Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مدیکال اکسپرس، همانطور که سارس-کوو-۲ همچنان در حال تکامل است، انتظار می‌رود انواع جدیدی به وجود آید که ممکن است توانایی بیشتری در آلوده کردن میزبان خود و فرار از سیستم ایمنی میزبان داشته باشد. اولین مرحله کلیدی در عفونت زمانی است که پروتئین سنبله ویروس به گیرنده ACE۲ در سلول‌های انسانی متصل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان دانشگاه پن ایالت پنسیلوانیای آمریکا، چارچوبی جدید ایجاد کرده‌اند که می‌تواند تغییرات اسید آمینه در پروتئین سنبله ویروس را با دقت معقول پیش بینی کند که ممکن است اتصال آن به سلول‌های انسانی را بهبود بخشیده و عفونت را به ویروس افزایش دهد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، این ابزار می‌تواند نظارت محاسباتی از سارس-کوو-۲ را فعال کرده و هشدار قبلی در مورد انواع بالقوه خطرناک با پتانسیل اتصال حتی بیشتر را ارائه دهد. این می‌تواند به اجرای اولیه اقدامات بهداشت عمومی برای جلوگیری از شیوع ویروس و حتی ممکن است به فرمولاسیون تقویت کننده واکسن کمک دهد.

سورش کوچی پودی، پروفسور بالینی علوم دامپزشکی و زیست پزشکی و مدیر دانشکده تشخیص حیوانات، پن ایالت در پنسیلوانیا می‌گوید: انواع جدید می‌تواند به طور بالقوه در انسان و سایر حیوانات مسری باشد؛ بنابراین بسیار مهم است که به طور پیشگیرانه ارزیابی کنیم چه تغییراتی در اسید آمینه ممکن است عفونی بودن ویروس را افزایش دهد. چارچوب ما یک ابزار قدرتمند برای تعیین تاثیر تغییرات اسید آمینه در پروتئین سنبله سارس-کوو-۲ است که بر توانایی این ویروس به گیرنده‌های ACE۲ در انسان و چندین گونه جانوری متصل می‌شود.

این تیم از یک روش محاسباتی جدید و دو مرحله‌ای برای ایجاد مدلی برای پیش بینی اینکه چه تغییراتی در اسید‌های آمینه (مولکول‌هایی که به هم متصل شده‌اند و پروتئین را تشکیل می‌دهند) در حوزه اتصال گیرنده (RBD) پروتئین سنبله سارس-کوو-۲ رخ دهد، استفاده کرد.

به گفته کوچی پودی، انواع موجود در حال گردش شامل یک یا چند جهش است که منجر به تغییر اسید آمینه در RBD پروتئین سنبله شده است.

او گفت: این تغییرات اسید آمینه ممکن است عفونت را از طریق مکانیسم‌های مختلف افزایش دهد. افزایش میل پیوندی RBD پروتئین سنبله با گیرنده ACE۲ انسانی یکی از این مکانیسم‌هاست.

کوچی پودی توضیح داد که اتصال پروتئین سنبله به گیرنده ACE۲ اولین و مهمترین مرحله در ورود ویروس به سلول است.

به گفته او استحکام اتصال بین RBD و ACE۲ به طور مستقیم بر پویایی عفونت و پیشرفت احتمالی بیماری تاثیر می‌گذارد. توانایی پیش بینی قابل اعتماد اثرات تغییر اسید آمینه ویروس در توانایی RBD آن برای تعامل قوی‌تر با گیرنده ACE۲ می‌تواند در ارزیابی پیامد‌های بهداشت عمومی و پتانسیل نفوذ و سازگاری با انسان و سایر حیوانات کمک کند.

