Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه آمریکا بامداد جمعه گفته آزمایش‌های تسلیحاتی کره شمالی به افزایش بی‌ثباتی منجر می‌شود. آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا با اشاره به آزمایش‌های تسلیحاتی کره شمالی گفته اقدمات پیونگ‌یانگ به افزایش بی‌ثباتی منجر می‌شود.

وزیر خارجه آمریکا بعد از گفتگو‌های تجاری آمریکا-اتحادیه اروپا در شهر «پیتسبورگ» گفت: «ما درباره این موارد نقض مکرر قطعنامه‌های شورای امنیت که بستر را برای بی‌ثباتی و ناامنی فراهم می‌کنند نگران هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

آنتونی بلینکن مدعی شد آمریکا نمی‌تواند ادعای کره شمالی مبنی بر آزمایش یک موشک جدید «هایپرسونیک» به نام «هواسونگ-۸» را تأیید کند.

وزیر امور خارجه آمریکا گفت که واشنگتن در حال ارزیابی آزمایش‌های موشکی کره شمالی است «تا بفهمیم دقیقاً چه کاری انجام داده‌اند و از چه فناوری‌ای استفاده کرده‌اند.»

ساعتی قبل‌تر رسانه دولتی کره شمالی بامداد جمعه (۹ مهرماه) از آزمایش یک موشک ضد هوایی جدید توسط این کشور خبر داد و گفت این آزمایش توسط «آکادمی علوم دفاعی» که سازمانی برای ساخت تسلیحات نظامی است انجام شده است.

پرتاب این موشک، جدیدترین اقدام تسلیحاتی کره شمالی در بحبوحه معطل ماندن گفتگو‌های خلع سلاح هسته‌ای میان آمریکا و کره شمالی است.

خبرگزاری رویترز نوشته به نظر می‌رسد «کیم جونگ اون»، رئیس کره شمالی در محل آزمایش این موشک حضور نداشته و به جای او، «پاک جونگ چون»، یکی از اعضای حزب حاکم کره شمالی بر آن نظارت کرده است.

پیش از این گزارش شد «کیم جونگ‌اون» رئیس کره شمالی ضمن رد پیشنهاد آمریکا برای مذاکرات بدون پیش‌شرط، گفت خطوط ارتباطی با کره جنوبی را برای نشان‌دادن تمایل پیونگ‌یانگ جهت ایجاد صلح در شبه‌جزیره کره، بازسازی می‌کنند.

کره شمالی در سال‌های اخیر از دریای ژاپن برای آزمایش تعدادی موشک بالستیک کوتاه برد جدید استفاده کرده، اما این کشور اخیراً از موشک جدیدی که از واگن قطار شلیک شده است نیز رونمایی کرد که هدف آن افزایش قابلیت بقا در پی حمله یک کشور دیگر است.

پیش از این نیز «کیم سونگ» نماینده کره شمالی در سازمان ملل با تاکید بر حق این کشور برای انجام آزمایش‌های موشکی، اما گفت پیونگ‌یانگ هیچ قصدی برای استفاده از این فناوری‌ها علیه هیچ کشوری ندارد.

آمریکا و اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد از زمان اولین آزمایش اتمی کره شمالی در سال ۲۰۰۶ میلادی، چندین دور تحریم علیه کره شمالی وضع کرده‌اند.

کره شمالی علی‌رغم این تحریم‌ها بر تقویت توانایی نظامی خود برای مقابله با تهدید حضور نیرو‌های آمریکایی در منطقه تأکید کرده است.

کره شمالی می‌گوید تا زمانی که آمریکا به سیاست خصمانه خود برای براندازی نظام حاکم در پیونگ‌یانگ پایان ندهد از برنامه موشکی و هسته‌ای خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: کره شمالی آمریکا موشک بی ثباتی خارجه آمریکا کره شمالی پیونگ یانگ بی ثباتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۸۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: بلینکن وزیر خارجه اسرائیل است نه آمریکا

یکی از مقامات ارشد حماس، سخنان وزیر امور خارجه آمریکا که حماس را به تاخیر در توافق آتش بس غزه متهم کرده، «ناعادلانه» خواند.

به گزارش ایسنا، سامی ابوزهری، یکی از مقامات ارشد حماس گفت که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا حماس را «ناعادلانه» متهم به تاخیر در توافق آتش بس غزه می‌کند.

بلینکن بارها از حماس خواسته است که پیشنهاد تل‌آویو را برای آزادی اسیران و دستیابی به آتش بس بپذیرد و آن را «فوق العاده سخاوتمندانه» دانسته است.

ابوزهری به رویترز گفت: نظرات بلینکن با واقعیت در تضاد است. برای بلینکن که به عنوان وزیر خارجه اسرائیل و نه آمریکا شناخته می شود، عجیب نیست که چنین اظهاراتی را بیان کند.

وی افزود: حتی تیم مذاکره کننده اسرائیل هم پذیرفت که نتانیاهو مانع دستیابی به توافق بود.

ابوزهری گفت که این گروه همچنان در حال بررسی پیشنهاد اخیر آتش بس است. حماس به دنبال آتش بس دائمی و عقب نشینی اسرائیل از غزه است، در حالی که نتانیاهو می گوید اسرائیل باید برای امنیت خود، با یا بدون توافق با حماس، تشکیلات باقی مانده حماس را در رفح در جنوب غزه نابود کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لحظه حمله موشکی مقاومت عراق به بئر السبع و تل آویو+فیلم
  • حمله موشکی از عراق به مقر موساد در تل آویو
  • بلینکن: راه‌های دیگری به جای حمله به رفح وجود دارد
  • حماس: بلینکن وزیر خارجه اسرائیل است نه آمریکا
  • پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت
  • ۷۱۹ حمله موشکی و پهپادی حزب الله به فلسطین اشغالی طی یک ماه
  • ادعای کره جنوبی درباره ارتباط کره شمالی و جنبش حماس
  • نگرانی پنتاگون از «تقویت» روابط روسیه و کره‌شمالی
  • «بلینکن» وارد اراضی اشغالی شد
  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد