Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رییس انجمن واردکنندگان خودرو در کلاب‌هاوس خبرآنلاین با موضوع واردات خودرو گفت: آزادسازی واردات خودرو یک مطالبه اجتماعی است چرا که از یک سو فشار اقتصادی روی دوش مردم است و از سوی دیگر بازار رانتی و متورم با محدودیت عرضه روبروست.

مهدی دادفر تاکید کرد: نظام جمهوری اسلامی ۴۰ سال برای صنایع مختلف به ویژه خودروسازی هزینه داده است و مردم انتظار دارند حداقل‌هایی را در زندگی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این انتظار عمومی است حالا اگر دولتمردان فکر می کنند نباید به انتظارات مردم پاسخ بدهند، پاسخ ندهند.

وی با اشاره به اینکه مشکل صنعت خودروسازی، واردات نبوده و نیست، گفت: از سال ۷۴ تا کنون سرجمع ۶۷۰ هزار خودرو وارد شده است که تنها ۴ درصد ظرفیت بازار است.

بیشتر بخوانید:

                            فرهنگی: اصرار مجلس بر تغییر طرح واردات خودرو بی‌فایده است

                            عجیب‌ترین جغرافیای قیمتی در بازار خودرو؛ قیمت باید در بازار تعیین شود

دادفر گفت:حال سئوال اینجاست که میزان ارز تخصیصی برای سالانه ۴۰ هزار دستگاه خودرو این اندازه اهمیت دارد که تمام اقتصاد را متاثر کند؟ در همین دو ماه اخیر قیمت دلارسه هزار تومان افزایش یافته اما دلیل چیست؟ آیا واردات خودرو آزاد شده است؟

وی تاکید کرد: گره صنعت خودروسازی با ممنوعیت واردات حل نمی‌شود. مشکلات خودروسازان ایران چیز دیگری است. قیمت‌گذاری دستوری، دخالت اشتباه دولت در خودروسازی و مواردی از این دست مشکل صنعت خودروسازی در ایران است.

این فعال اقتصادی تاکید کرد: من معتقدم طرح مجلس در نهایت مصوب خواهد شد اما اجرایی نمی‌شود.در همه این سال‌ها هیچ وزیری را هم به خاطر عدم اجرای قانون مورد بازخواست قرار نداده‌اند به این ترتیب من معتقدم این قانون در نهایت امکان اجزا ندارد چرا که حتی پس از تصویب نهایی توسط وزارت صمت، به اجرا در نخواهد آمد.همان مشاورانی که پیش‌تر خواستار ممنوعیت واردات خودرو بودند، امروز هم در حال مشاوره دادن هستد.

دادفر افزود: کسانی که معتقدند واردات خودرو به تولید داخل ضربه می‌زنند بهتر است این را بدانند که ضربه واردات در کالا و حجمی درست نیست که به تولید داخل ضربه بزند. این در حالی است که واردات سالانه ۴۰ تا ۵۰ هزار دستگاه خودرو هیچ ضربه‌ای به تولید داخل نمی‌زند .

او تاکید کرد: واردات خودرو خیلی از لحاظ اقتصادی در بازار اثرگذار نیست اما از نظر روانی، بسیار اثربخش است. از نظر من اهمیت این قانون اینجاست که در آن اعلام شده تک تک افراد ایرانی حق دارند ماشینی را که دوست دارند بیاورند.

او افزود: ما امکان نداریم هر خودرویی را وارد کنیم. خودروهای وارداتی باید با استاندارد مطابقت داشته باشد و وزارت صمت آن را تایید کند. نمایندگی به آن خدمات بدهد و اصناف بگویند ما این ماشین را تعمیر می کنیم. اما سئوال اینجاست که سوبارو، پروتن، هوندا، ولوو و خیلی ماشین‌ها دیگر که در ایران آمد و لوازم ندارند و تعمیر نشد، چه اتفاقی افتاد؟ کسی اعتراض کرد که چرا سرمایه مردم هدر رفته است؟

او تاکید کرد: ذهن ۸۰ میلیون نفر گرفتار و مشغول واردات خودرو شده در حالی که این وضعیت اصلا مناسب نیست. یادمان نرود وقتی سخت ترین تحریم‌ها اعمال شد، ترامپ نتوانست صنعت خودروسازی ایران را زمین بزند اما همین صنعتی که از ترامپ شکست نخورد برابر قیمت‌گذاری دستوری در حال شکست خوردن است.

223223

کد خبر 1559730

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: خودرو خودروسازان بازار خودرو واردات خودرو صنعت خودروسازی واردات خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۵۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه مجلس درباره ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها

علی خضریان درباره مصوبه مجلس مبنی بر ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، گفت: گرانی و نابسامانی بازار مسکن و اجاره‌بها ما را بر آن داشت که با تدوین طرحی از آشفته بازار جلوگیری کنیم؛ بنابراین طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی را تدوین کردیم که مراحل تصویب این طرح در مجلس طی شد و اکنون برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در تشریح محور‌های مصوبه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، بیان کرد: تکمیل سامانه ملی اسکان از طریق اخذ اطلاعات از دستگاه‌ها و همچنین خوداظهاری خانواده‌ها و مالکین با استفاده از طریق منوط کردن ارائه خدمات دستگاه‌ها به ثبت اطلاعات توسط مردم در این سامانه یکی از محور‌های این مصوبه است.

طراح، طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی گفت: طرح شناسایی خانه‌های خالی توسط شهرداری‌ها و تأیید آن توسط سامانه ملی املاک و اسکان و ارائه مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی به موجرینی که قرارداد بلندمدت منعقد می‌کنند یا واحد‌های خود را به خانواده کم درآمد دارای سه فرزند و بیشتر اجاره می‌دهند یا واحد را قیمت مناسب اجاره می‌دهند و پیش‌بینی ضمانت‌های اجرایی برای ثبت قرارداد‌های اجاره و خرید و فروش توسط متعاملین و مشاورین املاک در سامانه ثبت معاملات املاک از دیگر موضوعاتی است که در این طرح پیگیری می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه براساس این طرح سقف افزایش اجاره‌بها توسط شورای عالی مسکن در شرایط وجود تورم بالای ۳۰ درصد تعیین می‌شود، افزود:ساماندهی سکو‌های ثبت اگهی از طریق تایید اصالت ملک با سامانه ملی املاک و اسکان و تأیید مالک یکی دیگر از اقداماتی است که براساس این طرح باید اجرایی شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس با اشاره به اینکه طبق این مصوبه برای ارائه دامنه قیمت منصفانه با استفاده مشخصات مکانی و فنی هر واحد سامانه‌ای ایجاد می‌شود، ایجاد سکوی ثبت رسمی معاملات، اخذ عوارض از اراضی بایر و بلااستفاده و ممنوعیت خرید و فروش واحد‌های طرح‌های حمایتی قبل از تکمیل واحد‌ها را از دیگر محور‌های این مصوبه برشمرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • مصوبه مجلس درباره ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو؛ ۱۲ میلیارد تومان ناقابل!
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • واردات گوشت آفریقایی و تانزانیایی به ایران
  • سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک
  • واردات گوشت از آفریقا به کشور
  • تجارت آزاد با اوراسیا در انتظار مصوبه مجلس/ واردات گوشت از آفریقا
  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو