Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مسکو تایمز بسیاری از کشورهای غربی واکسن‌های روسی کرونا مانند اسپوتنیک V را تایید نکرده‌اند و افراد ورودی تاییدیه دریافت واکسن‌هایی را می‌خواهند که در روسیه در دسترس نیست و این وضعیت باعث ترغیب «توریسم واکسن» برای زدن این واکسن‌ها شده است.

اکنون روزنامه روسی کومرسانت می‌نویسد که وزارت بهداشت روسیه پیشنهاد کرده است کلینیک‌هایی در «مجموعه پزشکی بین‌المللی مسکو» (MIMC) برای واردات واکسن‌های خارجی کرونا مانند واکسن‌های فایزر/بیونتک یا مدرنا یا واکسن‌های چینی مانند سینوفارم و سینوواک شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

MIMC  در «مرکز ابداعات سکولکوو»  شهرداری مسکو قرار دارد که مقررات حاکم بر آن اجازه دسترس به داروهای ثبت‌شده در کشورهای «سازمان همکاری و توسعه اقتصادی» (OECD) را حتی در صورت ثبت نشدن در روسیه می‌دهد.

هنوز روشن نیست که این پیشنهاد کی به اجرا در می‌آید و وزارت بهداشت روسیه هنوز در این باره اظهارنظری نکرده است.

روسیه دست کم پنج واکسن کووید-۱۹ ساخته است، اما پوشش واکسیناسیون عمومی در آن در حد ۳۶ درصد جمعیت بزرگسالان باقی مانده است.

کد خبر 629706 برچسب‌ها روسیه واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: روسیه واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۵۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین می‌گوید که اوکراین پیش نویس پیمان صلح با روسیه را در سال ۲۰۲۲ تحت فشار انگلیس کنار گذاشت.

به گزارش آر تی، این توافق که می‌توانست چند هفته پس از آغاز جنگ، به مناقشه اوکراین پایان دهد، توسط مذاکره‌کنندگان در استانبول تأیید شد، اما کی‌یف بعداً از مذاکرات خارج شد.

روزنامه آلمانی ولت روز گذشته مدعی شد که مسکو پس از طرح یک چارچوب برای توافق، درخواست‌های دیگری از جمله تبدیل زبان روسی به عنوان دومین زبان رسمی در اوکراین را مطرح کرده و سبب خروج اوکراین از مذاکرات شده است.

با این حال، پسکوف امروز (شنبه) با استناد به اظهارات دیوید آراخامیا، نماینده پارلمان اوکراین که ریاست هیئت کی‌یف در مذاکرات را بر عهده داشت، این ادعا‌ها را رد کرد.

آراخامیا نوامبر گذشته در مصاحبه‌ای با رسانه‌های داخلی اوکراین گفت که بوریس جانسون، نخست وزیر وقت انگلیس در روند صلح مداخله کرده و از اوکراینی‌ها خواسته که «فقط با روسیه بجنگند».

پسکوف تاکید کرد که کی‌یف عملاً این توافق را تحت فشار مستقیم لندن کنار گذاشت و بقیه دلایلی که مطرح می‌شود صرفا حدس و گمان است.

مقامات روسی مناقشه اوکراین را جنگ نیابتی غرب علیه مسکو توصیف کرده‌اند. به گفته مسکو، هدف آنها مهار روسیه و متوقف ساختن توسعه آن به جای حفاظت از منافع مردم اوکراین است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • نمایش تسلیحات غنیمتی روس ها در «پارک پیروزی» مسکو | ویدئو
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به تاسیسات نفتی روسیه
  • رونمایی از جوان ایرانی در لیگ روسیه
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک
  • ایتالیا سفیر روسیه را احضار کرد
  • افشای جزئیات توافق شکست خورده میان روسیه و اوکراین
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد