Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، علیرضا آشناگر بعدازظهر امروز در جلسه شورای اداری استان سمنان و آیین تکریم و معارفه استاندار سمنان که با حضور وزیر کشور در سالن اجتماعات مطهری سمنان برگزار شد، اظهار کرد: سمنان، استانی پهناور است که بخش عمده آن به دلیل گسترش بیابان و نمک‌زار به پهنه کویری تبدیل شده است؛ این استان اقلیم‌های ویژه‌ای همچون کوهستانی، معتدل و کویری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سابق سمنان با بیان اینکه بر اساس اعلام سازمان برنامه و وزارت اقتصادی، تولید ناخالص داخلی استان روند رو به رشدی را طی کرده است، افزود: بخش خدمات ما ۴۷ درصد، صنعت ۳۹ درصد و ۱۲ درصد بقیه متعلق به بخش کشاورزی است.

آشناگر بیان کرد: طی این سه سال، دستگاه‌های اجرایی فعالیت بسیار مطلوبی داشتند و هر دولتی در این کشور اگر توفیقی داشته باشد، توفیق نظام جمهوری اسلامی است و باید برای آحاد مردم بازگو شود.

وی با بیان اینکه نرخ تورم در استان سمنان همواره کمتر از نرخ تورم کشور بوده است، عنوان کرد: نرخ بیکاری استان در حال حاضر و تا بهار ۱۴۰۰، ۸.۵ درصد است و همواره از میزان نرخ بیکاری کشور پایین‌تر بود.

استاندار سابق سمنان تصریح کرد: دو هزار واحد صنعتی در این استان استقرار دارند و ۶۰۳ واحد معدنی فعال و نیمه فعال ۴۲ مواد معدنی را در استان تولید می‌کنند.

آشناگر با بیان اینکه نرخ باسوادی استان سمنان، ۹۹ درصد است که بسیار خوب بوده و ازلحاظ شاخص‌های دانش‌آموزی نیز رتبه نخست کشور را داریم، افزود: کمبود آب در استان با وجود تمامی ظرفیت‌های موجود، از موانع جدی توسعه محسوب می‌شود و استفاده از آب‌های بین‌حوزه‌ای از راهکارهای برون‌رفت استان از مشکل کم‌آبی است.

وی تصریح کرد: در زمینه انتقال آب دریای خزر مجوز زیست‌محیطی، تخصیص و پدافند غیرعامل گرفته و ردیف بودجه آن تعیین شد، فراخوان توسط شرکت پروژه انجام شد و نامه مکتوب در خصوص پروژه برای پیگیری ویژه به دلیل حجم بالای سرمایه‌گذاری موردنیاز، آخرین اقدام در این حوزه بود و امیدواریم استاندار جدید و نمایندگان این مهم را به‌صورت جدی دنبال کنند.

استاندار سابق سمنان گفت: از همه مردم سمنان، از نمایندگان فعلی و سابق و از مدیران دستگاه‌های به‌واسطه تمامی همراهی‌ها در جهت تحقق اهداف برنامه‌های ما، صمیمانه تقدیر و تشکر دارم و از قصوری که متوجه من باشد عذرخواهی می‌کنم.

آشناگر تأکید کرد: خواهش دارم که نمایندگان و تمامی کسانی که نقشی در مدیریت دارند، دست استاندار را باز بگذارند تا در چیدمان نیرو و پیگیری امور بتواند راحت کار کند و بنده نیز به‌عنوان یک خادم و مشاور در خدمت استاندار جدید سمنان خواهم بود.

وی اضافه کرد: ۷۲۹‌ میلیارد تومان اعتبار مصوب تملک دارایی سال ۱۴۰۰ استان سمنان است که ۵۰ درصد آن تاکنون تخصیص یافته است؛ اما توانستیم طی سه سال، از محل بودجه سفر، بالغ‌بر سه هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان تأمین کنیم که بالغ‌بر ۱۰ برابر میزان بودجه یک سال استان است.

استاندار سابق سمنان با بیان اینکه بالغ‌بر ۸۵ درصد اعتبارات سفر ریاست جمهوری در سه ساله گذشته تأمین شده است، خاطرنشان کرد: استاندار جدید سمنان، سابقه درخشانی در مدیریت داشته و شناخت خوبی از استان دارد و در آینده نیز موفق خواهد بود.

انتهای پیام/۲۵۶۸/س/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزیر کشور بخش کشاورزی نرخ تورم کمبود آب استاندار سابق سمنان علیرضا آشناگر معارفه استاندار سمنان نرخ بیکاری سمنان استاندار سابق سمنان استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۴۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • ضرب‌الاجل یک‌هفته‌ای استاندار برای پیگیری بیکاری لرستان
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • سمنان در زمره استان‌های کم تورم کشور است
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد