Web Analytics Made Easy - Statcounter

ویروس کرونا و بیماری کووید-۱۹ می‌تواند ترسناک به نظر برسد و این مسئله به‌خصوص برای کسانی صادق است که به بیماری زمینه‌ای دچار هستند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام دیجی کالا، لازم است بدانید بیشتر افراد به نوع خفیف و متوسط بیماری کووید-۱۹ مبتلا می‌شوند و اغلب می‌توانند در خانه بهبود پیدا کنند. بنابراین، اگر علائم خفیف و متوسط ابتلا به ویروس کرونا را مشاهده می‌کنید، رعایت برخی نکات به شما کمک می‌کند که بهبودی سریع‌تر و آسان‌تری در خانه داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه با این موضوع بیشتر آشنا می‌شوید.

پس از مشاهده علائم اولیه چه کارهایی انجام دهید؟

اگر علائم ابتلا به ویروس کرونا را تجربه می‌کنید اول از همه لازم است در خانه بمانید. این امر حتی در زمانی که نتیجه تستتان منفی است اما علائم بیماری کووید-۱۹ را دارید صدق می‌کند. برای اینکه از خانه خارج نشوید می‌توانید یک مدل کیت تست سریع کرونا را خریداری کنید و درصورتی‌ که پس از خرید تست و استفاده از آن، نتیجه آزمایشتان مثبت شد با پزشک تماس بگیرید. برخی از روش‌های درمانی سرپایی مثل درمان با آنتی‌بادی IV برای کسانی انجام می‌گیرد که علائم خفیف تا متوسط بیماری را دارند و در معرض خطر عوارض جدی هستند.
سایر اعضای خانواده و همچنین شما لازم است با رعایت نکات زیر امکان انتقال ویروس را کاهش دهید:

دستان خود را مرتب بشویید. دستمالی که در آن سرفه یا عطسه کرده‌اید را فورا در یک سطل زباله دردار بیندازید. سطوحی که مکرر لمس می‌شود را هر روز تمیز کنید. وسایل شخصی مانند حوله، ظروف و ملحفه را با دیگران به اشتراک نگذارید. اطمینان حاصل کنید که لباس و ملحفه خود را به‌خوبی شسته‌اید.

همچنین، اگر علائمتان شدید شد لازم است فورا با پزشک تماس بگیرید تا ببینید آیا نیاز به رفتن به بیمارستان دارید یا خیر. برخی از علائم شدید بیماری عبارت‌اند از:

مشکل در تنفس درد یا فشار در قفسه سینه گیجی یا ناتوانی در بیدار ماندن آبی شدن لب‌ها یا صورت

از سوی دیگر، مهم است که اکسیژن خون خود را دائما با یک پالس اکسیمتر اندازه بگیرید. در حال حاضر انواع مختلفی از پالس اکسیمترهای خوب وجود دارد که می‌توانید برای خرید، پس از بررسی قیمت، بهترین آن را انتخاب کنید.

آیا برای کرونا دارویی وجود دارد؟

اگرچه درمان‌هایی برای بیماری خفیف و متوسط کووید-۱۹ وجود دارد اما استفاده از این درمان‌ها تنها زمانی توصیه می‌شود که به پزشک مراجعه کرده باشید. علاوه بر این، آنتی‌بیوتیک‌ها فقط باکتری‌ها را درمان می‌کنند و بنابراین، در درمان ویروس کرونا موثر نیستند.
کاری که می‌توانید برای درمان کووید-۱۹ در خانه انجام دهید این است که علائم را درمان کنید تا در اسرع وقت بهبود پیدا کنید. بدن برای مبارزه با ویروس‌ها طراحی شده است و برای بسیاری از افراد در این امر به‌تنهایی موفق می‌شود. اگر به‌طورکلی سالم هستید، پس از ابتلا به ویروس کرونا، بدن شما به‌تدریج بهبود پیدا می‌کند. با این‌ حال، لازم است حداقل ۱۰ روز خود را قرنطینه کنید.

چگونه می‌توانید علائم بیماری کووید-۱۹ را درمان کنید؟

علائم اصلی بیماری کووید-۱۹، تب، سرفه و تنگی نفس است. استفاده از راهکارهای شما به درمان هر یک از این علائم کمک می‌کند.

برای تب

از دارویی برای کاهش تب استفاده کنید. معمولا در این شرایط استامینوفن توصیه می‌شود. اگرچه ایبوپروفن نیز می‌تواند تب را کاهش دهد اما این نگرانی وجود دارد که ممکن است مصرف آن در زمان ابتلا به ویروس کرونا ایمن نباشد. در این مورد انجام تحقیقات بیشتر ضروری است. هیدراته بمانید. تب معمولا باعث تعریق بدن می‌شود و این مسئله باعث از دست دادن آب بدن می‌شود. بنابراین، مهم است مایعات زیادی بنوشید. بهتر است آب یا آبمیوه بنوشید زیر مایعاتی مثل نوشابه قند بدن را بالا می‌برند و باعث می‌شوند بیشتر تشنه شوید. نوشیدنی‌های کافئین‌دار نیز توصیه نمی‌شوند. استراحت کنید. بدنتان برای مقابله با ویروس کرونا به انرژی نیاز دارد. بنابراین، فقط استراحت کنید و اجازه دهید بدنتان به وظیفه خودش عمل کند.

