Web Analytics Made Easy - Statcounter

در هفته گذشته بندرگناوه استان بوشهر با زلزله‌ای به بزرگای 5.2 لرزید و قصرشیرین استان کرمانشاه زمینلرزه‌هایی به بزرگای 4.3 و 4 را تجربه کرد و در فاریاب نیز زلزله‌های بزرگتر از 4 به ثبت رسید.

به گزارش ایسنا، بررسی زلزله‌های هفته گذشته نشان می‌دهد در فاریاب استان کرمان زمینلرزه‌ای به بزرگای 4.5 و  خانوک استان کرمان زلزله‌ای به بزرگای 4 رخ داد ضمن آنکه قصرشیرین استان کرمانشاه نیز در خط زلزله بود به گونه‌ای که زمینلرزه‌های 4، 3.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7، 3.1 و 4.3 را تجربه کرد.

علاوه بر اینها بندر گناوه نیز با زلزله‌ای به بزرگای 5.2 لرزید. به گفته دکتر علی بیت‌اللهی مدیر بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، سگمنت‌هایی از گسل "پیش ژرفای زاگرس" در مجاورت رومرکز زلزله امتداد دارند و احتمالا جنبایی این قطعه گسلی از سامانه گسلی MMF موجب رخداد زلزله 5.2 بندرگناوه استان بوشهر شده است.

وی ادامه داد: بررسی زلزله‌های تاریخی این منطقه در 15 سال اخیر نشان دهنده در این مدت تعداد 2 هزار و 432 زلزله با بزرگی 2.5 و بالاتر در گستره اطراف رومرکز از سال 2006 میلادی تا زمان وقوع زلزله 5.2 بندرگناوه استان بوشهر (مدت 15 ساله) ثبت شده است. از این تعداد 15 زمینلرزه با بزرگی 5 و بالاتر و 93 زلزله با بزرگی 4 تا 5 و بقیه زمینلرزه‌ها کوچکتر از بزرگی 4 در اطراف رومرکز گسترده شده‌ است. این میزان رخداد زلزله‌ای، لرزه خیزی بسیار بالایی برای منطقه قابل تصور است.

جزئیات زمینلرزه‌های هفته گذشته به این شرح است: 

شنبه 3 مهر ماه

در سیرچ استان کرمان زلزله 2.7، رخ داد.

در امیرکلا استان مازندران زمینلرزه‌ای به بزرگای 3.4 در عمق 17 کیلومتری رخ داد که رومرکز آن در 8 کیلومتری امیرکلا، 9 کیلومتری کله بست و 9 کیلومتری بابل این استان بوده است.

اشترینان استان لرستان زلزله‌ای به بزرگای 3.3 در عمق 6 کیلومتری را تجربه کرد و کانون آن در 11 کیلومتری اشترینان، 14 کیلومتری بروجرد و 30 کیلومتری چغلوندی این استان گزارش شد.

یکشنبه 4 مهر

در فاریاب استان کرمان زمینلرزه‌ای به بزرگای 4.5 در عمق 18 کیلومتری به ثبت رسید و کانون این رخداد لرزه‌ای در 9 کیلومتری فاریاب و 49 کیلومتری کهنوج استان کرمان و 31 کیلومتری زیارتعلی استان هرمزگان بوده است. زلزله 2.7 از دیگر رخدادهای لرزه‌ای این منطقه است.

در کوخرد استان هرمزگان زلزله 2.9 به ثبت رسید.

سروآباد استان کردستان زلزله‌ای به بزرگای 3.2 در عمق 8 کیلومتری رخ داد و کانون آن در 12 کیلومتری سرو آباد و 18 کیلومتری مریوان استان کردستان و 22 کیلومتری نودشه استان کرمانشاه به ثبت رسید.

بهاباد استان یزد نیز زلزله‌ای به بزرگای 3.1 در عمق 9 کیلومتری تجربه کرد و کانون آن در 20 کیلومتری بهاباد و 71 کیلومتری بافق استان یزد و 77 کیلومتری کوهبنان استان کرمان گزارش شد.

دوشنبه 5 مهر

در سردشت استان آذربایجان غربی زلزله 2.8 رخ داد.

سه شنبه 6 مهر

در دهلران استان ایلام زلزله 2.9 گزارش شد.

مجن استان سمنان با زلزله‌ای به بزرگای 3.7 در عمق 6 کیلومتری لرزید و کانون آن در 19 کیلومتری مجن، 20 کیلومتری دیباج و 29 کیلومتری دامغان این استان بوده است.

در قصرشیرین استان کرمانشاه بعد از زمینلرزه‌ای به بزرگای 3.7، زلزله دیگری با بزرگای 4 در عمق 9 کیلومتری رخ داد و کانون آن در 15 کیلومتری قصر شیرین و 42 کیلومتری سرپل ذهاب اعلام شد. زلزله‌های 2.8، 2.9، 3.1 در عمق 19 کیلومتری، 4.3 در عمق 7 کیلومتری، 2.7 و 3.3 در عمق 16 کیلومتری از دیگر رخدادهای لرزه‌ای این منطقه است.

عسلویه استان بوشهر با زلزله‌ای به بزرگای 3.5 در عمق 16 کیلومتری لرزید و کانون آن در 20 کیلومتری عسلویه استان بوشهر، 32 کیلومتری کوشکنار استان  هرمزگان و 41 کیلومتری گله دار استان فارس بوده است.

