Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حمایت و مشارکت بانک کشاورزی و با هدف راه اندازی مجدد طرح‌های راکد برای توسعه تولید و رونق بخشِ شیلات و دسترسی به اشتغال پایدار، طرح راکد مزرعه پرورش میگو سینا سامان را بعد از ۱۵ سال رکود به چرخه تولید بازگشت. مدیریت شعب بانک کشاورزی استان بوشهر، این مزرعه پرورش میگو در سال ۱۳۸۰ با تسهیلات مشارکتی بانک کشاورزی در سایت پرورش میگوی دلوار شهرستان تنگستان راه اندازی شد که به دلایل مختلف در سال ۱۳۸۴ غیرفعال شد و بیش از ۱۵ سال یکی از مهمترین طرح‌های بانک کشاورزی در شهرستان تنگستان بود که راکد و غیر فعال بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس این گزارش، با تعامل و همکاری بانک کشاورزی استان بوشهر و تلاش‌های کارکنان شعبه اهرم، بدهی معوق بانکی این طرح تسویه و مزرعه میگو به شرکت صدف میگوی سینا سامان، واگذار و در سال ۱۳۹۹ با همکاری مجدد بانک کشاورزی، برای بازسازی و توسعه این طرح، تسهیلاتی به مبلغ ۱۰ میلیارد ریال پرداخت شد و خوشبختانه این طرح با حداکثر ظرفیت به چرخه تولید بازگشت.

نجف اردانه مالک و مجری طرح مزرعه پرورش میگوی سینا سامان می‌گوید: ظرفیت تولید این مزرعه میگو ۶۰ تن در سال است که با راه اندازی مجدد این طرح برای بیش از ۵۰ نفر، شغل مستقیم و غیر مستقیم ایجاد شده است.

شایان ذکر است، این مزرعه پرورش میگو در زمینی به مساحت ۲۰ هکتار، واقع شده است که محصولات آن به سایر استان‌ها و کشور‌های روسیه، چین و حوزه خلیج فارس ارسال می‌شود.

این پروژه برگ افتخار دیگری از عملکرد بانک کشاورزی در حفاظت از محیط زیست و اکوسیستم دریایی و حمایت از کارآفرینی و تولید محصولات شیلاتی است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک بانک کشاورزی مزرعه پرورش میگو اشتغال پول نیوز مزرعه پرورش میگو بانک کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۸۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند

استاندار قم با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند، گفت: احیای واحدهای تولیدی نیمه راکد و راکد از برنامه‌های مهم دولت سیزدهم است که در طول این مدت در دستور کار قرار دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازقم، سیدمحمد آقامیری شامگاه چهارشنبه در دومین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، اظهار داشت: جهش تولید با مشارکت مردم دستوری است که از سوی مقام معظم رهبری برای ما مسئولین صادر شده که در این راستا مدیران استان موظف هستند دستور ایشان را اجرایی کنند.

وی افزود: ما درمدیریت استان به دنبال این هستیم مسیر را برای حضور مردم دراین حوزه تسهیل کنیم تا جهش تولید با مشارکت مردم به معنای واقعی تحقق پیدا کند.

استاندار قم بیان کرد: حمایت از تولیدکننده و سرمایه‌گذار جزو مسائلی است که همواره مورد تاکید رئیس جمهور بوده و آمار گواه این موضوع بوده است. براساس آمار در سال 1402  بیش از یک هزار واحد تولیدی غیرفعال در کشور احیا شده و به چرخه بازگشته است.

آقامیری تصریح کرد: سرمایه‌گذار باید با سرمایه خویش به این موضوع ورود کند، شخصی که با تسهیلات بانکی به دنبال سرمایه‌گذاری است گره‌ای از مشکلات ما باز نخواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند