Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مدیکال اکسپرس، تحقیقات جدید نشان داده است اضطراب و استرس پس از ابتلا به کووید-۱۹ چندان پایدار نیست؛ به نظر می‌رسد این ارتباط در مقایسه با داشتن سایر شرایط سلامتی، کوتاه مدت و کوچک است.

این مطالعه که در مجله عصب شناسی، جراحی مغز و اعصاب و به سرپرستی محققان کالج  سلطنتی لندن منتشر شد، داده‌های ۴۲۱ هزار و  ۹۷۷ شرکت کننده در برنامه علائم بیماری ZOE را تجزیه و تحلیل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آن گروه، ۲۶۹۹۸ نفر در ۲۳ فوریه تا ۱۲ آوریل ۲۰۲۱ نتیجه آزمایش کرونایشان مثبت شده بود. مطالعات قبلی گزارش داده بود که بازماندگان کووید-۱۹ در معرض افزایش اختلالات خلقی و اضطرابی پس از عفونت قرار دارند. نویسندگان این مطالعه به دنبال مقایسه شیوع اضطراب و افسردگی در افرادی با یا بدون عفونت کووید-۱۹ و ارزیابی تاثیر سایر عوامل خطر مشترک هستند.

محققان دریافتند اضطراب و افسردگی در افرادی که نتیجه آزمایش کرونای آن‌ها مثبت بود در مقایسه با افرادی که منفی بودند، کمی بیشتر بود. هنگام تنظیم عواملی مانند سن و جنس، محققان دریافتند این افزایش متوسط در افرادی که تست کووید-۱۹ مثبت داشتند از نظر آماری قابل توجه بود.

هیچ ارتباطی بین آزمایش مثبت سارس-کوو-۲ و علائم اضطراب یا افسردگی در شرکت کنندگان زیر ۴۰ سال یافت نشد. تجزیه و تحلیل نشان داد گروه‌های آلوده اخیرا در مقایسه با شرکت کنندگانی که بیش از چهار ماه قبل آلوده شده بودند، بیشتر دچار مشکلات روانی می‌شدند. نویسندگان معتقدند این احتمالا به این معنی است که اثرات سوء بر سلامت روان در طول زمان کاهش می‌یابد.

این تجزیه و تحلیل همچنین بررسی می‌کند چگونه عواملی مانند شرایط جسمی و روحی از قبل موجود، چاقی و سن با علائم اضطراب و افسردگی مرتبط هستند. صرف نظر از نحوه آزمایش آن‌ها برای کووید-۱۹، افرادی که BMI بالا داشتند ۶۱ ٪ بیشتر از افراد با وزن سالم علائم اضطراب و افسردگی را تجربه کردند، در حالی که افراد دارای سایر شرایط بهداشتی یا اختلالات یادگیری، ۲۵ تا ۳۵ ٪  افسردگی را مشاهده کردند.

در این مطالعه بیشتر افرادی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند که از بیماری روانی قبلی خود که شامل افسردگی، اختلال اضطراب و اختلال دوقطبی می‌شد، رنج می‌بردند. در میان آن‌ها ۱۲۶ نفر در معرض خطر ابتلا به این علائم بودند.

دکتر کرستین کلاسر از متخصصان می‌گوید: ارتباط بین عفونت کووید-۱۹ و اضطراب یا افسردگی در افرادی که اخیرا آلوده شده‌اند، آشکارتر است که نشان می‌دهد ویروس کرونا تاثیر کمی بر سلامت روان گذاشته و مدت آن کوتاه است. 

دکتر کلر استیوز، دانشجوی کالج سلطنتی لندن و محقق ارشد می‌گوید: این تحقیق رابطه بین عفونت کووید-۱۹ و سلامت روانی را مورد مطالعه قرار می‌دهد. او معتقد است این علائم به مراتب تاثیرات کمتری در مقایسه با سایر علائم از قبیل چاقی و مشکلات یا معلولیت‌های بهداشتی قبلی داشته است. 

بیشتر بخوانید 

۳۷ درصد مبتلایان به کرونا تا شش ماه درگیر علائم کرونا هستند

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس اضطراب و استرس اضطراب و افسردگی تجزیه و تحلیل کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۷۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند

آفتاب‌‌نیوز :

عوامل خطری که ابتلا به مولتیپل اسکلروزیس را افزایش می‌دهند عبارتند از: 

سن. این بیماری ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد، اما اغلب در افراد بین ۱۵ تا ۶۰ ساله رخ می‌دهد.

جنسیت: زنان در حدود دو برابر احتمال ابتلا به MS را دارند.

سابقه خانوادگی: اگر یکی از والدین یا خواهر و برادر شما MS داشته باشد، شما در معرض خطر ابتلا به بیماری هستید.

برخی از عفونت‌ها ویروس‌ها، از جمله اپشتاین بار، ویروس که مننوکلوئیس عفونی را ایجاد می‌کند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهند.

آب و هوا: MS در کشور‌های دارای آب و هوای معتدل، از جمله کانادا، شمال ایالات متحده، نیوزیلند، جنوب شرقی استرالیا و اروپا، بسیار رایج است.

سیگار کشیدن: افراد سیگاری خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری را دارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خوردنی هایی که افسردگی می‌آورند
  • خوردنی و غذاهایی که افسردگی شدید می آورند
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • اختلال ترس از فراموش شدن چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!