Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گلستان، هر چند تغییرات عنصری جداناپذیر از مدیریت است، اما عطش به تغییر تنها انگیزه کافی برای تحولات نیست بلکه باید ضمن کنترل احساسات برای هر دگرگونی مدیریتی، از پشتوانه منطق و استدلال سود برد.

تب تغییرات اگرچه در آغاز به کار دولت‌ها همواره تند و تیز است اما رئیس جمهور دولت سیزدهم با توجه به انتصابات اخیر نشان داد که از حوصله و منطق مدیریتی در این زمینه برخوردار است و با آرامش و دور از هیاهوهای مرسوم کار خود را به پیش می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون که دولت در آستانه تغییرات جدی در بخش مدیریتی استان‌ها است، باید مبنای این تحولات مطالعه و نیازهایی باشد که جامعه مخاطب به آن احتیاج دارد نه عطش دستیابی عده‌ای به قدرت که ممکن هم جایگاه مدیریتی و هم هدف از تغییرات را خدشه‌دار سازد.

*ضرورت ارجاع به فرهنگ سازمانی و عبور از فرهنگ تملق/  تغییر تاکنیک فرصت‌طلب‌ها
یکی از آفت‌های تغییر در دولت‌ها ظهور افرادی است که با تغییر دولت‌ها تغییر استراتژی می‌دهند که البته فارغ از پست و عنوانی که دارند حالا چه مدیر و چه کارشناس، سعی می‌کنند بدون رعایت انصاف با زیرسوال بردن خدمات دولت‌های پیشین خود را هوادار و حامی دولت جدید معرفی کنند و در این بین با در نظر گرفتن روانشناسی مخاطب، شرایط تازه‌ای برای خود فراهم کنند.

با تغییر دولت برخی از آنان با تغییر رفتار سیاسی، زمانی که مجال را برای خودنمایی آماده می‌بینند، ساز مخالفت با دولت قبلی را پررنگ‌‌تر کوک می‌کند تا جایی در دل دولت‌مردان تازه به عرصه رسیده، باز کنند، رفتاری که در این وانفسای تغییرات برای برخی تبدیل به یک عادت بد و همیشگی شده است.

آنان در ابتدای شروع به کار هر دولت، خود را هوادار سینه‌چاک دولت مستقر معرفی می‌کنند و سپس با دادن اطلاعات از دیگران آن هم با چاشنی غلو، چنان جولان می‌دهند که گویی در این سیستم جفای مضاعف در حقشان انجام شده و مظلوم واقع شده‌اند و البته نیت نهایی این افراد به اصطلاح زرنگ، تلقی چنین برداشتی از شنونده است تا ضمن دلسوزی آنان را در برنامه ارتقای خود بگنجانند.

اگر چه ممکن است چنین نمایشی برای مدیران تازه‌کار قابل قبول باشد اما تجربه نشان داده که مدیران باتجربه، تنها شنونده اینچنین مباحثی هستند، آنان البته از برخی اطلاعات دریافتی استفاده می‌کنند و سپس گوینده را به فراموشی می‌سپارند؛ چون اعتقاد دارند فردی  که حاضر است به خاطر دستیابی به قدرت ناچیز همه چیز و کس را قربانی کند آنها را هم قربانی می‌کند پس به این خاطر قابل اعتماد نیست.

* نیروهای اداری باید با پرهیز از مرده باد و زنده باد، اصل کار خود را بر مبنای خدمت صادقانه به مردم قرار دهند

اگر کارمندان و کارکنان دولت را  خادمان مردم بدانیم، طبیعی است که  آلوده شدن یا آلوده کردن آنان به اغراض و اهداف سیاسی و جناحی می‌تواند مانع از انجام وظیفه اصلی آنان شود اما باید پذیرفت فرهنگ چاپلوسی و تخریب همچنان در بدنه اداری خریدارانی دارد.

تغییر این فرهنگ کار سختی است چون بانیان تغییر در ابتدا خود کارکنان و سپس مدیرانی هستند که با تجربه و ضابطه راه را برای چنین افراد متملقی مسدود می‌کنند و سعی می‌کنند برکه جاری و زلال صداقت و تلاش را با ادبیات سخیف و غیرکاری آنان آلوده نکنند.

کارکنان هر سیستم اداری باید بدانند که در یک مجموعه دولتی موظف هستند، فارغ از نوع سیاست دولت حاکم، برای موفقیت آن تمام  تلاش خود را به کار گیرند چون آنان بخشی از دولت به حساب می‌روند و بی‌تردید در موفقیت‌ها و ناکامی آن به اندازه کابینه دولت سهیم هستند.

نیروهای اداری باید با پرهیز از مرده باد و زنده باد، اصل کار خود را بر مبنای خدمت صادقانه به مردم و ارتقای سیستم قرار دهند و سعی کنند از مسیرهای درست به رشد اداری دست یابند، امری که محصول یک سیستم سالم و ضابطه‌مند است.

به زودی همچون استان‌های دیگر، استاندار جدید  گلستان هم معرفی می‌شود و انتظار می‌رود وی با توجه به شرایط استان، از برنامه مناسبی برای ارتقای شاخص‌های اقتصادی و اجتماعی گلستان رونمایی کند.

*اعتماد به مجموعه استانداری اولین گام استاندار
بی‌شک در اوایل حضور استاندار جدید، چند ماه صرف تغییرات در بدنه مدیریتی استان می‌شود، حال اینکه این تغییرات چه مبنایی داشته باشد، موضوعی است که باید از هم‌اکنون به آن اندیشید.

چنانچه مبنا را تجربیات گذشته قرار دهیم متوجه می‌شویم، بیشتر اوقات استاندار تازه به کرسی نشسته صرف تغییرات می‌شود که البته امری طبیعی است اما وی باید در تحولات پیش‌رو به چند نکته اساسی توجه کند که یکی از مهم‌ترین این نکات توجه به مجموعه استانداری است.

استاندار جدید بیش از هر چیز باید بداند، مدیر این مجموعه عریض و طویل با بیش از چند صد نیرو است و اگر بتواند در این بخش توفیق داشته باشد با پذیریش اصل حرکت از جزء به کل، می‌تواند به سلامت در بخش‌های بزرگ‌تر مدیریت خویش نیز موفقیت کسب کند.

وی باید بخش‌های متعدد استانداری و نیروهایش را بشناسد، با کارکرد و میزان تاثیرگذاری بخش‌های متعدد اداری استانداری آشنا شود، به استعدادهای مدیریتی مجموعه خود واقف شود و سپس برای ورود خود به کارزار تغییرات برنامه‌ریزی کند، موضوعی که کمتر در این مجموعه مورد توجه قرار گرفته است.

* فرصت برای توسعه گلستان با همدلی و رها شدن از منیت‌ها و همراهی با دولتی که به پشتوانه اخلاق و کرامت انسانی قرار است گام دوم انقلاب را ترجمان باشد مهیا است

بسیاری از افراد خارج از مجموعه وزارت کشور که به زعم خود بر مبنای زحماتی که برای استقرار دولت جدید به خرج داده‌اند، احساس سهم‌خواهی دارند و تصور می‌کنند که فرش‌ حضورشان در چنین مجموعه‌ای گسترده است این درحالی است که بسیاری از نیروهای با تجربه مجموعه استانداری و فرمانداری‌ها به واسطه وظایف قانونی، حراست از آرای ملت را بر عهده دارند، حق حضور در هیچ ستاد یا برنامه سیاسی را ندارند و بر این اساس باید تنها نظاره‌گر چنین شرایطی باشند.

طبیعی است چنانچه استاندار بداند که با یک مجموعه تخصصی آن هم در حوزه امنیت و انتخابات و البته فنی و تخصصی سرو کار دارد کمتر چشم به نیروهای خارج از سازمان می‌دوزد و تلاش خواهد کرد که از همین مجموعه، سنت نکوی استفاده از نیروهای مجموعه را که  از دولت پیشین آغاز شده به شکل جدی پیگیری کند تا با اعتماد به مجموعه شرایط بهتر مدیریتی را برای خود مهیا سازد.

