Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، ۳۰ سپتامبر مصادف با هشتم مهرماه روز جهانی ناشنوایان و زبان اشاره نامگذاری شده که فرصتی مناسب برای اطلاع رسانی مطلوب در این زمینه است.

دکتر پدرام برقعی متخصص گوش، گلو و بینی روز پنجشنبه به همین مناسبت اظهارداشت: برخی آنتی بیوتیک ها، دارو‌های شیمی درمانی، فلزات سنگین می‌توانند فرد را دچار مشکلات شنوایی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی از مردم تقاضا کرد که به هیچ وجه خودسرانه و بی رویه، دارو مصرف نکنند که این کار می‌تواند مشکلات جدی برای آنان به وجود آورد.

متخصص گوش، حلق و بینی یادآور شد: بین یک تا ۳ در هزار نوزاد زنده متولد شده مبتلا به ناشنوای هستند و تعداد کم شنوایان بیش از این تعداد بیشتر است.

برقعی با یادآوری اینکه علل ناشنوایی در سنین مختلف، متفاوت است، اظهار داشت: با بالا رفتن سن به تدریج درصد ناشنوایی افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه کم شنوایی به ۲ نوع اصلی تقسیم می‌شود که شامل انتقالی و حسی‌عصبی است، افزود: وجود هر عاملی که راه انتقال صدا از گوش خارجی به گوش داخلی را سد یا جلوگیری از تقویت صدا در گوش میانی کند، سبب کم شنوایی از نوع انتقالی می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: مثال‌هایی از علل کم شنوایی انتقالی شامل بسته شدن مجرای گوش خارجی با جرم، التهاب و عفونت‌های مجرای خارجی، پارگی پرده، آسیب دیدن و یا چسبندگی استخوانچه‌های شنوایی در گوش میانی است.

برقعی همچنین گفت: در نوع کم شنوایی حسی‌عصبی یا گیرنده‌های شنوایی در حلزون گوش داخلی آسیب می‌بیند یا مسیر عصبی شنوایی از حلزون به مراکز مغزی مشکل پیدا می‌کند و فرد دچار کم شنوایی می‌شود.

وی با بیان اینکه علل مختلفی می‌تواند سبب ایجاد کم شنوایی حسی‌عصبی شود، یادآور شد که از مهم‌ترین آنان عوارض دارویی است.

متخصص گوش، گلو و بینی تصریح کرد: سروصدا‌های بلند محیطی از علل دیگر این نوع کم شنوایی است و این کار به علت ایجاد رادیکال‌های آزاد در گوش داخلی، می‌تواند به شنوایی افراد آسیب بزند.

وی خاطرنشان کرد: اگر شدت و مدت این سروصدا زیاد باشد، آسیب به گوش می‌تواند برگشت ناپذیر باشد و به عبارتی می‌تواند برای شنوایی به شدت مخرب باشد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: برخی بیماری‌های گوش داخلی هم از علت‌های دیگر کم شنوایی است و براثر آن، افراد دچار سرگیجه، کم شنوایی و وزوز گوش می‌شوند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: متخصص گوش ناشنوایی کم شنوایی گوش داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۶۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت به دنیای صدا بازگشت شنوایی ۱۰۶ کودکان با کاشت حلزون شنوایی در زاهدان

 علیرضا مالکی رئیس بیمارستان فوق تخصصی الزهرا (س) زاهدان گفت: از سال ۱۳۹۸ با راه اندازی بخش کاشت حلزون در این بیمارستان، تاکنون ۱۰۶ کودک ناشنوا، با کاشت حلزون شنوایی خود را به دست آورده اند.

وی ادامه داد: مناسب‌ترین سن برای شروع فرآیند کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا قبل از ۳ تا ۵ سالگی است، متاسفانه به علت عدم مراجعه، تعداد زیادی از بیماران از سن مناسب کاشت حلزون خارج شده اند.

  مالکی افزود: از والدین عزیز بیماران ناشنوا در کلّ استان می‌خواهم تا در زمان لازم و قبل از اینکه خیلی دیر شود برای شروع فرایند درمان به مرکز کاشت حلزون واقع در بیمارستان فوق تخصصی الزهراء (س) زاهدان مراجعه کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۲۶ کودک ناشنوای دیگر نیز شناسایی شده اند و در نوبت کاشت حلزون در بیمارستان تخصصی الزهرا (س) زاهدان قرار دارند.

 مالکی افزود: با حضور نیرو‌های متخصص و کادر درمانی خبره و تجهیزات به روز، در مرکز فوق تخصصی کاشت حلزون زاهدان خدمات کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا به صورت رایگان انجام می‌شود و بیمار نیازی به انجام مسافرت درمانی و صرف هزینه‌های زیاد ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • با«مست عشق» کرک و پر حسن فتحی ریخت؟!
  • این میوه از افسردگی جلوگیری می‌کند
  • این دو ویتامین برای سلامت قلب مهم هستند
  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • از سکته گوش چه می‌دانید؟
  • رسانه‌ها باید در پاسداشت تمدن خلیج‌فارس به وحدت رویه برسند
  • بازگشت به دنیای صدا بازگشت شنوایی ۱۰۶ کودکان با کاشت حلزون شنوایی در زاهدان
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل