Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@06:39:16 GMT

آیا صرع به ارث می رسد؟

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۵۳۹۸۶

آیا صرع به ارث می رسد؟

به گزارش اقتصادآنلاین، اگر کودک مبتلا به صرع تشنج عمومی داشته باشد احتمال بروز صرع در برادر یا خواهر بیشتر است. داشتن تشنج و صرع به این معنا نیست که شما یا فرزندتان متفاوت از دیگران هستید یا اهمیت کمتری نسبت به دیگران دارید!

وراثت (ژنتیک یا ویژگی های جسمی که از والدین دریافت می کنیم) نقش مهمی در بسیاری از موارد صرع ایفا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال همه کسانی که دچار آسیب جدی به سر (علت واضح تشنج) می شوند دچار صرع نمی شوند. کسانی که دچار صرع می شوند ممکن است بیشتر سابقه تشنج در خانواده خود داشته باشند. این سابقه خانوادگی نشان می دهد که ابتلا به صرع برای آنها راحت تر از افرادی است که گرایش ژنتیکی ندارند.

هنگامی که تشنج از دو طرف مغز شروع می شود به آن صرع عمومی می گویند. صرع عمومی بیشتر ارثی است و شامل عوامل ژنتیکی است تا صرع جزئی یا کانونی

در سالهای اخیر پیوندهای ژنتیکی با برخی از انواع صرع جزئی یافت شده است.

آیا برادران و خواهران کودکان مبتلا به صرع بیشتر به این بیماری مبتلا می شوند؟

خطر آنها کمی بیشتر از حد معمول است زیرا ممکن است در خانواده تمایل ژنتیکی به تشنج و صرع وجود داشته باشد.

با وجود این اکثر برادران و خواهران دچار صرع نمی شوند. اگر کودک مبتلا به صرع دچار تشنج عمومی شود احتمال بروز صرع در برادر یا خواهر بیشتر است.

به خاطر داشته باشید صرع "مسری" نیست و مردم نمی توانند مانند سرماخوردگی "آن را" بگیرند.

اگر من مبتلا به صرع هستم آیا فرزندانم نیز مبتلا خواهند شد؟

اکثر کودکان مبتلا به صرع دچار تشنج یا صرع نمی شوند. با این حال از آنجا که ژن ها از طریق خانواده منتقل می شوند این امر امکان پذیر است. در اینجا چند نکته کلی وجود دارد که باید به خاطر داشته باشید.

کمتر از 2 نفر از هر 100 نفر در طول زندگی خود دچار صرع می شوند.

خطر برای کودکانی که پدرشان مبتلا به صرع است فقط کمی بیشتر است.

اگر مادر مبتلا به صرع باشد و پدر مبتلا نباشد خطر همچنان کمتر از 5 در 100 است.

اگر هر دو والدین صرع داشته باشند خطر کمی بیشتر است.

اکثر کودکان صرع را از والدین خود به ارث نمی برند اما احتمال به ارث بردن برخی از انواع صرع بیشتر است.

اگر مبتلا به صرع هستید ممکن است بترسید که فرزندان شما نیز دچار صرع شوند. با این حال دانستن حقایق مهم است. خطر انتقال صرع به فرزندان شما معمولاً کم است. صرع نباید دلیلی برای بچه دار نشدن باشد. آزمایش پزشکی ممکن است به افرادی که دارای شکل ژنتیکی صرع شناخته شده هستند کمک کند خطرات آنها را درک کنند.

اگر کودکی دچار صرع شد به یاد داشته باشید که بسیاری از کودکان می توانند تشنج ها را به طور کامل کنترل کنند. برای برخی ممکن است  حتی صرع برطرف شود. مهمتر از همه داشتن تشنج و صرع به این معنی نیست که شما یا فرزندتان متفاوت از دیگران هستید یا از اهمیت کمتری برخوردار هستید!

پربیننده ترین نحوه دریافت کارت دیجیتال واکسن کرونا + لینک ارده شیره ، این خوشمزه شفا بخش با طبعی گرم این دانه فقط مرگ را درمان نمی کند آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۷/۷) دیابت را در پاها جست‌وجو کنید

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صرع مبتلا به صرع دچار صرع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۳۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»

حدود یک سوم افرادی که پسوریازیس دارند به آرتریت پسوریاتیک مبتلا می‌شوند. علایم ممکن است شدید بوده و به سرعت بدتر شوند یا می‌توانند خفیف باشند و طی سالیان و به آهستگی وخیم شوند.

علایم این بیماری می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

۱) درد و سفتی مفاصل: آرتریت پسوریاتیک می‌تواند این قسمت‌های بدن را تحت تاثیر قرار دهد:

- مچ پا

- زانو

- انگشتان

- انگشتان پا

- پایین کمر

همچنین احتمال سفت شدن مفاصل در اول صبح یا بعد از مدتی استراحت بیشتر است.

۲) گرمی و تورم مفاصل: همراه با درد، التهاب می‌تواند مفاصل شما را متورم کند.

۳) مشکلات ناخن: آرتریت پسوریاتیک معمولاً باعث ایجاد تغییراتی در ناخن‌ها می‌شود از جمله سوراخ شدن، شکستن یا حتی جدا شدن ناخن.

۴) درد پایین کمر: برای حدود ۲۰ درصد از افراد مبتلا به آرتریت پسوریاتیک، التهاب باعث ایجاد مشکلاتی در مفاصل بین مهره‌ها می‌شود؛ وضعیتی به نام «اسپوندیلیت». همچنین باعث التهاب مفصل «خاجی‌تهیگاهی» می‌شود.

۵) آماس انگشت: این زمانی است که کل انگشتان دست یا پا متورم می‌شوند. علایم آماس انگشت می‌تواند به پزشکان کمک کند تا آرتریت پسوریاتیک را از آرتریت روماتوئید تشخیص دهند.

۶) مشکلات چشمی: در برخی موارد، افراد مبتلا به آرتریت پسوریاتیک مشکلات چشمی را تجربه می‌کنند. همان فرآیند التهابی که باعث مشکلات مفصلی می‌شود می‌تواند به سایر نواحی بدن مانند چشم‌ها نیز آسیب برساند.

۷) درد پا: دو مورد از رایج‌ترین قسمت‌های بدن برای یافتن آرتریت پسوریاتیک در تاندون آشیل است که بین ماهیچه ساق پا و پاشنه یا پایین پای شما قرار دارد.

۸) درد آرنج: التهاب ناشی از آرتریت پسوریاتیک می‌تواند باعث درد در آرنج نیز شود.

۹) خستگی: حدود نیمی از افراد مبتلا به آرتریت پسوریاتیک احساس خستگی می‌کنند که بر فعالیت‌های روزانه آنها تأثیر می‌گذارد. این وضعیت ناشی از التهاب ناشی از آرتریت پسوریاتیک است.

۱۰) مشکل در حرکت دادنِ دست و انگشتان: تورم و درد مفاصل که ممکن است با آرتریت پسوریاتیک همراه باشد، می‌تواند حتی کار‌های ساده و روزمره را سخت کند.

به گزارش «وب ام دی»، اگر هر یک از علایم بالا را دارید، به خصوص اگر پسوریازیس دارید یا در خانواده شما شایع است، با پزشک یا روماتولوژیست خود در مورد آنچه در حال وقوع است، صحبت کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • (ویدئو) مهاجر مبتلا به سرطان برنده جایزه بخت آزمایی یک میلیارد دلاری شد
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • علایم هشداردهنده‌ «آرتریت پسوریاتیک»
  • علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • درمان «ارس» تنها پلنگ باغ وحش شهرستان مشهد پیگیری می‌شود