Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- متخصصان به تازگی هشدار داده اند که حساب کاربری میلیارد‌ها کاربر فیس بوک و کلاب هاوس هک شده و اطلاعات آنها در یکی از فروم‌های محبوب هکرها برای فروش قرار داده شده است. متخصصان به تازگی هشدار داده‌اند که حساب کاربری میلیارد‌ها کاربر فیس‌بوک و کلاب هاوس هک شده و اطلاعات آنها در یکی از فروم‌های محبوب هکرها برای فروش قرار داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا و به نقل از  techradar، تحلیل گران سایبرنیوز مدعی شدند که پایگاه داده‌های میلیارد‌ها کاربر که شامل اطلاعاتی نظیر نام، شماره تلفن و سایر اطلاعات هویتی شخصی آنها بوده است هک شده و برای فروش قرار گرفته است.
 
این پایگاه داده از ترکیبی از 3.8 میلیارد شماره تلفن مرتبط با کاربران کلاب هاوس و نیز پروفایل فیس‌بوک آنها ایجاد شده است و همین موجب شده که این اطلاعات برای اسکمرها از ارزش زیادی برخوردار باشد و خواهان زیادی داشته باشد. مانتاس ساسناوسکاس  به عنوان محقق امنیت اطلاعات ارشد در سایبر نیوز مدعی شده است که این پایگاه داده می‌تواند برای اسکمرها حکم معدن طلا را داشته باشد.
     
در ادامه سایبر نیوز اظهار داشته است که این مجموعه نسخه تکمیل شده رخنه‌ای است که چندی پیش به سرورهای کلاب هاوس انجام شده بود و حاصل آن تنها به دست آوردن فهرستی از شماره تلفن کاربران و فهرست مخاطبان آنها بود و اطلاعات تکمیلی دیگری در آنها موجود نبود.
 
 اگرچه فهرستی که حاصل تلاش اولیه برای رخنه به سرورهای کلاب هاوس بود برای اسکمرها فایده چندانی نداشت اما افزوده شدن پروفایل‌های فیس‌بوک کاربران به این فهرست موجب دسترسی به اطلاعات تکمیلی آنها نظیر نام کاربرنی، موقعیت مکانی و... می‌شود و همین امر ارزش این فهرست را نسبت به قبل چندین برابر افزایش می‌دهد.
 
مانتاس ساسناوسکاس در ادامه توضیح داده است که اگر این داده‌ها واقعی باشند، می‌توان از آنها سو استفاده‌های فراوانی کرد و کارزارهای مخرب زیادی راه اندازی کرد. برای مثال هکرها می‌توانند از این اطلاعات برای دزدی پسوردهای کاربران اسیب دیده و در نهایت انجام اقداماتی نظیر فیشینگ استفاده کنند.
 
گفته شده است که شخصی که این اطلاعات را پست کرده است، این پایگاه داده را به رقم 100 هزار دلار به فروش می‌رساند اما علاقه مندانی که به اطلاعات تمامی کاربران احتیاج ندارند می‌توانند در صورت تمایل با صرف هزینه کمتری، اطلاعات شمار محدودتری از آنها را خریداری کنند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: فیس بوک کلاب هاوس فیس بوک حساب کاربری امنیت سایبری پایگاه داده میلیارد ها کلاب هاوس فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۳۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال

رییس پلیس فتا پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد.

به گزارش مشرق، سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد و گفت: مجرمین با این شگرد بیش از پنج میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند که شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح این خبر اظهار داشت" یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده‌ی صد میلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری کرده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مجرمین با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می‌کرده است در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.
سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمین شناسایی و پس از تشریفات قضائی هر ۴ عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمین افزود: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌کنند قطعاً کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه، شرکت مخابرات، سازمان حج و زیارت و … با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تأیید منشأ این تماس‌ها نمی‌باشد همچنین شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir اطلاع رسانی کنند.

دیگر خبرها

  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • امیرعبداللهیان از تماس تلفنی با هنیه درباره پذیرش آتش‌بس خبر داد
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • دریافت متن آهنگ‌ها در اسپاتیفای پولی می‌شود