Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، رزمایش جهاد تحصیلی سال ۱۴۰۰ با رمز «یا قاسم‌بن‌الحسن» و به دستور فرمانده سپاه فجر استان فارس آغاز شد. 

سرهنگ اسماعیل قزل سفلی، رئیس بسیج سازندگی استان فارس درباره این رزمایش اظهار داشت: دفاع مقدس تمام شدنی نیست و امروز در یک عرصه پیچیده قرار گرفتیم که بخشی از جنگ نرم و اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه با شروع بیماری کرونا بسیاری از رفتار‌ها در سطوح مختلف جامعه دچار تحولات بنیادین شده است، گفت: سیستم آموزشی کشور نیز متاثر از این جریان و بیماری قرار گرفت و آسیب دید.

رئیس بسیج سازندگی استان فارس افزود: آسیبی که در این دوران بر علم‌آموزی دانش‌آموزان وارد شد شاید به چشم نیاید و از مصادیق جنگ نرم باشد، اما تعطیلی و تغییر روش آموزشی در آینده آثار خود را نشان می‌دهد.

قزل‌سفلی با بیان اینکه براساس آمار‌های رسمی و غیررسمی از ۸۱ هزار تا ۲۵۰ هزار دانش‌آموز از تحصیل بازماندند، بیان کرد: علاوه بر این افت تحصیلی و آسیب اجتماعی و روانی کرونا بر دانش‌آموزان را نیز باید به بازماندن از تحصیل اضافه کرد.

او با بیان اینکه برای شناسایی این آسیب‌ها و چاره‌اندیشی برای آن همه باید به آموزش و پرورش کمک کنند، عنوان کرد: از آنجا که بسیج به عنوان عنصری مطمئن در همه عرصه‌ها ورود کرده در این زمینه نیز به کمک آموزش و پرورش آمده است.

رئیس بسیج سازندگی استان فارس اشاره به شروع رزمایش جهاد تحصیلی تصریح کرد: این رزمایش با هدف شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به صورت محله محور آغاز می‌شود تا زمان بازگشایی حضوری مدارس دانش‌آموز بازمانده از تحصیل نداشته باشیم.

قزل سفلی با بیان اینکه آموزش و پرورش متولی اصلی این کار است، خاطرنشان کرد: انتظار است که مدیران مدارس و نواحی آموزش و پرورش به این رزمایش کمک کنند و نواحی سپاه و پایگاه‌ها نیز با مجموعه آموزش و پرورش و مدیران مدارس که حلقه اصلی در این رزمایش هستند هماهنگی لازم را انجام دهند.

او با تاکید بر اینکه باید مدیران مدارس و والدین در جریان این امر قرار بگیرند تا رزمایش به خوبی انجام شود، گفت: همگام‌سازی و ارتباط با دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل نیز یکی دیگر از اقداماتی است که باید انجام شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان فارس با بیان اینکه گام دوم رزمایش سازماندهی معلمان جهادی است، افزود: در سراسر استان ۸۰ هزار معلم و مجموعه بسیج فرهنگیان و دانشجویی این مهم را بر عهده گرفتند که به سازماندهی معلمان جهادی مبادرت کنند.

قزل سفلی با بیان اینکه همچنین می‌توان از روحانیون توانمند در امر آموزش نیز استفاده کرد که بسیج طلاب پای کار آمده است، گفت: در شناسایی دانش‌آموزان نیز محور اصلی بسیج دانش‌آموزی است.

او با بیان اینکه گام نهایی اجرای رزمایش است، افزود: باید کار اتصال معلمان و دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل را انجام دهیم، اما باید دقت شود که برنامه‌ها متناسب با تقویم آموزشی باشد که آموزش و پرورش مشخص کرده است و معلمان جهادی نیز همین مسیر را دنبال کنند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان فارس با تاکید بر اینکه هر کاری در حوزه آموزشی باید با هماهنگی اموزش و پرورش باشد، بیان کرد: گروه‌های جهادی محله محور نیز می‌توانند محور این اتصالات قرار بگیرند و پایگاه‌ها در ذیل مساجد در این رزمایش کمک کنند.

او با بیان اینکه دبیرخانه رزمایش نیز در بسیج سازندگی مستقر است و مانیتورینگی بین بسیج فرهنگیان و دانش‌آموزی، طلاب و دانشجویی شکل می‌گیرد، تاکید کرد: این رزمایش هم افزایی بین چند قشر را به شکل درون و برون سازمانی نیز صورت می‌دهد.

قزل سفلی با بیان اینکه تشکیل دبیرخانه از ابتدای مهرماه بوده و امروز آغاز این رزمایش است، گفت: فرایند شناسایی دانش‌آموزان تا ۲۰ مهرماه باشد و از هفته آخر مهرماه وارد فاز اجرایی رزمایش می‌شویم، از ابتدای آبان نیز هدایت تحصیلی و تقویت بنیه آموزشی دانش‌آموزان به صورت گسترده انجام شود.

او با بیان اینکه اولین بازخورد را هفته بسیج قرار دادیم، افزود: این رزمایش تا روزی که آموزش سر کلاس جریان پیدا می‌کند و هیچ دانش‌آموزی از تحصیل بازنماند، ادامه دارد.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سال تحصیلی 1400 سپاه فجر فارس بسیج سازندگی استان فارس قزل سفلی بازمانده از تحصیل آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۳۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: هم‌اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز در استان وجود ندارد و در واقع می‌توان گفت که تعداد این مدارس به حداقل ممکن رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، علی اسماعیلی، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری ۲۲۷ هزار و ۳۴۵ دانش‌آموز از پیش‌دبستانی تا پایه دوازدهم مشغول به تحصیل هستند، اظهار کرد: ۱۴ هزار و ۵۹۵ همکار در زمینه تعلیم و تربیت استان مشارکت می‌کنند.

وی همچنین از برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در سال‌جاری از طریق آزمون‌های استخدامی تعداد یک هزار و ۴۰۰ معلم جذب آموزش و پرورش استان می‌شوند که این تعداد استخدام در تاریخ آموزش و پرورش بی‌سابقه است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در ادامه با اشاره به نامناسب بودن برخی مدارس استان گفت: این موضوع دلایل خاص خود را دارد، درحالی‌که در سال‌های گذشته اعتبارات خوبی برای تخریب مدارس نامناسب و بازسازی و بهینه‌سازی فضای آنها اختصاص پیدا کرد اما در عمل این اعتبارات محقق نشد.

وی با بیان اینکه اداره کل تجهیز و نوسازی مدارس استان سال گذشته ۲۱۸ کلاس درس را به آموزش و پروش استان تحویل داد، اظهار داشت: هم اکنون هیچ مدرسه‌ای به حال خود رها نشده است و بروز یک مشکل در مدرسه ای را نباید به همه مدارس تعمیم داد.

اسماعیلی با بیان اینکه با بیان اینکه پس از مدت‌ها مشکل تامین نیروی انسانی در رشته‌های فنی‌وحرفه ای استان رفع شد، افزود: برای سال تحصیلی جدید تامین ۱۴۰ نیروی انسانی در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه با توجه به اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان، تعداد متقاضیان برای ورود به آموزش‌وپرورش از دستگاه‌های دیگر افزایش پیدا کرده است، اظهار داشت: تعداد ۱۰۰ نفر تقاضای خود را در این زمینه اعلام کردند که البته بر اساس مدرک تحصیلی و جدول شغلی بررسی می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در خصوص مدارس کانکسی در استان، گفت:هم‌اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز در استان وجود ندارد و در واقع می‌توان گفت که تعداد این مدارس به حداقل ممکن رسیده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین در رابطه با پرداخت حق سرویس دانش‌آموزان مناطق محروم نیز افزود: طبق قانون ۵۰ درصد حق سرویس دانش‌آموزان مناطق محروم به عهده آموزش و پرورش است، اما در سال‌جاری بیشتر از این مقدار پرداخت می‌شود.

کد خبر 749408

دیگر خبرها

  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • نور میزبان بزرگترین رزمایش جهاد دامپزشکی در مازندران 
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • بلده نور میزبان بزرگترین رزمایش جهاد دامپزشکی در مازندران
  • ۴۰ برنامه هفته بسیج کارگری در چالوس برگزار می‌شود
  • آغاز فرایند تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور
  • آغاز فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور
  • فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور آغاز شد
  • برگزاری نشست بصیرتی و جهاد تبیین در تپه شهدای گمنام خوی + تصاویر