Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید جواد ساداتی نژاد پیش از ظهر جمعه به همراه مسئولان استانی از این پروژه که نزدیک به سه دهه از کلنگ زنی آن می‌گذرد، بازدید کرد.

از دیگر برنامه‌های وزیر جهاد کشاورزی در شهرستان کهگیلویه، بازدید از پتروشیمی دهدشت، باغات شمس آباد چرام و کارخانه فسفات، شرکت در جلسه شورای اداری شهرستان کهگیلویه و چرام، بازدید از طرح آبرسانی به اراضی حومه غربی و پروژه‌های آبرسانی به چهار شهر دهدشت، چرام، لنده و سوق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلنگ احداث محور پاتاوه – دهدشت در سال ۱۳۷۳ به زمین زده شد.

کد خبر 5317351

منبع: مهر

کلیدواژه: وزیر جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد سید جواد ساداتی نژاد اربعین 1400 اربعین حسینی ویروس کرونا مرز مهران عکس استانها بوشهر هفته دفاع مقدس علامه حسن زاده آملی آمار کرونا واکسن کرونا کرمانشاه دفاع مقدس جنگ تحمیلی گرگان ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۵۹۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،محمدباقر اسفندیاری از توزیع 530 تن کود شیمیایی از ابتدای امسال تاکنون به کشاورزان شهرستان میاندورود خبر داد و گفت: این مقدار کود شیمیایی توسط کارگزاری ها بین کشاورزان منطقه توزیع شد.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود افزود: طی این مدت 383 تن کود ازته، 85 تن فسفاته و 62 تن کود پتاسه به کشاورزان این شهرستان توزیع شد.

 

وی با بیان اینکه کاهش حاصلخیزی خاک از مهمترین مشکلات زمین های کشاورزی است، تصریح کرد: یکی از روش های بهبود این زمین ها، افزایش حاصلخیزی با استفاده از کودهای شیمیایی و آلی است.

 

این مسئوول خاطرنشان کرد: کشاورزان از مصرف کودهای شیمیایی به صورت بی رویه خوداری کرده و سعی کنند، مصرف کودها را بر اساس آزمون خاک، برگ و میوه و مشاوره با کارشناسان کشاورزی انجام دهند.

 

اسفندیاری از باغداران خواست برای اخذ راهنمایی های لازم در بخش کشاورزی به کارشناسان پهنه مراکز جهاد کشاورزی و این مدیریت مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • مرگ موتورسوار در برخورد با کامیون در محور دهدشت-بهبهان
  • سالن جشن آموزش و پرورش در شأن معلم نیست/ لزوم تکریم توسط جامعه
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • کهگیلویه و بویراحمد در جایگاه دوم جوجه‌ریزی کشور
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • خسارت باران سیل آسا به بخش کشاورزی و راه‌های کهگیلویه و بویراحمد