چهارشنبه 7 مهر

در سرآباد استان کردستان زلزله 2.7 رخ داد.

خانوک استان کرمان با زلزله‌ای به بزرگای 4 در عمق 8 کیلومتری لرزید و کانون آن در 10 کیلومتری خانوک، 14 کیلومتری زرند و 28 کیلومتری هجدک این استان بوده است.

اسدیه استان خراسان جنوبی زمینلرزه‌ای به بزرگای 3.2 در عمق 10 کیلومتری رخ داد و کانون آن در 18 کیلومتری اسدیه، 22 کیلومتری گزیک و 43 کیلومتری سربیشه این استان به ثبت رسید.

در کوهی خیل استان مازندران زلزله 2.7 به ثبت رسید.

پنج‌شنبه 8 مهر

اشترینان استان لرستان زمینلرزه‌ای به بزرگای 3.3 در عمق 10 کیلومتری را تجربه کرد و کانون آن در 9 کیلومتری اشترینان و 19 کیلومتری بروجرد استان لرستان و 30 کیلومتری سامن استان همدان بوده است.

لافت استان هرمزگان با زلزله‌ای به بزرگای 3.2 در عمق 10 کیلومتری لرزید و کانون آن در 35 کیلومتری لافت، 40 کیلومتری بندر خمیر و 46 کیلومتری سوزا این استان بوده است.

در بندر گناوه استان بوشهر زلزله 2.8 به ثبت رسید.

جمعه 9 مهر

بندرگناوه استان بوشهر زلزله‌ای به بزرگای 5.2 در عمق 10 کیلومتری را تجربه کرد و کانون آن در 20 کیلومتری بندر گناوه، 28 کیلومتری بندر ریگ و 35 کیلومتری امام حسن این استان گزارش شد. زلزله 2.6 و 4.5 در عمق 10 کیلومتری از دیگر رخدادهای لرزه‌ای این منطقه بوده است.

در موسیان استان ایلام  زلزله‌ای به بزرگای 3.3 در عمق 10 کیلومتری به ثبت رسید و کانون این رخداد لرزه‌ای در 37 کیلومتری موسیان و 45 کیلومتری عراق بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زمین لرزه رخدادهای لرزه ای در هفته گذشته کیلومتری لرزید و کانون آن زلزله ای به بزرگای زلزله ای به بزرگای 3 استان بوده عمق 10 کیلومتری کیلومتری رخ استان کرمانشاه بزرگای 4 استان بوشهر استان کرمان ثبت رسید 20 کیلومتری هفته گذشته 8 کیلومتری 9 کیلومتری 6 کیلومتری 7 کیلومتری 3 3 در عمق گزارش شد زلزله 2 7 2 در عمق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۴۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین فروش فراورده‌های نفتی کرمانشاه در مرز پرویزخان انجام شده است

مدیر شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه گفت: فروش مرزی فراورده‌های نفتی سال گذشته در مرزهای پرویزخان، خسروی، سومار و شیخ صله انجام شده و بیشترین فروش در مرز پرویزخان صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، پیمان بهرامی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: فروش مرزی فراورده‌های نفتی در سال گذشته در مرزهای پرویزخان، خسروی، سومار و شیخ صله انجام شده و بیشترین فروش در مرز پرویزخان صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه در نتیجه اقدامات مفید در این مرزها ۴۲ میلیون و ۵۷۹ هزار لیتر معادل ۵۲۷ میلیارد تومان فروش مرزی فرآورده‌های نفتی تحقق یافته است، افزود: این میزان ضمن انتفاع مرزنشینان و رونق بازارچه‌های مرزی سهم بسزایی در کاهش قاچاق و عرضه خارج از شبکه و قوانین تعیینی داشته است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه اضافه کرد: از این میزان حدود ۱۸ میلیون لیتر معادل ۲۲۳ میلیارد تومان مربوط به فروش از طریق کنترل باک وسایل نقلیه خروجی از کشور بوده است.

بهرامی تصریح کرد: با راه‌اندازی سیستم دیپ دیجیتالی باک کامیون در مرزهای استان، علاوه بر جلوگیری از قاچاق در مرز، کنترل باک کامیون‌ها تسهیل می‌شود و در حداقل زمان ممکن، کار کامیون‌های صادراتی در زمینه کنترل و نظارت بر سوخت خروجی از طریق باک بررسی و بر اساس قیمت شناور مرزی، مابه‌التفاوت نرخ تعادلی مرزی اخذ و به حساب خزانه واریز می‌شود.

وی اضافه کرد: روزانه حدود هفت میلیون لیتر انواع فراورده‌های نفتی در سطح استان توسط ۳۱۰ دستگاه نفتکش فعال انجام می‌شود.

کد خبر 748727

دیگر خبرها

  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی / احتمال رخداد تگرگ در کرمان
  • نوجوانان بوشهری حفظ محیط زیست دریایی را تمرین کردند
  • نوجوانان بوشهری بر بال آهنین به سودای پرواز پرداختند
  • بیشترین فروش فراورده‌های نفتی کرمانشاه در مرز پرویزخان انجام شده است
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • وقوع بیش از ۵۰۰۰ تصادف در جاده‌های استان کرمان
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