کاستاس دی ماراناس، دونالد بی. برتون استاد گروه مهندسی شیمی در پن ایالت، توسعه روش جدید دو مرحله‌ای تیم را هدایت کرد. ابتدا، محققان قدرت پیش بینی تکنیکی موسوم به Molecular Mechanics-Generalized Born Surface Area (MM-GBSA) را برای اندازه گیری میل اتصال RBD برای ACE۲ مورد آزمایش قرار دادند. تجزیه و تحلیل MM-GBSA انواع مختلفی از مشارکت‌های انرژی را در ارتباط با اتصال RBD ویروس به گیرنده ACE۲ انسان خلاصه می‌کند. با استفاده از داده‌های انواع موجود، محققان دریافتند این تکنیک تنها تا حدی قادر به پیش بینی میزان اتصال RBDسارس-کوو-۲ برای ACE۲ است؛ بنابراین، ماراناس و تیم تحقیق استفاده از اصطلاحات انرژی حاصل از تجزیه و تحلیل MM-GBSA را به عنوان ویژگی‌هایی در مدل رگرسیون شبکه عصبی-نوعی الگوریتم یادگیری عمیق-بررسی کردند و مدل را با استفاده از داده‌های تجربی موجود در زمینه اتصال در انواع مختلف، آموزش دادند. آن‌ها دریافتند که می‌توانند با بیش از ۸۰ درصد دقت پیش بینی کنند که آیا برخی از اسید‌های آمینه باعث بهبود یا بدتر شدن میل اتصال به مجموعه داده مورد بررسی شده است.

به نظر می‌رسد این ترکیب MM-GBSA با رویکرد مدل شبکه عصبی در پیش بینی تاثیر تغییرات اسید آمینه که در طول آموزش مدل استفاده نمی‌شود، موثر باشد.

این مدل همچنین می‌تواند قدرت اتصال انواع مختلف اسید آمینه سارس-کوو-۲ را که در انواع آلفا، بتا، گاما و دلتا مشاهده شده است، پیش بینی کند. این ممکن است ابزار‌های محاسباتی برای پیش بینی چنین قرابت‌هایی در انواع هنوز کشف نشده فراهم کند. با این وجود، حتی اگر ابزار محاسباتی ما بتواند تغییرات اسید آمینه‌ای را پیدا کند که میل پیوند را بیشتر افزایش می‌دهد، هنوز در انواع موجود در گردش مشاهده نشده است. این ممکن است به این معنی باشد که چنین تغییراتی می‌تواند سایر الزامات عفونت مولد ویروس را مختل کند. این یک یادآوری است که اتصال با گیرنده ACE۲ یک داستان کامل نیست.

این یافته‌ها در مجله Proceedings of the National Academy of Science منتشر شد.

ماراناس گفت: روش ما چارچوبی برای غربالگری تغییرات وابستگی ناشی از تغییرات ناشناخته اسید آمینه تک و چندگانه ایجاد می‌کند؛ بنابراین، یک ابزار ارزشمند برای ارزیابی انواع ویروسی در حال گردش و آینده نگر از نظر میل به ACE۲ و عفونت بیشتر ارائه می‌دهد.

کوچی پودی افزود: سارس-کوو-۲ می‌تواند میزبان را در نتیجه افزایش تماس بین ویروس و میزبان‌های احتمالی جدید تغییر دهد. این ابزار می‌تواند به درک داده‌های عظیم توالی ویروس توسط نظارت ژنومی کمک کند.

پربیننده ترین این افراد به طور طبیعی ویروس کرونا را مهار می کنند! آغاز صدور کارت واکسن کرونا دیجیتال به زبان فارسی و انگلیسی حقایق جالب از مصرف روزانه تخم مرغ تاثیر عجیب این داروهای گیاهی در درمان کرونا آیا آب برنج می تواند موهای شما را قویتر و براقتر کند؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرونا پروتئین سنبله گیرنده ACE۲ سارس کوو ۲ پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۱۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این داروها عامل میگرن هستند

همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: این مطالعه که در نشریه «نئورولوژی کلینیکال پراکتیس» (Neurology Clinical Practice)، منتشر شده، ارتباط بالقوه بین داروها و مکمل‌های ضد اسید «مهارکننده‌های پمپ پروتون» با علامت اختصاری PPI (یکی از انواع درمان‌های دارویی است که می‌تواند برای کاهش اسید معده و تسکین علائم ریفلاکس اسید معده استفاده شود) مانند اسموپرازول (Nexium) و امپرازول (Prilosec) و داروهای مسدود کننده H۲RA هیستامین (H) مانند فاموتیدین (Pepcid AC) یا سایمتیدین با سر دردهای میگرنی را شناسایی کرده است .

به گزارش هلت لاین، نتایج این تحقیق نشانگر آن بود که در مقایسه با افرادی که از داروهای مهار اسید معده استفاده نمی‌کردند، خطر بروز میگرن و سردرد شدید، برای افرادی که از داروهای مهارکننده PPI (نوعی درمان دارویی برای کاهش اسید معده) استفاده می‌کردند، ۷۰ درصد، برای کسانی که از داروهای مسدود کننده (H۲RA) استفاده می‌کردند، ۴۰ درصد و برای کسانی که آنتی‌اسیدهای عمومی مصرف می‌کردند ۳۰ درصد بیشتر از افرادی بود که از داروهای ضد اسید استفاده نمی‌کرند.

دکتر مدحت میخائیل، پزشک متخصص مدیریت درد در مرکز پزشکی «مموریال کر اورنج کاست» در کالیفرنیا، که در این مطالعه شرکت نداشت، گفت که هیچ نوع ارتباط شناخته شده‌ای بین ریفلاکس اسید معده و اپیزودهای میگرن وجود ندارد، اما همه داروهای مهار کننده PPI ، مسدود کننده‌های H۲ و آنتی اسیدهای عمومی، عوارض جانبی مانند سردرد، تهوع و خستگی ایجاد می‌کنند.

میخائیل گفت: یک نظریه این است که مشکلی در سیستم عصبی مرکزی یا سطح گلوتامات (ماده ای شیمیایی که سلول‌های عصبی برای ارسال سیگنال به سلول‌های دیگر استفاده می‌کنند) ایجاد می‌شود که یکی از تسهیل کننده‌های مسیر درد است و ممکن است بیماری رفلاکس اسید و سردرد را با یکدیگر مرتبط کند. هنگامی که اسید بیش از حد تولید و حفظ شود، باعث ایجاد یک آبشار التهابی در مخاط معده و مری می‌شود.

این متخصص افزود: تأثیر مهار کننده‌های PPI بر جذب منیزیم در بدن می‌تواند نقش مهمی در ایجاد اپیزودهای میگرنی یا سردردهای شدید داشته باشد و با توجه به این واقعیت که از این دسته از داروها اغلب برای مهار اسید معده استفاده می‌شود می‌توان یک ارتباط احتمالی بین استفاده از این داروهای مهار کننده با سردردهای میگرنی در نظر گرفت.

دکتر کلیفورد سگیل، متخصص مغز و اعصاب در مرکز بهداشت پراویدنس سنت جان در سانتا مونیکا، کالیفرنیا، که او نیز در این مطالعه شرکت نداشت، گفت که به طور کلی، سطوح بالای استرس می تواند شرایطی را برای ریفلاکس اسید معده یا میگرن ایجاد کند.

سگیل گفت: به عنوان یک متخصص مغز و اعصاب، توضیح اینکه چرا هر دارویی برای تغییر سطح اسید معده می تواند باعث تغییر در مغز بیمار شود تا دفعات سردرد یا میگرن را افزایش یا کاهش دهد، چالش برانگیز است، اما به عنوان یک متخصص مغز و اعصاب، می‌توانم این طور بگویم که به راحتی می‌توان افزایش استرس زندگی را در ایجاد سردردهای میگرنی و ریفلاکس معده موءثر دانست.

افراد دارای اضافه وزن یا چاق، باردار، افراد سیگاری یا کسانی که به طور مرتب در معرض دود سیگار هستند، در معرض بالاترین خطر ابتلا به ریفلاکس اسید معده هستند. البته مصرف داروهای ضد رفلاکس معده در دراز مدت می‌تواند خطر زوال عقل را نیز افزایش دهد.

بیشتر بخوانید:

ارتباط عجیب سر دردهای میگرنی با این بیماری مزمن | میگرن خطر انواع سکته‌ ها و افسردگی را افزایش می‌ دهد علت غیرمنتظره سردردهای شدید مرد آمریکایی کد خبر 848089 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سلامت خبر مهم بیماری - میگرن معده پزشکی

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • سه منبع گیاهی و فوق‌العاده امگا۳
  • این داروها عامل میگرن هستند
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • تبدیل افکار خاموش ذهن به گفتار| ابزاری که اندیشه را واژه می‌کند!
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • انواع اتصالات لوله داربستی و نکاتی که باید بدانید