هزار و ۲۰۰ کشاورز در مناطق مرزی و کم برخوردار شهرستان اجرا کرده اند.

وی با اشاره به فعالیت در بخش دامپروری نیز گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از هزار و ۵۰۰ راس دام سنگین و هفت هزار راس دام سبک نیز به صورت ماهانه پایش و ویزیت رایگان شده و همچنین تعداد ۱۶ هزار راس دام سبک و سنگین مایه کوبی شده اند.

به گزارش ایرنا، شهرستان سردشت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و دارای چهار شهر، سه بخش ربط، مرکزی و وزینه با۶ دهستان و ۲۴۶ روستا و جمعیت ۱۲۰ هزار نفر است.

مجموع اراضی کشاورزی سردشت ۲۸ هزار هکتار است که از این میزان هشت هزار هکتار زیر کشت باغ است و ۲۰ هزار هکتار آن را اراضی زراعی تشکیل می‌دهد.

عمده ترین محصول باغی سردشت با پنج هزار هکتار انگور دیم است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان غربی سردشت کشاورزی سازمان بسیج سازندگی توسعه روستایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان غربی سردشت وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان غربی سردشت کشاورزی سازمان بسیج سازندگی توسعه روستایی هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۳۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح مدیریت تلفیقی (ICM) در سه هزار هکتار شالیزار مازندران به منظور تولید برنج سالم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرید بیگی، امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جلسه ستاد گیاه پزشکی استان مازندران در ساری از اجرای روش مدیریت تلفیقی (ICM) در اراضی کشاورزی مازندران خبر داد و اظهار کرد: این روش با اهداف حاصل‌خیزی خاک، مدیریت آفات و بیماری‌ها، مدیریت آب، تناوب زراعی، کنترل علف‌های هرز و استفاده بهینه از نهاده‌های کشاورزی است.

وی افزود: برای تولید محصول سالم برنج به روش مدیریت تلفیقی (ICM)، مصرف بهینه کود، استفاده از تله‌نوری و مبارزه مکانیکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای این طرح در سه هزار هکتار اراضی شالیزاری استان به‌منظور تولید برنج سالم خبر داد و گفت: این برنامه سال گذشته در ۱۴۰ هکتار اراضی شالیزاری مازندران اجرا شد.

بیگی با اشاره به اینکه بیماری زنگ زرد از جمله بیماری‌های مهم مزارع گندم است، تصریح کرد: تاکنون با بیماری زنگ زرد در ۱۹ هزار هکتار مزارع گندم استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با تاکید بر اهمیت مبارزه با آفت شپشک توت روی کیوی یادآور شد: به لزوم مبارزه با این آفت و دریافت گواهی ارتقای سلامت کیوی (کد QR) دستور کار قرار گرفت که وجود این آفت مانع صادرات کیوی به خارج از کشور می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی سال گذشته برای فعالیت آفت مگس مدیترانه‌ای و شکار آفت در سال قبل و ادامه این شرایط مطلوب در سال جاری، مبارزه با مگس میوه با اولویت کانون‌کوبی مورد تاکید است، عنوان کرد: سال گذشته مبارزه شیمیایی با مگس میوه در ۵۰ هزار هکتار و مبارزه غیرشیمیایی با این آفت نیز در ۱۰۱ هزار هکتار از باغ‌های استان انجام و ۱۳۷ هزار مگس به‌وسیله تله‌های فرمونی و جلب‌شونده در ایستگاه‌های پیش‌آگاهی استان شکار شد.

کد خبر 749095

دیگر خبرها

  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه قطع شد
  • قطع ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران