Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، صباح زنگنه در پاسخ به این سوال که دولت الکاظمی با چه چالش هایی برای برگزاری یک انتخابات سالم روبرو است گفت: انتخابات پارلمانی عراق زودتر از موعد و موقعش برگزار می شود. امدن الکاظمی بر سر کار برای تحقق این موضوع بود تا تدابیر لازم را برای انجام انتخابات زودهنگام فراهم کند. مقدمات زیادی انتخابات عراق لازم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از آنها بحث قانون انتخابات است که تغییراتی نسبت به قبل پیدا کرد و تقسیمات حوزه های انتخابیه مد نظر شد که به جای انتخابات لیستی و فهرستی،  انتخاب بر اساس تک تک افراد صورت بگیرد. طبیعتا این اثار و پیامدهایی خواهد داشت و برخی از احزاب و گروه ها که از طریق لیست می توانستند ارا بیشتری جلب کنند، با این تغییر عملا کار به سمت احزاب کوچک تر و جریان های کوچک تری می رود که به وجود آمده اند. تامین کارت های انتخاباتی بایومتری یک مشکل دیگر بود که تعدادی یا درصدهایی از جمعیت دارای حق انتخاب آن را دریافت کردند اما تعداد زیادی هم هنوز دریافت نکردند. این مشکل در مورد شمارش ارا مشکل ایجاد می کند.وجود برخی جمعیت ها که در هک کردن ارا و صندوق ها تخصص دارند و از حمایت برخی از کشورهای منطقه مثل امارات و... برخوردارند هم هست. اینها بحث هایی است که صحت و سلامت انتخابات را مخدوش می کند.از طرف دیگر مردم عراق نسبت به عملکرد پارلمان و دولت های فعلی یا گذشته ناراضی اند. اگر این نارضایتی همچنان ادامه پیدا کند و مرجعیت وارد کار نشود و نخواهد که مردم به صورت واجب عینی رای بدهند، احتمالش زیاد است که تعداد شرکت کنندگان بسیار پایین باشد و این یعنی پیروزی برخی از گروه ها و جریان های جدید التاسیس.

وی در پاسخ به این سوال که الکاظمی چه آینده سیاسی را پیش رو خواهد داشت گفت: اقای الکاظمی گرچه در محافل عمومی اعلام می کند که مایل به نامزدی برای انتخابات نیست اما در محافل خصوصی دیده شده که بی میل نیست که در انتخابات ورود پیدا کند. اگر خودش هم وارد نشود، تعدادی از جریان های دو سال اخیر می توانند عملا به نفع او کار کنند و تعدادی از منتخبین در انتخابات آتی طرفدار او باشند و سیاست هایش را دنبال کنند. البته حضور سازمان ملل و اتحادیه اروپا به عنوان ناظر در انتخابات هم بحث دیگری است که می تواند با برخی از نمایش ها مثل کاری که نماینده دبیرکل سازمان ملل انجام میداد و از گروه ها و جریان هایی حمایت می کرد، مطرح باشد که معلوم نیست تا چه حد بتوانند بی طرفی شان را حفظ کنند. همه اینها عواقبی است که تاثیرگذار هستند.

زنگنه در خصوص تهدید تروریسم برای این انتخابات نیز گفت: بحث تروریسم و احتمال بروز برخی از حوادث در برخی نقاط عراق دور از ذهن نیست. این موضوع هم می تواند در فضای انتخابات تاثیرگذار باشد. اینکه دولت می تواند امنیت فضای انتخاباتی را تامین کند یا نه سوالی جدی است که باید در عمل دید.

مشروح گفتگو را ایــــنــــــجـــــــــــــــــــــــا بخوانید.

311311

کد خبر 1560124

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: عراق پارلمان عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۵۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد و معاون وزیر کشور عراق امروز (دوشنبه) با سفر به مرز خسروی و بازدید از زیرساخت‌های تردد زائران از این مرز رسمی به هراه هیاتی مشتکل از مسئولان ۲ استان دیالی و کرمانشاه در رابطه با همکاری‌های ۲ کشور و پیرامون موضوع برگزاری مراسم پیاده روی اربعین گفتگو کردند
سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد در حاشیه برگزاری نشستی در این رابطه با موضوع اربعین در محل پایانه مرز خسروی در گفتگو با خبرنگاران یکی از عوامل موفقیت در برگزاری کنگره‌ی اربعین سال گذشته را هماهنگی‌های زود هنگام مسئولان ۲ کشور ایران و عراق بیان کرد.
محمد کاظم آل صادق افزود: امروز با حضور سرلشکرلواء ریاض الخیگانی معاون وزیر کشور عراق از همه مرز‌های تردد زائران اربعین شدکه در رابطه با امکانات و کاستی‌ها تبادل نظری داشته باشیم.
وی اظهار کرد: در سفر امروز مسئولان استانداری ایلام نیز حضور داشتندکه مسائل و مشکلات را احصا کردند تا با تلاش ۲ طرف برطرف شود.
او در پاسخ به سئوال خبرنگاران در رابطه با تردد زائران با خودرو‌های شخصی به عراق گفت: در سفری که مسئول ستاد مرکزی اربعین کشورمان به بغداد خواهد داشت قرار است در سطوح مقامات عالی ۲ کشور در رابطه با این مهم بحث و تصیمیم گیری شود.
معاون وزیر کشور عراق و مسئول ستاد اربعین این کشور نیزبا بیان اینکه تلاش ما برگزاری اربعینی باشکوه‌تر و بهترزا اربعین پارسال است، گفت: امروز در سفری که به مرز خسروی داشتیم در رابطه با مسائل و مشکلات پیرامون برگزاری هرچه بهتر اربعین با حضور ۲ طرف بحث و تبادل نظر شد و مشکلاتی وجود داشت که قرار است با تلاش ۲ طرف جمهوری اسلامی ایران و عراق برطرف شود.
«لواء ریاض الخیگانی» افزود: اربعین یک کنگره بزرگی برای ذکر اهل بیت (ع) است که ما وظیفه داریم در این مسیر خدمت کنیم تا از ثواب آن برخوردار شویم.
وی سفر امروز را در راستای هماهنگی‌های قبلی با سفیر جمهوی اسلامی ایران در بغداد به منظور بازدید میدانی از مرز‌ها و زیرساخت‌های لازم برای تردد زائران اربعین بیان کرد.
فرماندار قصرشیرین نیز در نشست بررسی مسائل برگزاری هرچه بهتر اربعین از مهم‌ترین مشکلات سال گذشته را ازدحام زائران در پشت مرزمنذریه و هنگام خروج از مرز خسروی به دلیل بازرسی که به شکل سنتی انجام می‌شد، بی نظمی در سرویس حمل و نقل طرف مقابل (منذریه) و عدم آشنایی درست رانندگان در رابطه با مسیر مرز منذریه نسیت به دیگر مرز‌ها هنگام بازگشت زوار بیان کرد که خواستار تدبیر طرف عراقی برای رفع این مشکلات با توجه به گرمای هوا شد.
مسئول کمیته اربعین کشور عراق هم از نصب سامانه بازرسی در مرز منذریه برای جلوگیری از ازدحام و تلاش برای رفع دیگر موارد خبرداد.
در این نشست مقرر شد تا کمیته مشترک برای رفع مشکلات مربوط به تردد زائران در ۲ طرف تشکیل شود و همچنین نمایندگان تام الاختیار در ۲ سوی مرز برای رفع مشکلات و مسائل فوری در ایام اربعین مستقر شوند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه از برنامه ریزی برای افزایش  ۵۰ درصدی زائران در اربعین امسال از مرز رسمی خسروی نسبت به سال گذشته خبرداد و گفت: پارسال یک میلیون زائر از این مرز تردد کردند که پیش بینی می‌شود آمار زائران از این مرزدر اربعین سال جاری به یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر برسد
«علی شعبانی» در گفتگو با خبرنگاران در قصرشیرین افزود: انجام عملیات اربعین ۱۴۰۳ نیاز به یک سری مقدمات، مذاکرات هماهنگی دارد که با دولت عراق و استانداری استان دیالی باید انجام شود.
وی اظهار کرد: در سال گذشته فضا‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی از جمله ایجاد سایبان‌ها، گیت‌های ورودی و خروجی (۸۸ گیت) در مرز خسروی و همچنین شهرستان قصرشیرین با تلاش مسئولان و دست اندرکاران اربعین انجام گرفت.
او گفت: دعوت می‌کنیم از مردم استان کرمانشاه و هموطنانمان که مرز خسروی را به عنوان نزدیک‌ترین راحت‌ترین مرز برای تردد به عتبات عالیات انتخاب کنند و ما هم تلاش خودمان را می‌کنیم که تمام امکانات را فراهم کنیم تا یک سفر امن و راحت را برای زائران ایجاد کنیم.

دیگر خبرها

  • آسمان عراق نارنجی شد | ویدئو
  • نامه باشگاه سپاهان در آستانه بازی با پرسپولیس
  • طنز تلخ آمریکا؛ با مردم عراق جنگ نداریم(!)
  • سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است
  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • کارشناس مسائل حقوقی عراق: بغداد حق دارد سفیر آمریکا را اخراج کند
  • غیبت ۲ ستاره پرسپولیس در آستانه بازی با سپاهان
  • تجربیات تهران در حوزه شهری و فضای سبز به «واسط» عراق منتقل شود
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود