Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در این بسته خبری درباره  نظارت بر اسکان و قرنطینه زوار کرونا مثبت در نقاط مرزی و شرایط جدید عرضه انسولین قلمی به بیماران دیابتی گفته ایم.

آخرین آمار کرونا؛ تزریق یک میلیون و ۱۷۱ هزار دُز واکسن در شبانه روز گذشته

طبق اعلام وزارت بهدشت شمار قربانیان کرونا طی شبانه روز گذشته ۲۶۸ نفر بوده و یک میلیون و ۱۷۱ هزار دز واکسن هم در این مدت تزریق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط جدید عرضه انسولین قلمی به بیماران دیابتی

محمدی گفت: انسولین قلمی از امروز فقط به بیماران دیابتی که اطلاعات آن ها در سامانه ثبت شده باشد عرضه می شود.

نرخ غذای دانشجویی ۴۰ درصد افزایش یافت

صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم نرخ غذا‌های دانشجویی مصوب هیئت امنای این صندوق در سال تحصیلی۱۴۰۰-۱۴۰۱ را اعلام کرد.

امروز؛ انتشار کارنامه نهایی پذیرفته شدگان کنکور ۱۴۰۰

کارنامه علمی و نهایی پذیرفته شدگان نهایی کنکور ۱۴۰۰ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی امروز (۸ مهر)توسط سایت سازمان سنجش منتشر می‌شود.

اهمیت بازگشایی مهد‌های کودک/ توصیه‌های بهداشتی برای بازگشایی مراکز پیش از دبستان

با توجه به گسترش واکسیناسیون در کشور مهد‌های کودک به تدریج بازگشایی شده و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از اولویت این امر است.

مصرف روزانه تخم مرغ مفید است یا مضر؟

یک پایگاه آلمانی در گزارشی به بررسی خواص و مضرات مصرف تخم مرغ از نگاه دانشمندان پرداخت.

استقرار ۷۵ تیم تست سریع زائران در مرز مهران و شلمچه/ جزئیات حادثه تصادف زائران

صابریان گفت: نظارت بر اسکان و قرنطینه زوار کرونا مثبت در نقاط مرزی در حال انجام است.

تغذیه و تحرک کلید سلامت بدن در دوران کهنسالی/ سالمندی معادل ناتوانی و بیماری نیست

با توجه به اهمیت نقش سالمندان در جامعه، توجه به سلامتی این گروه می تواند به ارتقا کیفیت سبک زندگی سالمندان کمک شایانی داشته باشد.

در شش ماه دوم سال چگونه ویتامین دی دریافت کنیم؟

به دلیل تابش کمتر نور خورشید در شش ماه دوم سال، باید ویتامین دی را از مواد غذایی و مکمل‌ها دریافت کرد.

چالش‌های آموزشی دانشجویان در زیر سایه کرونا/ مقررات تعیین شده برای برگزاری آموزش حضوری چیست؟

سال تحصیلی جدید، برای دومین سال متوالی در زیر سایه کرونا آغاز شده که این موضوع برای دانشجویان با چالش‌هایی همراه بوده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عناوین اصلی اخبار سلامت بیماران دیابتی انسولین قلمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۵۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران

فیبروز صفاقی مهمترین علت از دست دادن ظرفیت دیالیز است که معمولاً به دلیل التهاب و فیبروتیک شدن صفاق روی می‌دهد. یافته‌های پژوهشگران برای نخستین بار نشان داد می‌توان از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی برای درمان ضایعات صفاق استفاده کرد. مطالعات بالینی آینده می‌تواند امکان استفاده درمانی از این سلول‌ها را در مبتلایان به فیبروز صفاقی مورد بررسی قرار دهد.

به گزارش ایسنا، کارآزمایی بالینی از سوی امین احمدی، سودابه اعلاتاب، رضا مقدسعلی، ایرج نجفی، سروش شکرچیان از پژوهشگاه رویان، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه ماستریخ هلند به بررسی تأثیر سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی خود فرد، بر عملکردی صفاق و التهاب آن در افراد تحت دیالیز پرداختند.

در همین ارتباط باید گفت؛ بیماری مزمن کلیه (Chronic kidney disease) یک نارسایی آرام، پیش رونده و غیرقابل برگشت در کلیه است که حدود هفتصد میلیون نفر در جهان به آن مبتلا هستند.

پیشرفت این بیماری می‌تواند تا تخریب کامل کلیه و نیازمند شدن فرد مبتلا به پیوند کلیه یا دیالیز روزانه ادامه پیدا کند. اگر دیالیز دیگر قادر به تصفیه مایعات و محلول‌ها به میزان مورد نیاز برای بیمار نباشد، شرایطی با عنوان ناکارآمدی اولترا فیلتراسیون اتفاق می‌افتد که منجر به بی‌فایده شدن دیالیز برای بیماران می‌گردد.

 فیبروز صفاقی مهمترین علت از دست دادن ظرفیت دیالیز است که معمولاً به دلیل التهاب و فیبروتیک شدن صفاق روی می‌دهد. این شرایط برای حدود ۲۰ درصد از بیماران با سابقه دیالیز طولانی اتفاق می‌افتد. با پیشرفت پزشکی بازساختی (پزشکی ترمیمی) در چند دهه اخیر تلاش‌هایی برای سلول درمانی فیبروز صفاقی صورت گرفته است.

نتیجه این پژوهش که در نشریه بین المللی Archives of Iranian Medicine منتشر شده است، نشان داد، استفاده از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی باعث بهبود جزئی در اولترافیلتراسیون و کاهش اندک التهاب در بیماران می‌گردد.

یافته‌های این پژوهش برای نخستین بار نشان داد می‌توان از سلول‌های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی برای درمان ضایعات صفاق استفاده کرد. مطالعات بالینی آینده می‌تواند امکان استفاده درمانی از این سلول‌ها را در مبتلایان به فیبروز صفاقی مورد بررسی قرار دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی
  • کالای قاچاق در اردبیل به مقصد نرسید
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • مناسب‌ترین میوه‌ها برای بیماران دیابتی
  • افزایش ۱۰ درصدی وام ودیعه مسکن دانشجویی در سال تحصیلی آینده
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • آیا منجمد کردن نان آن را سالم‌تر می‌کند؟
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • آیا قرار دادن نان در فریزر آن را سالم‌تر می‌کند؟