Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها_ رئیس بسیج سازندگی استان فارس از استقرار دبیرخانه رزمایش جهاد تحصیلی در این سازمان خبر داد و گفت: طبق زمان‌بندی انجام شده رزمایش ابتدای آبان‌ماه وارد فاز عملیاتی می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سرهنگ اسماعیل قزل سفلی صبح امروز در رزمایش جهاد تحصیلی با بیان اینکه دفاع مقدس تمام شدنی نیست، اظهارداشت: امروز در یک عرصه پیچیده قرار گرفتیم که بخشی از جنگ نرم و اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با شروع بیماری کرونا بسیاری از رفتارها در سطوح مختلف جامعه دچار تحولات بنیادین شده است، گفت: سیستم آموزشی کشور نیز متاثر از این جریان و بیماری قرار گرفت و آسیب دید.

رئیس بسیج سازندگی استان فارس افزود: آسیبی که در این دوران بر علم‌آموزی دانش‌آموزان وارد شد شاید به چشم نیاید و از مصادیق جنگ نرم باشد اما تعطیلی و تغییر روش آموزشی در آینده آثار خود را نشان می‌دهد.

قزل‌سفلی با بیان اینکه براساس آمارهای رسمی و غیررسمی از 81 هزار تا 250 هزار دانش‌آموز از تحصیل بازماندند، بیان کرد: علاوه بر این افت تحصیلی و آسیب اجتماعی و روانی کرونا بر دانش‌آموزان را نیز باید به بازماندن از تحصیل اضافه کرد.

وی با بیان اینکه برای شناسایی این آسیب‌ها و چاره‌اندیشی برای آن همه باید به آموزش و پرورش کمک کنند، عنوان کرد: از آنجا که بسیج به عنوان عنصری مطمئن در همه عرصه‌ها ورود کرده در این زمینه نیز به کمک آموزش و پرورش آمده است.

رئیس بسیج سازندگی استان فارس اشاره به شروع رزمایش جهاد تحصیلی تصریح کرد: این رزمایش با هدف شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به صورت محله محور آغاز می‌شود تا زمان بازگشایی حضوری مدارس دانش‌آموز بازمانده از تحصیل نداشته باشیم.

700 بسته کمک تحصیلی موقوفات به دانش‌آموزان مازندران اعطا شداستقبال معلمان و والدین از کلاس‌های حضوری در سال تحصیلی جدید + فیلمآیین بازگشایی مدارس و آغاز سال‌تحصیلی جدید در استان کردستان + فیلم

قزل سفلی با بیان اینکه آموزش و پرورش متولی اصلی این کار است، خاطرنشان کرد: انتظار است که مدیران مدارس و نواحی آموزش و پرورش به این رزمایش کمک کنند و نواحی سپاه و پایگاه‌ها نیز با مجموعه آموزش و پرورش و مدیران مدارس که حلقه اصلی در این رزمایش هستند هماهنگی لازم را انجام دهند.

وی با تاکید بر اینکه باید مدیران مدارس و والدین در جریان این امر قرار بگیرند تا رزمایش به خوبی انجام شود، گفت: همگام‌سازی و ارتباط با دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل نیز یکی دیگر از اقداماتی است که باید انجام شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان فارس با بیان اینکه گام دوم رزمایش سازماندهی معلمان جهادی است، افزود: در سراسر استان 80 هزار معلم و مجموعه بسیج فرهنگیان و دانشجویی این مهم را بر عهده گرفتند که به سازماندهی معلمان جهادی مبادرت کنند.

قزل سفلی با بیان اینکه همچنین می‌توان از روحانیون توانمند در امر آموزش نیز استفاده کرد که بسیج طلاب پای کار آمده است، گفت: در شناسایی دانش‌آموزان نیز محور اصلی بسیج دانش‌آموزی است.

وی با بیان اینکه گام نهایی اجرای رزمایش است، افزود: باید کار اتصال معلمان و دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل را انجام دهیم اما باید دقت شود که برنامه‌ها متناسب با تقویم آموزشی باشد که آموزش و پرورش مشخص کرده است و معلمان جهادی نیز همین مسیر را دنبال کنند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان فارس با تاکید بر اینکه هر کاری در حوزه آموزشی باید با هماهنگی اموزش و پرورش باشد، بیان کرد: گروه‌های جهادی محله محور نیز می‌توانند محور این اتصالات قرار بگیرند و پایگاه‌ها در ذیل مساجد در این رزمایش کمک کنند.

وی با بیان اینکه دبیرخانه رزمایش نیز در بسیج سازندگی مستقر است و مانیتورینگی بین بسیج فرهنگیان و دانش‌آموزی، طلاب و دانشجویی شکل می‌گیرد، تاکید کرد: این رزمایش هم افزایی بین چند قشر را به شکل درون و برون  سازمانی نیز صورت می‌دهد. 

قزل سفلی با بیان اینکه تشکیل دبیرخانه از ابتدای مهرماه بوده و امروز آغاز این رزمایش است، گفت: فرایند شناسایی دانش‌آموزان تا 20 مهرماه باشد و از هفته آخر مهرماه وارد فاز اجرایی رزمایش می‌شویم، از ابتدای آبان نیز هدایت تحصیلی و تقویت بنیه آموزشی دانش‌آموزان به صورت گسترده انجام شود.

وی با بیان اینکه اولین بازخورد را هفته بسیج قرار دادیم، افزود: این رزمایش تا روزی که آموزش سر کلاس جریان پیدا می‌کند و هیچ دانش‌آموزی از تحصیل بازنماند، ادامه دارد. 

انتهای پیام/ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بسیج سازندگی استان فارس قزل سفلی بازمانده از تحصیل آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۶۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد

ایسنا/مازندران در اولین دوره مسابقه مناظرات دانش‌آموزی در ساری، تیم «آغوز» با تیم «سرخ ستاره» با موضوع «بیشتر محتوای کتاب درسی برای آینده دانش‌آموزان بی‌فایده و غیر کابردی است» در جایگاه موافق و مخالف به مناظره پرداختند که تیم آغوز در جایگاه مخالف، قهرمان این دوره از مسابقات شد.

به گزارش ایسنا، مسابقه مناظره دانش‌آموزی ۱۰ اردیبهشت با عنوان «گپ» با شرکت هشت تیم دانش آموزی در دبیرستان پسرانه شریعت ساری برگزار شد.

در این مسابقات تیم‌های؛ «آغوز، سرخ ستاره، نفار، دونا، نماشون و براردور» با موضوع «نقش اصلی در موفقیت علمی هر دانش‌آموز با خود اوست» به رقابت پرداختند که در نهایت تیم‌های آغوز، سرخ ستاره، نفار و براردور به مرحله نیمه‌نهایی راه یافتند و در نهایت تیم آغوز با تیم سرخ ستاره با موضوع « بیشتر محتوای کتاب درسی برای آینده دانش‌آموزان بی‌فایده و غیر کابردی است» به مناظره پرداختند که تیم آغوز قهرمان این دوره از مسابقات شد.

محمدرضا جعفرزاده مدیر دبیرستان شریعت ساری با بیان اینکه مناظرات دانش‌آموزی فرصتی است تا دانش‌آموزان از همین دوران بتوانند نحوه برخورد با نظرات مخالف را بیاموزند، گفت: ما برای تربیت یک نیروی انسانی که بتواند در مجامع مختلف از ارزش‌ها دفاع کند باید از متوسطه اول و حتی مقاطع ابتدایی، آغاز کنیم.

جعفرزاده اظهار کرد: دانش‌آموزان استقبال خوبی از این دوره مسابقات فرهنگی داشتند و دوره آموزش کوتاه مدت فن بیان در مناظرات نیز برای شرکت‌کنندگان برگزار شد. 

سیده زینب تقوی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران، گفت: در این نوع از مسابقات مناظره دانش آموزی لازم است تا گروه هدف بیاموزند که چگونه از حقشان در جامعه دفاع کنند و یا چگونه برای مطالبات خود از استدلال و منطق بیان بهره ببرند.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی هر ساله مسابقات مناظرات دانشجویی را در همه استان‌ها برگزار می‌کند، افزود: اگر ما این مناظرات را از دوره متوسطه اول آغاز کنیم در آینده نزدیک در مقطع متوسطه دوم و دانشگاه برگزاری مناظرات از کیفیت بالایی برخوردار خواهد بود.

تقوی اظهار کرد: ارائه آموزش فن بیان و رعایت مولفه‌های یک مناظره عالی در جهاد دانشگاهی آموزش داده می‌شود و این نهاد آمادگی دارد این دوره‌های آموزشی را برای دانش‌آموزان برگزار کند.

حسین نورانی، معاون واحد پژوهش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز که در جایگاه رئیس جلسه در این مناظرات ایفای نقش داشته است، اظهار کرد: اولین مسابقه مناظره دانش‌آموزی در استان مازندران با عنوان «گپ» در ساری برگزار شد و امیدواریم که در سال آینده مدارس بیشتری به این سمت و سو گرایش پیدا کنند.

وی افزود: این رویداد در راستای ترویج فرهنگ گفت‌ و شنود و تقویت آداب مباحثه برای یادگیری و تمرین تحمل نظر مخالف، در سطح دانش‌آموزان دوره متوسطه اول برگزار شد.

نورانی به توجه بیشتر آموزش و پرورش به این نوع توسعه فکری و فرهنگی در مدارس استان خواستار شد و از مدیریت دبیرستان شریعتی و جهاد دانشگاهی در برگزاری این دوره مسابقات قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • نور میزبان بزرگترین رزمایش جهاد دامپزشکی در مازندران 
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • بلده نور میزبان بزرگترین رزمایش جهاد دامپزشکی در مازندران
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات