Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از نیوز۲۴، آژانس دارویی اروپا (EMA)  گزارش داد: ارتباط احتمالی بین موارد نادر لخته شدن خون در رگ های عمقی را با واکسن کووید ۱۹  جانسون و جانسون (JNJ.N) شناسایی و توصیه کرده که این عارضه به عنوان عارضه جانبی تزریق ذکر شود.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها و اداره کنترل کیفیت دارو در آمریکا روز سه‌شنبه ۲۴ فروردین در یک بیانیه مشترک خواستار «توقف» تزریق واکسن «جانسون و جانسون» شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلیل این توصیه بروز لخته شدن خون در حداقل شش زن به فاصله ۶ تا ۱۳ روز پس از تزریق این واکسن عنوان شد. هر شش مورد لخته شدن خون در یکی از رگ‌های اصلی رخ داد که خون را از مغز خارج می‌کند. آژانس دارویی اروپا (EMA) نیز اعلام کرد که به دلیل بروز موارد لخته شدن خون در واکسینه‌شدگان با واکسن کرونای آمریکایی جانسون اند جانسون تحقیقاتی را در این زمینه آغاز کرده است، اما بررسی‌های جدید نشان می‌دهد این واکسن با یک بیماری لخته شدن نادر دیگر نیز مرتبط است.

آژانس دارو اروپا اعلام کرد: این بیماری جدید و احتمالاً تهدید کننده معروف به ترومبوآمبولی وریدی (VTE) است که در برچسب محصول  جانسون اند جانسون درج می‌شود و جدا از TTS است.

محققان توضیح می‌دهند، ترومبوآمبولی وریدی (VTE) شکل گیری لخته خون در ورید است. اگر لخته در ورید عمقی ایجاد شود، عموماً در پا، ترومبوز ورید عمقی یا DVT نامیده می‌شود. اگر این لخته، آزاد شده و به سمت ریه‌ها حرکت کند، آمبولی ریه یا PE نامیده می شود. DVT و PE مجموعاً VTE شناخته شده که وضعیت بسیار خطرناک و کشنده‌ای است؛ (TTS) نیز یک سندرم بسیار نادر لخته شدن خون همراه با تعداد کم پلاکت، که به عنوان ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی (TTS) توصیف شده است، پس از تزریق با واکسن آسترازنکا و جانسون اند جانسون در برخی از دریافت‌کنندگان مشاهده شده است. 

آژانس داروهای اروپایی همچنین توصیه کرد که ترومبوسیتوپنی ایمنی (ITP)، یک اختلال خونریزی ناشی از حمله اشتباه بدن به پلاکت‌ها، به عنوان واکنش نامطلوب به اطلاعات واکسن جانسون اند جانسون و آسترازنکا اضافه شود.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسن آمریکا عارضه جانسون اند جانسون آسترازنکا جانسون اند جانسون لخته شدن خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۷۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا عنکبوت‌های غول‌پیکر در مریخ وجود دارند؟

ایتنا - آژانس فضایی اروپا عکسی را منتشر کرد که توسط فضاپیمای مارس اکسپرس گرفته شده و نشان می‌دهد آثار واضحی از پدیده «عنکبوت» در سراسر منطقه قطبی جنوبی مریخ پخش شده است.
حقیقت این است که آن‌ها چیزی نیستند که در تصویر دیده می‌شوند، بلکه این طیف‌ها زمانی تشکیل می‌شوند که نور خورشید بهاری بر روی لایه‌های دی‌اکسیدکربن رسوب‌شده در ماه‌های تاریک زمستانی می‌افتد.

آژانس فضایی اروپا در وب‌سایت خود توضیح می‌دهد: نور خورشید باعث می‌شود یخ دی‌اکسیدکربن در پایین لایه به گاز تبدیل شود، که شکل فواره‌های بلند، قبل از اینکه دوباره بیفتد و روی پشت‌بام بنشیند، انباشته شده و به یخ بالایی نفوذ می‌کند.

این باعث ایجاد لکه‌های تاریک با عرض ۴۵ متر تا ۱ کیلومتر می‌شود. همین فرآیند الگوهای متمایز «عنکبوت شکل» را ایجاد می‌کند که در زیر یخ حک شده‌اند.

 
نقاط تاریکی را می‌توان در حومه بخشی از مریخ به نام شهر اینکاها مشاهده کرد. دلیل این نام این است که «شبکه خطی و تقریباً هندسی تپه‌ها» یادآور خرابه‌های اینکاها است.

شهر اینکاها که رسما با نام Angustus Labyrinthus شناخته می‌شود، در سال ۱۹۷۲ میلادی توسط کاوشگر مارینر ۹ ناسا کشف شد.

آژانس می‌گوید: «ما هنوز مطمئن نیستیم که شهر اینکاها دقیقاً چگونه شکل گرفته است. تپه‌های ماسه‌ای ممکن است در طول زمان به سنگ تبدیل شوند. شاید مواد از میان ورقه‌های شکسته سنگ مریخ نفوذ کرده باشند و یا تپه‌ها ممکن است ساختارهای دندانه‌دار مرتبط با یخچال‌های طبیعی باشند.

دیگر خبرها

  • وقوع یک حادثه در آب‌های شرق یمن
  • روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا
  • (عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • تصاویر عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • عکس مدارگرد «مارس اکسپرس» از لشکر عنکبوت‌ها روی مریخ!
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • قهرمان اسبق جودو جوانان آسیا درگذشت
  • قهرمان سابق جودوی آسیا درگذشت
  • آیا عنکبوت‌های غول‌پیکر در مریخ وجود دارند؟
  • رسانه عرب زبان: تل‌آویو در پرونده «آنروا» سیلی محکم خورد