Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجرایی طرح سد و نیروگاه چم شیر گچساران گفت: برای تکمیل این طرح بزرگ و تاثیر گذار ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛حمدرضا فاضل در حاشیه دیدار وزیر نفت از سد چم شیر اظهار کرد: سد چم شیر با هدف تولید انرژی برق آبی به میزان ۴۸۲ گیگاوات ساعت در سال و تأمین آب بخش‌های مختلف از جمله توسعه گردشگری، کشاورزی در روستاهای بالا و پایین دست سد و کنترل سیلاب و صنایع آبزیان اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی بیان کرد: تراز سد چم شیر از سطح دریا برای آبگیری امسال به ۵۸۵ متر خواهد رسید. 

معاون اجرایی طرح سد و نیروگاه چم شیر گچساران با عنوان اینکه روند اجرایی سد چم شیر به دلیل‌عدم تزریق منابع مالی، نامطلوب است، تصریح کرد: برای رسیدن به هدف آبگیری تا پایان سالجاری لازم است ماهانه بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار به این طرح تخصیص یاید، در غیر این صورت آبگیری این سد بزرگ یک سال دیگر عقب خواهد افتاد. 

فاضل با بیان این‌که میزان اعتبارات هزینه شده در این سد ملی ۱۸ هزار میلیارد ریال است گفت: عملیات احداث سد مخزنی چم شیر گچساران هم اکنون ۸۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امسال آبگیری خواهد شد. 

معاون اجرایی طرح سد و نیروگاه چم شیر گچساران گفت: برای تکمیل این طرح بزرگ و تاثیر گذار ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است. 

فاضل با اشاره به اینکه یکی از واحدهای نیروگاه تولید برق این طرح این امسال به بهره برداری می‌رسد، بیان کرد: ۲ واحد دیگر در قالب تولید برق تا پایان سال ۱۴۰۱ به بهره برداری خواهد رسید. 

وی افزود: حجم کل مخزن این سد ۲/۳ میلیارد متر مکعب با مساحت ۵۱ کیلومتر مربع، طول دریاچه ۴۸ کیلومتر و تراز نرمال از سطح دریا ۵۹۸ متر است. 

معاون اجرایی طرح سد و نیروگاه چم شیر گچساران ادامه داد: روند اجرایی سد چم شیر مطلوب می‌باشد و در حال حاضر ۸۵۰ نیروی متخصص، ماهر و نیمه ماهر در این سد فعالیت می‌کنند.

فاضل اضافه کرد: سد چم شیر دارای یک میلیون و ۳۰۰هزار متر مکعب حجم بدنه، ۷۳۰متر طول تاج، ۱۵۱ متر ارتفاع، ۶۰۴ تراز تاج سد است. 

وی گفت: در حال حاضر کارهای اجرایی در بخش‌های بتن بدنه سد و نیروگاه، حفاری تزریقات، تجهیزات نصب نیروگاهی و سازه‌های اصلی یعنی بخش‌های مهم پروژه در حال اجراست. 

معاون اجرایی طرح سد و نیروگاه چم شیر گچساران اظهار کرد: انجام هفت کیلومتر تونل زیرزمینی، اجرای یک میلیون و ۸۰۰ هزار متر مکعب بتن در طرح، ۳۰ کیلومتر جاده دسترسی و هفت میلیون متر مکعب حفاری رو باز از مهمترین اقدامات انجام شده در این طرح می‌باشد. 

فاضل عنوان کرد: تاکنون ۲۲۹ میلیون یورو از محل فاینانس خارجی برای ساخت سد چم شیر گچساران هزینه شده است. 

وی افزود: ۲۵ درصد از اعتبارات فاینانس طرح سد و نیروگاه چم شیر در این شهرستان، معادل ۶۰ میلیون یورو افزایش یافت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزیر نفت میلیارد ریال اعتبار هزار میلیارد ریال سد چم شیر متر مکعب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۸۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری و در راستای برنامه وزارت نیرو برای اصلاح نظام مالی صنعت برق، شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور موظف شدند بخشی از انرژی برق مورد نیاز خود را از طریق بورس انرژی تهیه کنند.

بر اساس آخرین آمار و ارقام مرتبط با معاملات شرکت‌های توزیع برق در بورس انرژی، در هفته نخست شروع معاملات برق در این بازار تعداد ۱۷۹ معامله صورت گرفت که ارزش این معاملات ۱,۲۱۱ میلیارد ریال بود. در این هفته که حجم معاملات روزانه برق به یک میلیون و ۱۶۶ هزار و ۲۵۸ مگاوات ساعت رسید، همچنین پایین‌ترین قیمت بازار ۸۵۰ ریال و بالاترین قیمت نیز ۱,۲۰۰ ریال بود.

در معاملات هفته نخست ۳۲ شرکت توزیع برق در معاملات اقدام به خرید برق کردند و در مقابل ۱۰ نیروگاه خصوصی و ۱۸ نیروگاه دولتی نیز اقدام به فروش برق کردند که سهم نیروگاه‌های دولتی ۵۴ درصد و سهم نیروگاه‌های بخش خصوصی نیز ۴۶ درصد بود.

با تزریق ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت هفتگی به حساب وکالتی شرکت‌های توزیع، امکان معاملات به صورت مستمر با هدف اصلاح جریان مالی و ایجاد شفافیت قیمتی و کاهش نقش دولت در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 6089877 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از طرح آبرسانی به شهرستان بهمئی
  • معاون رئیس جمهور از پتروشیمی دهدشت بازدید کرد + تصاویر
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • بازدید معاون وزیر راه و شهر سازی از نهضت ملی مسکن بروجرد
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار
  • تکمیل جاده سربند- مشگین‌شهر نیازمند یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است