Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا مناقبی، در حاشیه نشست تخصصی کمیسیون فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی این تشکل با مسئولین ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مدیرکل اداره فرآورده‌های بهداشتی سازمان غذا و دارو، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: متأسفانه باید اعتراف کنم که دولت و به خصوص سازمان غذا و دارو و وزارت صمت در این سه سال اخیر که برای واردات فرآورده‌های آرایشی و بهداشت ممنوعیت و محدودیت ایجاد کرده، در واقع خودزنی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: متأسفانه به جای اینکه به تاجری که شناسنامه دار است و واردات رسمی انجام می‌دهد، اجازه فعالیت دهند، زمینه را برای فعالیت گسترده و لجام گسیخته قاچاقچیان فراهم کرده اند.

مناقبی اضافه کرد: تولید، تاج سر فعالان اقتصادی و مردم یک کشور است. قلب همه ما برای حمایت از تولید و تولید کننده می تپد ولی بدیهی است هر کشوری نمی‌تواند همه نیازهای خود را تولید کند، خصوصاً در حوزه آرایشی و بهداشتی که برند محور است، چنین توقعی نمی‌توان داشت.

رئیس مجمع واردات افزود: بعد از گذشت سه سال از محدودیت و ممنوعیت واردات فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی، به این نتیجه رسیده ایم که دفاع کورکورانه از تولید، مانع توسعه تولید و مانع ارتقای کیفی سلامت است و بهتر است هرچه زودتر در این رابطه تجدید نظر شود.

وی ادامه داد: الان می‌بینیم که برخی صنایع، جز ضرر و خسارت، چیزی برای کشور ندارند و این نشان می‌دهد که برای حمایت از تولید داخل باید دنبال صنایعی باشیم‌که مزیت نسبی داشته باشد.

مناقبی تاکید کرد: باید مصرف کننده را راضی نگه دارید و برای این مهم، راهی جز هم افزایی و هم فکری و همراهی بخش‌های مختلف اقتصاد وجود ندارد.

وی تصریح کرد: ادامه جلسات مشترک میان فعالان و واردکنندگان رسمی اقلام بهداشتی و آرایشی با مسئولین وزارت صمت، سازمان غذا و دارو و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، یک ضرورت استراتژیک برای رسیدن به نقطه تعادل و رهایی از مشکلات و گرفتاری‌های این حوزه است و امیدوارم مسئولین و مدیران جدیدی که سکان امور را به تازگی به دست گرفته اند، هشدارهای ما را جدی بگیرند و از تجربیات گردآمده در تشکل‌های تخصصی، بهره برداری کنند.

کد خبر 5317745

منبع: مهر

کلیدواژه: قاچاق لوازم آرایشی سازمان غذا و دارو واکسن کرونا ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسیناسیون آمار کرونا سازمان نظام پزشکی سالمندی دیابت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سازمان بیمه سلامت اهدای خون اعتباربخشی فشار خون دانشگاه علوم پزشکی تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۴۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، محمدعلی نیک‌بخت در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: برخی کارهای بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم.

بیشتر بخوانید: قیمت انواع میوه و سبزی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

وی ادامه داد: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به عملکرد بانک مرکزی در حوزه تخصیص ارز کالاهای اساسی در سال گذشته، گفت: سال ۱۴۰۲ بهترین سال برای تامین ارز کالاهای اساسی بود. ۱۳ میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیک‌بخت با اشاره به شیوه وزارت جهاد کشاورزی برای ساماندهی بازار کالاهای اساسی، گفت: تامین از طریق تولید داخل را دنبال می‌کنیم به همین دلیل سیاست حداکثرسازی و یکنواختی تولید محصولات کشاورزی را دنبال می‌کنیم تا نوسانات کمی و قیمتی به حداقل برسد. همزمانی عید نوروز و ماه رمضان فشار زیادی برای تامین مایحتاج مردم ایجاد کرد، اما با برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های انجام شده با کشاورزان، عرضه محصول به بازار و قیمت‌ها را کنترل کردیم.

وی ادامه داد: وقتی عرضه به اندازه کافی انجام شود قیمت متعادل می‌شود. تک تک محصولات در بخش‌های تولید، عرضه و نظارت را دنبال می‌کنیم. مازاد نیاز کشور را بدون محدودیت صادر می‌کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به خرید تضمینی در سال ۱۴۰۳ گفت: پیوند بین صنعت، بازرگان و تجارت با بخش تولید و کشاورزی را طبق تجربه سال گذشته ادامه می‌دهیم. صنایع غذایی به عنوان بخشی از زنجیره که مسوولیت فرآوری محصولات خام مواد کشاورزی را بر عهده دارد، مورد توجه جهاد کشاورزی است. این صنایع به خدمت تولیدکنندگان درآید. به عنوان مثال انواع میوه، سبزی‌جات و سیفی‌جات امکان فرآوری، عرضه به بازار داخل و صادرات را دارد.

نیک‌بخت ادامه داد: به صورت مرتب با صاحبان صنایع کشاورزی جلسه داریم و آنان را تشویق به خرید محصولات مازاد کشاورزان می‌کنیم تا این هدف‌گذاری انجام شود. برای محصولاتی چون برنج، چای و دانه‌های روغنی در تلاشیم دولت خرید تضمینی را انجام ندهد، بلکه بازرگانان وارد کننده یا کارخانجات تولید کننده را وارد به انجام این کار کنیم. به عنوان مثال اعلام کردیم ۷۰ هزار تن دانه روغنی را بازرگانان و وارد کنندگان روغن یا دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری کنند.

وی با اشاره به نوسانات قیمتی بازار میوه، گفت: هیچ کمبودی در هیچ بخش بازار میوه و تره بار وجود ندارد. گرانی‌های جاری ناشی از کمبود کالا نیست، بلکه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌های مسوول است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229149 برچسب‌ها میوه و تره بار

دیگر خبرها

  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • کشف ۲۵۷۶ قلم کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در مشهد
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • کشف و ضبط ۱۲۰۰ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در کاشان
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود