Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزیر امور خارجه ترکیه با انتقاد از سازمان ملل متحد اعلام کرد این  نهاد قادر به حل مشکلات، مدیریت موضوعات و مشکلات بین المللی و جلوگیری از درگیری‌ها نیست.

مولود چاووش اوغلو گفت: «ساختار‌های سازمان ملل مانند شورای امنیت، حق وتو و رای باید تغییر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر این گونه نباشد، سازمان ملل باید به آرامی از بین برود.»

وی اضافه کرد: « تغییرات زیادی در چند دهه گذشته انجام شده است و نهاد‌های بین المللی باید با این تغییرات همگام شوند. جهان تغییر کرده است. همه گیری ویروس کرونا چالش‌ها و تغییرات جدیدی را ایجاد کرده و آنکارا خود را برای همکاری‌های بین المللی پس از این همه گیری آماده می‌کند.»

وزیر امور خارجه ترکیه تاکید کرد: «ما طرفدار همکاری و چندجانبه گرایی موثر هستیم. سیستم جهانی دارای کاستی‌ها و اشتباهاتی است، نفاق به اوج خود رسیده و این‌ها واقعیت‌های جهان است. اما ما به دلیل وجود این مسائل از سیستم بین المللی خارج نمی‌شویم. برعکس، ما برای تقویت و تجدید سیستم بین المللی تلاش می‌کنیم.»

پیشتر، مولود چاووش اوغلو و آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در نیویورک با یکدیگر دیدار کردند. وزیر امور خارجه ترکیه پس از این دیدار در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: مسائلی را که جهان ما با آن مواجه است بررسی و دیدگاه هایمان را با آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل به اشتراک گذاشتیم.

تحولات افغانستان، لیبی، سوریه، قبرس و مسئله تغییرات اقلیمی محور گفتگوی بین دو طرف بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزیر امور خارجه ترکیه سازمان ملل متحد دولت ترکیه سازمان ملل بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۶۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد

پس از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمیت شناختن کشور فلسطین، سازمان همکاری اسلامی از همه کشورهای جهان خواست تا کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روزنامه البیان امارات، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه‌ای با استقبال از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمت شناختن کشور فلسطین افزود که این اقدام مهم با قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد در این زمینه همخوانی دارد و به مردم فلسطین این امکان را می‌دهد تا بتوانند برای حقوق مشروع خود از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت خویش و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تلاش کنند.

این سازمان که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان است بار دیگر از همه کشورهای جهان که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته‌اند خواست تا در اسرع وقت در حمایت از مردم فلسطین در به رسمیت شناختن کشور فلسطین و انجام تلاش‌های بین‌المللی با هدف پایان دادن به اشغالگری رژیم اسرائیل و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اجرای مصوبات بین‌المللی مرتبط، اقدام کنند.

جمهوری ترینیداد و توباگو روز پنجشنبه در تصمیمی که در جلسه شورای وزیران این کشور اتخاذ شد، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

این تصمیم بر اساس توصیه وزیر امور خارجه جمهوری ترینیداد و توباگو اتخاذ شد و بر اساس شورای وزیران این کشور تصمیم گرفت که با هدف تحقق صلح پایدار از طریق تقویت اجماع رو به افزایش بین‌المللی در مورد مساله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

در بیانیه دولت ترینیداد و توباگو همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه و بیانگر خواسته‌های مشروع ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago) با نام رسمی جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. این کشور در فاصله ۱۱ کیلومتری سواحل ونزوئلا و ۱۳۰ کیلومتری سواحل گرانادا واقع شده و به خاطر ذخایر نفت و گاز خود معروف است.

پیش‌تر نیز جامائیکا و باربادوس در آوریل گذشته اعلام کردند که کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند.

همچنین «ریاض منصور» سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد از رایزنی‌های جاری در زمینه به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی چند کشور خبر داده بود.

کد خبر 750492

دیگر خبرها

  • شرکت هیات افغانستان در نشست‌های بین‌المللی
  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • رهبر حزب سعادت ترکیه از سمت خود کناره گیری می‌کند
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • رایزنی نماینده ایران با اولیانوف در وین
  • رایزنی نمایندگان ایران و روسیه در وین
  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • راه حل مسئله فلسطین، ایجاد کشور مستقل در تمامی سرزمین‌های فلسطینی با پایتختی قدس است
  • آژانس به مسیر عقلانیت باز می گردد؟
  • درخواست روسیه برای تحقیق درباره گورهای دسته جمعی در غزه