Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدصابر نبوی‌پور/ مدیر ستاد مدیریت بحران منطقه ۱۹:  ستاد مدیریت بحران با عنایت به دیدگاه‌ها و زمینه فکری اولیه در تشکیل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و نظر به نیازهای موجود در زمینه کاهش خطرپذیری، چشم‌انداز خود را «رساندن کلانشهر تهران به جایگاه یک الگو در میان کلانشهرهای مقاوم در کشورهای در حال توسعه» ترسیم کرده و حرکت در محورهای راهبردی همچون حذف یا کاهش مخاطراتی که کلانشهر تهران با آنها مواجه است، کاهش خطرپذیری(آسیب‌پذیری) کلانشهر در برابر مخاطرات موجود، ظرفیت‌سازی برای پاسخگویی و مقابله مناسب با بحران‌ها و مخاطرات را برای عمل به این رسالت ضروری می‌داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاد مدیریت بحران منطقه ۱۹ نیز با هدف تحقق اهداف کلان سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران طی سال‌های گذشته و به‌خصوص سال جاری اقدامات مؤثر و ارزنده‌ای برای شهروندان منطقه انجام داده است.

این منطقه دارای ۶ پایگاه مدیریت بحران، ۴ پایگاه پشتیبانی، ۲ پایگاه ویژه(عبدل‌آباد) و پشتیبانی (بوستان ولایت) با ماهیت ستادی بوده که تجهیزات امدادی برای استفاده در شرایط بحرانی را دارد. در محدوده شهری منطقه ۱۹ تعداد ۷ کانکس دوام مستقر است. کانکس‌های دوام در محله‌های پرجمعیت و دارای مخاطرات بیشتر با هدف دسترسی سریع شهروندان به تجهیزات امدادی جانمایی شده و با ۴۰ قلم انواع ادوات امداد و نجات آماده خدمت به شهروندان است.

ستاد مدیریت بحران منطقه در حوزه آموزش از بدو تأسیس برنامه‌های خوبی اجرا کرده که شاخص‌ترین آن تشکیل گروهای دوام است. گروه‌های دوام، گروهای نیمه‌حرفه‌ای محلی هستند که آموزش‌های اولیه و مقدماتی در خصوص مقابله با حوادث گوناگون را کسب کرده و آماده امدادرسانی در ساعات اولیه بحران به خانواده و هم‌محله‌ای‌های خود هستند. عضویت ۷۵۰ نفر از ساکنان منطقه در گروه دوام یکی از مزیت‌های منطقه است که توسط مسئولان خانه‌های دوام و ایمنی محله‌های ۱۳ گانه منطقه سازماندهی شده و آموزش‌های لازم و مرتبط را فرا گرفته‌اند.  

انجام مانورهای گوناگون هر ماه در سطوح مختلف مرتبط با مخاطرات موجود دیگر اقدامات مهم ستاد مدیریت بحران منطقه در حوزه ایمنی است که تمرین آمادگی در مقابل حوادث برای شهروندان و تیم مدیریتی بوده و همچنین تأسیسات و تجهیزات شهری را در برابر حادثه به چالش می‌کشد. استقرار دستگاه‌های شتاب‌نگاری در پایگاه ویژه مدیریت بحران، تشکیل تیم‌های مدیریت بحران در ساختمان‌ها، اجرای طرح مدرسه آماده در مدارس منطقه، تهیه و توزیع پوستر و بنرهای آموزشی مرتبط با مدیریت بحران، اختصاص، تجهیز و آماده‌سازی پایگاه پشتیبانی بوستان ولایت برای استقرار سایت واکسیناسیون کرونا و... از دیگر فعالیت‌های ستاد مدیریت بحران منطقه ۱۹ است که نقش قابل توجهی در ارتقای ایمنی اهالی محله داشته است.

اکنون می‌توان ادعا کرد که مجموعه این اقدامات، ستاد مدیریت بحران منطقه را به جایگاه و کارکرد اصلی آن، یعنی کاهش خطرپذیری شهر تهران و کاهش خطرپذیری کلانشهر در برابر مخاطرات نزدیک‌تر کرده است.

کد خبر 629342 برچسب‌ها همشهری محله مدیریت بحران منطقه ۱۹ حوادث ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری محله مدیریت بحران منطقه ۱۹ حوادث ایران ستاد مدیریت بحران منطقه کاهش خطرپذیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۱۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان

معاون شهردار رفسنجان گفت: در حال حاضر ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم که هرکدام دارای یک تیم نه نفره هستند، داریم و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، سیدعباس حسینی داورانی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان، با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های مدیریت شهری در دوره جدید، اظهار کرد: در دو سال و نیم گذشته مهمترین راهبرد شهرداری، رسیدن به آرامش شهروندان بود و بر همین اساس سیاست روی خوش آرامش را آغاز و برای پیشبرد آن مدیریت مشارکتی را تعریف کردیم.

وی با اشاره به انجام بررسی‌ها و مطالعات صورت گرفته در حوزه مدیریت مشارکتی، افزود: نخستین گام ما در آغاز دوره شهرداری، رونمایی از سامانه نظام جامع پیشنهادات برای دریافت نظرات خلاقانه شهروندان بود که نتیجه آن ارائه و ثبت بیش از دو هزار ایده بود.

مشاور رسانه‌ای شهردار رفسنجان در ادامه از اجرای طرح محله‌محوری در شهرداری رفسنجان خبر داد و گفت: برای تدوین سیاست‌های شهرداری در محلات با همراهی ساکنان، رفسنجان به ۵۰ محله تقسیم شد و جلسات در هر محله با محوریت مسجد و امام جماعت برگزار شد.

وی با اشاره به برپایی جلسات مشترک با شهردار برای پیشبرد امور محلات، تصریح کرد: تصمیمات اخذ شده در این جلسات موجب شناسایی شهروندان پویا به عنوان بازوی مهم شهرداری و شهر رفسنجان و تشکیل ۵۰ محله و ۵۰ شورای محله و فعالیت ۳۵۰ نفر در شورای محله، شورای بانوان و ائمه جماعات شد.

حسینی با اشاره به فعالیت اداره امور بانوان، راه‌اندازی آن را در راستای رویکرد شهرداری نسبت به بانوان و قرار گرفتن آنان در رأس کارها بیان کرد و افزود: پس از تشکیل شورای بانوان، در آخرین فاز از فعالیت‌های مشارکتی، پویش رقابتی «شهردار شو» را تعریف کردیم تا هر محله یک شهردار داشته باشد.

وی وجه تمایز شهرداران محله در رفسنجان را نسبت به سایر شهرها در دهه هشتادی بودن آنان دانست و گفت: از آنجایی که دهه هشتادی‌ها نوجوانان و آینده‌داران کشور هستند، پویش «شهردار شو» با هدف توانمندسازی و ایجاد نشاط و امید در آنان و تجربه فعالیت در محیط کاملاً واقعی راه‌اندازی شد.

معاون هنری شهردار سپردن امور محلات به شهرداران دهه هشتادی را جسارت بزرگ شهردار رفسنجان عنوان کرد و گفت: پس از فراخوان و ثبت نام پویش «شهردار شو» ۳۵۹ نفر به مرحله مصاحبه رسیدند و براساس شاخص‌های انتخاب شده از شوی شورا، شهردار محله انتخاب شد.

وی با اشاره به ارائه آموزش‌های تخصصی به شهرداران محله در ماه‌های اخیر، افزود: امروز ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم که هرکدام دارای یک تیم نه نفره هستند، داریم و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمده‌اند و کار خود را شروع کردند.

حسینی با اشاره به الگوی حکمرانی مردمی در ۵۲ ماده، خاطرنشان کرد: تلاش کردیم در راستای منویات مقام معظم رهبری در زمینه مشارکت مردم و حکمرانی مردمی و سیاست‌های دولت سیزدهم، الگوی مدیریت مشارکتی و حکمرانی مردمی شهرداری را در سالی که به نام مشارکت مردمی نامگذاری شده است، ارائه دهیم.

به گزارش ایمنا، آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی با حضور دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی سازی دولت و مسئولان استانی و محلی در تالار خیام دانشگاه حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.

کد خبر 748887

دیگر خبرها

  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • مناظره‌ای در مورد حجاب
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد