Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: مشاور و مدیرکل حوزه شهردار تهران گفت: بخاطر اهمیت معاونت فنی و عمران و برنامه جدی شهرداری در این دوره، زاکانی یکی از قدرترین افراد مورد اعتماد خود را برای این معاونت انتخاب کردند، فردی که توانمندی باز کردن گره هایی که حتی خارج از این معاونت و شهرداری را دارد.
به گزارش خبرنگار شهر، سجاد محمد علی نژاد، مشاور و مدیر کل حوزه شهردار تهران در مراسم تکریم و معارفه معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: معاونت فنی و عمرانی یکی از اصلی ترین حوزه هایی است که شهرداری می‌تواند ظرفیت های خود را به نمایش بگذارد و پروژه های مهمی را برای حل مشکلات شهر انجام می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با بیان اینکه در روزهای آینده مراسم تکریم و معارفه برای کل معاونت ها با حضور شهردار تهران برگزار خواهد شد، افزود: صبوری زحمات زیادی کشیده و بخاطر این زحمات، شهردار تهران از ایشان خواستند که در قالب مشاور ارتباط ایشان با مدیریت شهری برقرار باشد تا همچنان از ظرفیت و توانمندی ایشان استفاده کنیم.
مشاور شهردار تهران ادامه داد: عباس شعبانی نیز مدیر پروژه های بزرگ در شهر تهران و سایر کلانشهر ها بودند و جمع بندی زاکانی این بود که ظرفیت ایشان را به توانمندی های شهرداری اضافه کنند تا مجموعه شهرداری یک‌گام دیگر به سمت جلو پیش برود.
او اضافه کرد: بخاطر اهمیت این معاونت و برنامه جدی شهرداری در این دوره، زاکانی یکی از قدرترین افراد مورد اعتماد خود را برای این معاونت انتخاب کردند، فردی که توانمندی باز کردن گره‌هایی که حتی خارج از این معاونت و شهرداری را دارد. 
در ادامه صفا صبوری دیلمی، معاون سابق فنی و عمرانی شهرداری تهران با تبریک به معاون جدید این معاونت در معرفی مدیران حوزه عمرانی و ظرفیت ها، اقدامات و برنامه ریزی های این معاونت گفت: به شورای شهر پیشنهاد دادیم که شرکت خاکریز آب به سازمان جمع آوری آبهای سطحی و رودخانه‌های شهر تهران تبدیل شود تا بتواند خدمات بیشتری ارائه دهد، چرا که شرکت کار تجاری انجام می دهد. 
صبوری اضافه کرد: همچنین به شهردار تهران پیشنهاد دادیم که ساختمان بلدیه در میدان امام خمینی (ره) به مرکز اسناد و موزه شهرداری تهران تبدیل شود.
عباس شعبانی معاون جدید فنی و عمرانی شهرداری تهران نیز گفت: دلیل اینکه حجم کارهای عمرانی در دوره قبل کم بوده در واقع تصمیم مدیریت شهری بود و به معنای توانایی پایین این معاونت نبوده است. بلکه بدنه فنی و عمرانی شهرداری قوی و مستحکم و دارای استاندارد است. باید در حق مرحله اول اعتماد این دوره از مدیریت شهری را ادا کنیم و تکالیف به زمین مانده را انجام دهیم و در مرحله دوم جهش و تحول در شهر را دنبال کنیم. 
شعبانی عنوان کرد: در این دوره که ماموریت ها و حجم کارها بیشتر می شود باید امید را به بدنه معاونت فنی و عمرانی سرایت دهیم‌.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فنی و عمرانی شهرداری شهرداری تهران شهردار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۵۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی

شهردار منطقه ۸ تهران از جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری در پرونده‌‌ حقوقی منطقه به ارزش ۷۷ میلیارد تومان خبر داد. - اخبار اجتماعی -

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌  فاطمه تنهایی شهردار منطقه 8 با بیان اینکه با پیگیری اداره حقوقی منطقه در پرونده ملکی که در مرحله بدوی با حکم دادگاه در سال 1398 محکوم به پرداخت بهای تصرف گذر به متراژ 516/79 مترمربع در خیابان شهید حسن‌تکه در ناحیه 3 منطقه شده بود، اظهار کرد: دادنامه صادره در مرحله تجدیدنظر نقض ‌و از تضییع حقوق بیت‌المال و هدررفت بیش از 77 میلیاردتومان از بودجه شهرداری پیشگیری شد.

وی افزود: مالک ملک مذکور  با این ادعا که مساحت باقیمانده به میزان 516/79 مترمربع به صورت گذر در تصرف شهرداری بوده و باید مابه‌‌عوض آن توسط شهرداری به وی پرداخت شود، اقدام به اقامه دعوی کرده بود.

شهردار منطقه 8 تصریح کرد: در این راستا اداره حقوقی منطقه با همکاری حوزه‌های تخصصی دیگر همچون املاک و شهرسازی، اقدام به اثبات این مطلب کرد که گذر مذکور حاصل تقسیم خودسرانه و بی‌ضابطه ملک توسط مالک اولیه در دهه 50 و برای سهولت فروش بوده و مطابق ماده 101 قانون شهرداری‌ها، گذر ناشی از آن به رایگان متعلق به شهرداری است.

همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو

به گفته تنهایی شهردار منطقه 8 شهر تهران، مدیریت شهری منطقه موفق به نقض رأی محکومیت در مرحله تجدیدنظر شده و دادگاه تجدیدنظر استان تهران حکم به بی‌حقی خواهان صادر و شهرداری در این دادگاه از تضییع حقوق خود جلوگیری کرد.

این اقدام مدیریت شهری منطقه، تلاش برای احقاق حقوق بیت‌المال و بازگشت 77 میلیارد تومان سرمایه به شهرداری را به دنبال داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد/ اجرای20  هزار میلیارد ریال طرح عمرانی در آبادان و خرمشهر 
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • آغاز ساخت ایستگاه مترو بازارک رباط کریم
  • میدان جی مسدود خواهد شد
  • سرانجام ساخت فاز تکمیلی بزرگراه یادگار امام
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • لزوم تمرکز فعالیت‌های عمرانی در معاونت فنی شهرداری تهران
  • خروج علیه شهردار تهران
  • ۴۰ پروژه عمران شهری در ایلام اجرا شد