Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین امامی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب بیرجند با کمک فاینانس در دست احداث بوده و از نوع هوازی است.

وی گفت: پیش‌بینی می‌شود بخش مایع تصفیه‌خانه فاضلاب بیرجند در پاییز امسال و بخش جامد تا پایان سال جاری وارد مدار بهره‌برداری شود و تصفیه‌خانه با همه ظرفیت در مدار بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خراسان جنوبی اظهار داشت: برخی تنگناهای مالی در سال‌های اخیر تا حدودی این پروژه را با چالش رو به رو کرد و چند بار بهره‌برداری آن را با تاخیر مواجه کرده است.

وی افزود: تجهیزات مورد نیاز تصفیه‌خانه که بخشی از آن خرید خارجی بوده، انجام شده است و با بهره‌برداری کامل از این تصفیه‌خانه ضمن افزایش ظرفیت تصفیه فاضلاب در شهر بیرجند شاهد ارتقای کیفیت پساب تولیدی نیز خواهیم بود.

امامی درباره پروژه‌های فاضلاب سایر شهرهای استان گفت: اجرای شبکه فاضلاب در شهر فردوس حدود ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و به تخصیص اعتبارات مناسب برای تسریع در اجرای طرح نیاز داریم.

وی بیان کرد: همچنین تکمیل شبکه و تصفیه‌خانه فاضلاب در شهرهای قاین و سربیشه در سال ۹۸ به سرمایه‌گذار واگذار شد که به دلیل مشکلات اقتصادی عملیات اجرایی توسط سرمایه‌گذار آغاز نشد و با پیگیری‌های انجام شده، امید است این قراردادها در سال جاری وارد فاز اجرایی شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خراسان جنوبی از پیشرفت فیزیکی ۸۹ درصدی شبکه فاضلاب بیرجند خبر داد و افزود: از ابتدای سال جاری به منظور توسعه شبکه‌های جمع‌آوری فاضلاب ۸.۶ کیلومتر شبکه در مناطق مختلف استان اجرا شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد افزایش یافته است.

وی گفت: از ابتدای سال انشعاب فاضلاب برای ۲ هزار و ۴۵۰ واحد از مشترکان نصب شده و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

امامی اظهار داشت: برای نگهداری و استفاده بهینه از شبکه‌ها و تأسیسات فاضلاب در نیمه نخست سال جاری ۱۱۰ کیلومتر شبکه فاضلاب شست و شو و لایه‌روبی شد و برای مبارزه با حشرات موذی تمامی شبکه ۲ مرحله سم‌پاشی شده است.

وی با بیان اینکه ۲۲ درصد جمعیت استان خراسان جنوبی زیر پوشش خدمات فاضلاب قرار دارند افزود: در حال حاضر ۳۵.۹ درصد مشترکان در بخش شهری در قالب ۷۲ هزار و ۱۵۶ مشترک و هزار و ۴۸۸ مشترک نیز در روستاهای استان از خدمات فاضلاب بهره‌مند هستند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خراسان جنوبی حجم فاضلاب تصفیه شده در ۶ ماه نخست امسال را ۳.۵ میلیون متر مکعب اعلام کرد و گفت: در این بازه زمانی ۲۷۲ مورد حادثه شبکه فاضلاب رفع شده است.

وی عنوان کرد: در حال حاضر شبکه جمع‌آوری فاضلاب در دست بهره‌برداری شهر بیرجند شامل شبکه‌های اصلی، فرعی و خط انتقال ۴۷۲ کیلومتر است.

خراسان جنوبی به مرکزیت بیرجند ۱۱ شهرستان دارد.

برچسب‌ها بیرجند تصفیه خانه توسعه ایران آب و فاضلاب شركت آب و فاضلاب خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیرجند تصفیه خانه توسعه ایران بیرجند تصفیه خانه توسعه ایران آب و فاضلاب شركت آب و فاضلاب خراسان جنوبی استان خراسان جنوبی تصفیه خانه فاضلاب فاضلاب بیرجند بهره برداری شبکه فاضلاب آب و فاضلاب سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۴۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد

مدیر دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آبفای استان یزد، از آماده باش کامل پرسنل و تجهیزات اکیپ‌های مدیریت بحران در این شرکت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از آبفا یزد، داود مخلصی اظهار کرد: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی و پیش بینی شدت بارش‌ها در برخی شهرستان‌های استان تمامی تجهیزات حوزه آب و فاضلاب، ماشین آلات سنگین و تجهیزات مقابله با بحران برای امدادرسانی در حالت آماده به کار قرار دارند.

وی، افزود: هماهنگی‌های لازم برای آمادگی پیمانکاران بخش خصوصی برای آماده باش پرسنل و امکان بکارگیری تمامی ماشین‌آلات و تجهیزات انجام شده است.

مدیر دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب یزد ادامه داد: ارسال پیامک‌های اطلاع رسانی به مشترکین فاضلاب، بازدید از دریچه منهول‌های فاضلاب به منظور جلوگیری از پس زدگی فاضلاب، مدیریت بهره برداری از شبکه و تصفیه خانه فاضلاب به دلیل ورود روان آب‌ها و افزایش دبی تصفیه خانه‌ها، مرمت و آسفالت کانال‌ها و مسیرهای حفاری شده، رصد مستمر وضعیت تأسیسات تأمین، تولید و انتقال آب تا پایان شرایط اضطراری، اعلام سریع گزارش هرگونه حادثه احتمالی از جمله اقدامات برنامه‌ریزی شده شرکت آب و فاضلاب برای پیشگیری و پاسخگویی به شرایط اضطراری است.

مخلصی خاطرنشان کرد: در جلسات مدیریت بحران مقرر شد با توجه به احتمال وقوع روان‌آب در سطح شهر یزد و سیلاب در رودخانه‌های فصلی، در صورت وارد آمدن آسیب به شبکه و تأسیسات آب و فاضلاب نسبت به اعزام تیم عملیاتی واکنش سریع برای رفع حادثه با قید فوریت اقدام شود.

کد خبر 747616

دیگر خبرها

  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر
  • بهره‌برداری از اولین تصفیه‌خانه مدرن فاضلاب روستایی در قزوین
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • توسعه ۱۷ کیلومتری شبکه و خط انتقال فاضلاب در استان قزوین
  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد
  • تصفیه خانه فاضلاب از هدر رفت آب درصنایع آب بر پیشگیری می‌کند
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است