Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر تاجیک در گفت‌وگو با برنا راه‌های ورود نسل جوان به حوزه موسیقی را مورد بررسی قرار داد و از مصائب و سختی‌های این حرفه گفت و به موضوعات جالبی در این باره اشاره کرد که خواندن این گفت و گو خالی از لطف نیست.

خوانندگی مانند بازیگری یک حرفه پر طرفدار است و افراد زیادی با سودای خواننده شدن مورد سوءاستفاده افراد سودجو قرار می‌گیرند و به علاقه‌مندان وعده هایی چون آموزش و انتشار آلبوم داده می‌شود اما بسیار دیده شده که چنین امری به وقوع نمی‌پیوندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر تاجیک، خواننده موسیقی پاپ که از آثار  مطرح او  می‌توان به «زیر آسمان شهر»، «یه مسجد»، «آسمونه» و «تتاحیهٔ جام جهانی کشتی» و … اشاره کرد، در گفت و گو با خبرنگار  فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا راه‌های ورود نسل جوان به عرصه خوانندگی را مورد بررسی قرار داد و در این باره که علاقه‌مندان باید چه مسیری را برای رسیدن به آرزوی خود که همان خوانندگی است طی کنند؟ اظهار کرد: چنین موضوعی را باید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیگیری کند تا  شرکت‌های نوظهور که چنین بلایی را سر موسیقی درآورده‌اند را از بین ببرد.

او افزود: عملا شرکت‌هایی صرفا برای پول سازی روی کار آمدند و افرادی که علاقه‌مند بودند را به بازی خود دعوت کرده و فقط آن‌ها را پرورش دادند و در آخر نیز با کسب درآمد، بسیار بی‌رحمانه هنرجویان را فید و مجدد نفرات بعدی را به جمع خود وارد کردند.

تاجیک در این باره که آیا می‌توان نام خواننده روی افرادی که این روزها نوظهور هستند و به عرصه موسیقی وارد شدند، گذاشت؟ گفت: اول از همه باید به هدف‌های آنان نگاه کرد چراکه ممکن است برخی از آن‌ها فقط خواستار این باشند که مطرح شوند و به دیده شدن برسند یا اینکه ممکن است فقط قصد و هدف برخی‌شان خواننده شدن و یادگیری هنر آواز باشد. اهداف خوانندگی حرفه‌ای اصلا این موارد نام برده شده نیست و به نوعی اهداف باید حمایت از موسیقی پاپ باشد و نیاز است افرادی را به این کار وارد کنیم که دلسوز موسیقی باشند نه فقط خوانندگان تازه واردی که فقط صدای خوبی دارند و از این امر کنسرت برگزار می‌کنند چراکه صدا فقط مهم نیست و هیچ دستاوردی برای فرهنگ غنی پارسی ندارد.

این خواننده پاپ ادامه داد: گله‌مندی من از مسئولین است که جلوی موسیقی حرفه‌ای را بسته‌اند و  موسیقی غیر حرفه‌ای درحال رشد و گستردگی است و هرکس برای دل خود می‌خواند و بعد نام چنین کاری را موسیقی می‌گذارند در صورتی که تمام کشورها موسیقی مشخصی دارند و در این راه حرفه‌ای فعالیت می‌کنند و دولتمردان هم از آنان حمایت لازم را می‌کنند.

او افزود: موسیقی همیشه در روح و روان آدم تاثیر به‌سزایی دارد ولی متاسفانه در کنار همین موسیقی ممیزی‌هایی نیز به بیرون فرستاده می‌شود که بدترین نوع است. متاسفانه این امر به بدنه موسیقی ضربه زده است. یک مسئله مهمی که باید به آن اشاره کنم این است که هویت موسیقی پاپ در کشور ما اصلا معلوم نیست! و بیشتر کاور کردن است. به نظر من این مسئله خیانت است و متاسفانه حمایت هم می‌شوند. در واقع قسمت موسیقی دروغین بازار گرمی دارد اما موسیقی حرفه‌ای بازار خاموشی دارد.

امیر تاجیک در پایان و در این خصوص که چه کار جدیدی در دست دارد و برنامه‌اش برای آینده چیست؟ بیان کرد: من تولید دو آهنگ داشته‌ام که هارمونی است و با موضوع محوریت جامعه شکل گرفته که درحال آماده‌سازی آن هستم تا به بازار بیاید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: موسیقی پاپ جام جهانی فرهنگ و هنر برنا نسل جوان وزارت فرهنگ و ارشاد موسیقی پول بازی رشد جامعه پول موسیقی نسل جوان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برنا امیر تاجیک حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۶۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام برومند رازیانی در دیدار با دبیر ستاد صبر کردستان اظهار کرد: صلح و سازش امری ارزشمند وخداپسندانه است که باید در جامعه رواج یابد.

وی افزود: اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان با داشتن ظرفیت تشکل‌های مردمی می‌تواند در راستای ترویج فرهنگ صلح قدم بردارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان فعالیت ۲۰۰ کانون فرهنگی تبلیغی در سطح استان، وجود ۸۰۰ مداح اهل تسنن و تشیع، وجود بیش از ۸۰۰ هیات مذهبی در استان و وجود موسسات و خانه‌های قرآنی و فعالان عرصه قرآنی استان را ظرفیتی برای ترویج فرهنگ صلح و سازش در استان برشمرد.

وی اذعان کرد: با امضای تفاهمنامه این اداره‌کل با ستاد صبر استان می‌توان در راستای تقویت صلح و سازش در جامعه تلاش کنیم.

حجت‌الاسلام رازیانی اضافه کرد: باید گذشت و بخشایش در میان مردم جامعه تبدیل به یک فرهنگ شود.

کد خبر 6092632

دیگر خبرها

  • اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر
  • جوابیه وزارت فرهنگ و ارشاد به عصر ایران: مُهر وزارت چهار روزه ساخته شد
  • فقط شورای عالی امنیت ملی می‌تواند کنسرت‌ها را لغو کند
  • جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • ۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی
  • وزارت ارشاد: بوشهر قلب تپنده موسیقی است / کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس