Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@13:55:04 GMT

چه خبر از نماینده سینمای ایران در اسکار؟

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۶۴۳۲۷

چه خبر از نماینده سینمای ایران در اسکار؟

معرفی نماینده سینمای ایران به اسکار در انتظار تعیین اعضای کمیته انتخاب و تشکیل جلسه در بنیاد سینمایی فارابی است.

 در هفته‌های گذشته بعضی کشورها فیلم‌های خود را برای رقابت در اسکار 2022 معرفی کرده‌اند و در بین آن‌ها اکوادور نخستین کشوری بود که فیلم اسپانیایی زبان «زیردریایی» ساخته «آلفردو لئون لئون» را به عنوان نماینده خود برای دور جدید جوایز اسکار در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لهستان، آلمان، صربستان، مراکش، کامبوج، اوکراین، آلبانی، ایرلند، قرقیزستان، اسلوونی و کلمبیا دیگر کشورهایی هستند که نمایندگانشان برای اسکار سال آینده مشخص شده است و در حالی که یک ماه تا پایان مهلت اعلام شده از سوی آکادمی اسکار باقی مانده، از ایران فعلا فیلمی معرفی نشده است.

در این باره رائد فریدزاده - معاون امور بین‌الملل بنیاد سینمایی فارابی - در گفت‌وگویی با ایسنا در پاسخ به اینکه چه زمانی نماینده ایران برای شرکت در اسکار معرفی می‌شود؟ بیان کرد:‌ ما یک مهلتی برای معرفی  ارسال فیلم داریم و در حال حاضر برای پروسه انتخاب فیلم، نامه‌نگاری‌های اولیه هم با وزارت ارشاد برای دریافت فیلم‌ها و هم  با خانه سینما برای معرفی افراد انجام شده است.

او درباره اینکه آیا افراد کمیته تصمیم‌گیر مشخص شده‌اند؟ گفت: در حال مذاکره و منتظر دریافت جواب قطعی هستیم تا براساس زمان بندی جلسه‌ها تشکیل شوند.

فریدزاده درباره اینکه آیا مسئولیت این انتخاب همچنان برعهده فارابی است و همان‌طور که بارها به عنوان درخواست صنوف مطرح بوده، به خانه سینما محول نمی‌شود؟ توضیح داد:‌ بنیاد سینمایی فارابی نهاد مورد تایید اسکار است که جلسات مربوط در آنجا تشکیل می‌شود و اعضا هم توسط خانه سینما معرفی می‌شوند، اما نهادی که فیلم را به اسکار معرفی می‌کند و مورد تایید این آکادمی قرار دارد، بنیاد سینمایی فارابی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد:‌ مهلت نهایی برای ارسال فیلم اول نوامبر است که ما باید فیلم را تا آن زمان معرفی کرده باشیم، یعنی باید طوری برنامه‌ریزی کنیم که پخش‌کننده فرصت لازم برای تهیه اقلامی که باید به اسکار ارائه شود را در اختیار داشته باشد.

به گزارش ایسنا، طبق قوانین معمول آکادمی، فیلم ها برای حضور در شاخه بهترین فیلم بین المللی اسکار ۲۰۲۲، باید در حد فاصل بین اول ژانویه تا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۱ (۱۲ دی ۱۳۹۹ تا ۱۰ دی ۱۴۰۰) در کشور مبدا حداقل هفت روز اکران سینمایی  داشته داشته باشند اما بر اساس قوانین نود و چهارمین دوره جوایز سینمایی اسکار و برای تسهیل حضور آثار سینمایی در این جوایز در شرایط کنونی، فیلم ها برای معرفی رسمی برای حضور در شاخه بهترین فیلم بین المللی الزاما نیاز به اکران در کشور مبدا ندارند و در صورتی که در یکی از کشورها (غیر از آمریکا و کشورهای تحت قلمرو آن) به مدت حداقل هفت روز پیایی اکران تجاری داشته باشند، در صورت داشت دیگر شرایط، واجد معرفی به عنوان نماینده رسمی کشور معرفی کننده، خواهند شد.  

آخرین مهلت معرفی نماینده رسمی کشورها برای حضور در شاخه بهترین فیلم بین المللی اسکار، اول نوامبر (۱۰ آبان) است. نامزدهایی نهایی اسکار ۲۰۲۲ روز ۸ فوریه ۲۰۲۲ (۱۹ بهمن) و مراسم اسکار نیز ۲۷ مارس ۲۰۲۲ (۷ فروردین) برگزار می شود. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نماینده سینمای ایران در اسکار شاخه بهترین فیلم بین المللی بنیاد سینمایی فارابی فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۴۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضا شیخی درگذشت

آفتاب‌‌نیوز :

رضا شیخی، مدیر فیلمبرداری سینمای ایران پس از مدت‌ها ابتلا به بیماری دار فانی را وداع گفت.

رضا شیخی فیلمبردار، رضا شیخی، مدیر فیلمبرداری سینمای ایران شب گذشته پس از مدت‌ها ابتلا به بیماری دار فانی را وداع گفت.

تصویربردار و نورپرداز فیلم‌های سینمایی «جا به جا»، «مرهم» و «کنعان» و مدیر فیلمبرداری سریال‌های «بچه مهندس»، «تن‌هایی لیلا» و «جراحت» را برعهده داشت.
‎او کار حرفه‌ای خود را به عنوان مدیر فیلمبرداری در سال ۱۳۸۷ از تلویزیون و با سریال «گل‌های گرمسیری» به کارگردانی محمدمهدی عسگرپور آغاز کرد.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • رضا شیخی درگذشت
  • ماموریت‌های مضاعف برای جهش تولید در موسسات سینمایی ابلاغ شد
  • فیلمبردار سینمای ایران درگذشت
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • هرگز به ژاوی نگفتم برادرت را بیرون کن
  • نعیمه نظام‌دوست در برنامه اسکار با اجرای مهران‌مدیری: دوست دارم با «مهران مدیری» ازدواج کنم (فیلم)
  • کت چرم معروف آل پاچینو(عکس)
  • معرفی داوران و ناظران هفته نوزدهم لیگ برتر هندبال مردان
  • نماینده مالک جدید در استقلال معرفی شد