فرصت برای توسعه گلستان با همدلی و رها شدن از منیت‌ها و همراهی با دولتی که به پشتوانه اخلاق و کرامت انسانی قرار است گام دوم انقلاب را ترجمان باشد مهیا است، پس همه این زمان را غنیمت بشمارند، چرا که به قول مقام معظم رهبری «فرصت‌ها برای خدمت محدود است».
انتهای پیام/۸۳۰۰۹

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندار آینده گلستان خبرگزاری فارس گلستان تغییر استاندار گلستان انتصاب استاندار جدید گلستان استاندار جدید را بشناسید استاندار جدید دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۵۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رستگاری ورزشگاه خرم‌آباد به‌وقت دولت سیزدهم

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: مرکز لرستان قرار بود روزی «دهکده المپیک» داشته باشد؛ اما رؤیای ایجاد این طرح تحقق پیدا نکرد و از ۲۶ پروژه تنها یک سالن دوومیدانی و یک ورزشگاه ۱۵ هزارنفری نیمه‌تمام باقی ماند.

ساخت دهکده المپیک در مرکز لرستان در سال ۸۶ با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و رئیس وقت سازمان تربیت‌بدنی و مسئولان لرستان آغاز شد.

هدف از اجرای این دهکده المپیک که کلنگ آن در زمینی به مساحت ۲۵۲ هکتار در منطقه کمالوند خرم‌آباد به زمین زده شد افزایش سرانه ورزشی و ایجاد محلی برای برگزاری مسابقات مهم بین‌المللی و جهانی و برپایی اردوهای مختلف ورزشی در لرستان اعلام شد.

اجرای نامناسب و جزیره‌ای، تهیه طرح آرمان‌گرایانه و دست‌نیافتنی باعث شد طرحی که مصوبه هیئت دولت را نیز داشت از یک دهکده با ۶۰ زیرمجموعه به مجموعه‌ای ورزشی با ۲۶ زیر مجموعه تبدیل شود و تغییر نام بدهد.

بعد از سال‌ها، از مجموع طرح‌های این مجموعه دو پروژه سالن دوومیدانی و همچنین ورزشگاه ۱۵ هزارنفری آن در دستور کار قرار گرفت.

در تیرماه ماه ۹۸، سالن دوومیدانی با حضور وزیر ورزش و جوانان افتتاح شد؛ اما ورزشگاه ۱۵ هزارنفری همچنان متوقف و نیمه‌کاره باقی ماند تا در سفر اول دولت سیزدهم به لرستان در بین مصوبات این سفر قرار گیرد.

حالا رستگاری این مجموعه ورزشی خرم‌آباد به‌وقت دولت سیزدهم رسیده تا با پیگیری و تخصیص اعتبارات لازم از سوی این دولت زمینه برای تکمیل و افتتاح آن فراهم شود.

لزوم احداث راه دسترسی به ورزشگاه

کرامت نرگس نژاد مدیرکل طرح‌های ملی مناطق پنج و شش سازمان مجری ساختمان‌ها و تجهیزات وزارت راه و شهرسازی در جریان بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از این مجموعه، اظهار داشت: این مجموعه ورزشی ۱۵ هزار صندلی دارد.

وی عنوان کرد: در این مجموعه حدود پنج هزار مترمربع فضای اداری و پشتیبانی داریم.

مدیرکل طرح‌های ملی مناطق پنج و شش سازمان مجری ساختمان‌ها و تجهیزات وزارت راه و شهرسازی، ادامه داد: ۱۹۰ میلیارد تومان تا کنون برای این مجموعه ورزشی اعتبار تخصیص‌داده‌شده است.

نرگس نژاد، گفت: ۸۰ میلیارد تومان هم پیمانکار در این پروژه طلب دارد.

وی با بیان اینکه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار روز این پروژه است، ادامه داد: حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد این اعتبار طی دو تا سه سال اخیر پرداخت شده است.

مدیرکل طرح‌های ملی مناطق پنج و شش سازمان مجری ساختمان‌ها و تجهیزات وزارت راه و شهرسازی با اشاره ساخت مخازن آب مجموعه و اینکه باید این مخازن نصب شوند، گفت: این مجموعه ظرفیت ۵۰۰ پارکینگ را دارد که از ۹۰ مورد از آنها برای اتوبوس و ۴۱۰ مورد نیز برای سواری می‌توان در نظر گرفته شود.

نرگس نژاد با تأکید بر اینکه زیرساخت‌های مجموعه خوب در نظر گرفته شده است، گفت: تنها راه دسترسی به مجموعه مانده که باید عملیاتی شود.

احیای پروژه در دولت سیزدهم

احمدرضا دالوند معاون عمرانی استانداری لرستان نیز در جریان این بازدید، اظهار داشت: در زمان استقرار دولت سیزدهم، این مجموعه کاملاً تعطیل شده بود.

وی عنوان کرد: به‌نوعی این مجموعه در حال تخریب بود.

معاون عمرانی استانداری لرستان، گفت: در دولت سیزدهم، مجموعه ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

ورزشگاه خرم‌آباد در ایستگاه ۹۴ درصد پیشرفت

بهزاد شاکرمی مدیرکل راه و شهرسازی لرستان نیز در جریان این بازدید، اظهار داشت: برای اجرای این پروژه در سال ۱۴۰۰، ۴۸ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

وی عنوان کرد: همچنین در سال ۱۴۰۱، ۴۶ میلیارد تومان اعتبار جذب شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان با بیان اینکه همچنین در سال گذشته ۶۰ میلیارد تومان برای این پروژه اعتبار تخصیص پیدا کرد، افزود: در حال حاضر این مجموعه ورزشی ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

شاکرمی، تأکید کرد: برای اینکه پیشرفت فیزیکی پروژه به ۱۰۰ درصد برسد، باید مخازن آبی که خریداری شده نصب شود، بخش تمرین این مجموعه ورزشی هم باقی‌مانده که بر عهده بهره‌برداری برای اجرا گذشته شده است.

ورزشگاه ۱۵ هزارنفری خرم‌آباد با حضور رئیس‌جمهور افتتاح می‌شود

محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور نیز در جریان این بازدید، اظهار داشت: عملیات اجرایی این طرح سال ۸۸ آغاز و طی سال‌های گذشته پیشرفت مطلوبی نداشته است.

وی ادامه داد: بر اساس گزارش‌های فنی، طی یک سال و ۲ ماه گذشته با کمک دولت سیزدهم، اقدامات جهادی و انقلابی و تخصیص‌های مالی این طرح ۴۰ درصد پیشرفت کرده است و هم اکنون با ۹۵ درصد پیشرفت در آستانه افتتاح قرار دارد.

سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری، تصریح کرد: این طرح باارزش مالی روز ۱۵ هزار میلیارد ریال در تراز ورزشگاه‌های منطقه‌ای خواهد بود که باتوجه‌به استعدادهای ورزشی خوب در لرستان، جزو ملزومات حوزه جوانان به شمار می‌رود.

منصوری، یادآور شد: تکمیل زیرساخت‌های ورزشی موجب شکوفایی استعدادهای مطلوب در لرستان می‌شود که افتتاح این ورزشگاه هدیه دولت در راستای تعالی و سلامت روحی و جسمی جوانان این استان است.

بنابراین گزارش، سرانه ورزشی لرستان ۶۱ سانتیمتر مربع است و ۳۹ سانتیمتر مربع با میانگین کشوری فاصله دارد و تعداد ۵۰ پروژه نیمه‌تمام ورزشی با مساحت ۱۹۰ هزار مترمربع در استان وجود دارد که در صورت تکمیل آنها ۱۱ سانتیمتر به سرانه ورزشی اضافه خواهد شد.

در این راستا ورزشگاه ۱۵ هزارنفری خرم‌آباد یکی از پروژه‌هایی است که پس از ۱۳ سال تعطیلی در سفر آذرماه ۱۴۰۰ رئیس‌جمهور به لرستان جزو مصوبات سفر قرار گرفت.

کد خبر 6099566

دیگر خبرها

  • ۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت
  • تصمیم‌گیری برای تغییر مدیران بر عهده دولت است
  • معاون سیاسی استاندار البرز مطرح کرد؛تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات
  • آژانس انرژی اتمی باید بداند شرایط تغییر کرده است و ایران به عقب بازنمی‌گردد
  • آژانس انرژی اتمی باید بداند شرایط تغییر کرده و ایران به عقب باز نمی‌گردد
  • رستگاری ورزشگاه خرم‌آباد به‌وقت دولت سیزدهم
  • تغییرات تاکتیکی پوچتینو چگونه فصل چلسی را نجات می‌دهد؟
  • تاکید استاندار بر کمک دولت به تسریع در تکمیل طرح‌های راهبردی گلستان
  • بهبود کیفیت محصولات کشاورزی با تلاش متخصصان بومی
  • مقام فرانسوی انفعال دولت را در برابر نسل کشی در غزه محکوم کرد