برای سرفه

در طول روز نوشیدنی بنوشید. این کار نه‌تنها گلوی شما را مرطوب نگه می‌دارد، بلکه به حفظ آب بدن نیز کمک می‌کند. نوشیدنی‌های گرم مثل چای یا آب گوشت بنوشید. این نوشیدنی‌ها مجاری تنفسی را گرم نگه می‌دارند، آب بدن شما را حفظ می‌کنند و هرگونه مخاطی که در گلو و مجاری تنفسی فوقانی شما وجود دارد را تجزیه می‌کنند.  یک قاشق چای‌خوری عسل در چای یا آب داغ را امتحان کنید. کمی عسل موجب می‌شود که گلوی شما تسکین پیدا کند. از دستگاه بخور استفاده کنید. بخار گلودرد را تسکین می‌دهد، مجاری تنفسی را باز می‌کند و تنفس را راحت‌تر می‌کند. آب‌نمک غرغره کنید. اگرچه از نظر علمی اثبات نشده است اما بسیاری از افراد گزارش می‌کنند که غرغره کردن آب‌نمک به گلودرد آن‌ها کمک می‌کند. امتحان این کار هیچ ضرری ندارد. خوراکی سرد بخورید. سردی می‌تواند گلودرد را بهتر کند. آب‌نبات یا پاستیل بمکید. این کار به مرطوب ماندن دهان و گلو کمک می‌کند.

برای تنگی نفس

آرام نفس بکشید. کند کردن کارها موجب می‌شود که تنفس مناسب را دوباره شروع کنید. تکنیک‌های مدیتیشن را امتحان کنید. این تکنیک‌ها به آرامش بدن شما کمک می‌کنند و تنفس شما را منظم‌تر می‌کنند. اگر برای شما داروی استنشاقی تجویز شده، اکنون وقت آن است که از این دارو استفاده کنید. همچنین، بعد از هر بار استفاده از دارو، آن را ضدعفونی کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دیجی کالا کروناویروس واکسن کرونا ابتلا به ویروس کرونا بیماری کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۸۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!

شوک کرونا باعث گسترش دورکاری در اکثر کشور‌ها شد. حال پس از گذر از این همه‌گیری، اندکی از حجم دورکاری‌ها کم شده است؛ اما مزیت‌های آن باعث شده است که تعادل جدیدی میان کار و زندگی ایجاد شود. مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد، می‌توان تعطیلات یا دورکاری نیروی کار را به نحوی تنظیم کرد که نه تنها اثر منفی در عملکرد اقتصادی نداشته باشد، بلکه باعث بهبود رفاه خانوار‌ها شود.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ یک مطالعه جدید از صندوق بین‌المللی پول، اثرات کاهش زمان رفت و آمد بر افزایش رفاه را تایید کرده است. همچنین یک گزارش در اکونومیست نیز شکل جدید دورکاری در اقتصاد آمریکا را مورد بررسی قرار داده که باعث بهبود وضعیت زندگی افراد شده است.

در هفته‌های اخیر، بحث تعطیلات دو روزه در ایران مطرح شده است که بسیاری از کارشناسان بر مزایای اجرایی شدن آن تاکید می‌کنند؛ بنابراین می‌توان همسو با عصر جدید پساکرونا، در اقتصاد ایران نیز تعادل جدیدی میان کار و زندگی تعریف کرد.

یک پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول نشان داده است که کاهش ساعات رفت‌وآمد برای کار یکی از والدین می‌تواند اثری مثبت معادل ۱.۵ تا ۴.۵ درصد میزان مصارف خانوار برای آن خانواده داشته باشد. این پژوهش در زمانی که مباحثه در رابطه با ویکند دو روزه در کشور بالا گرفته است، می‌تواند دلالت‌های مثبتی را در حمایت از این طرح داشته باشد. پژوهش صندوق بین‌المللی پول اثر مثبت رفاهی انواع دورکاری را که می‌تواند رفت‌وآمد افراد را کاهش دهد، ارزیابی کرده است.

اثر کرونا بر کاهش زمان رفت‌وآمد‌ها

همه‌گیری کووید-۱۹ به روش‌های بی‌سابقه‌ای دنیای کار را تغییر داده است؛ به‌طوری که کار از راه دور یا دورکاری به‌عنوان یک نوع مهم کار در بازار‌های کاری دنیا مورد توجه قرار گرفته است. با گسترش دورکاری، شیوه کار، مکان انجام کار و ساختار آن تغییر داده شده و هنجار‌های سنتی در مورد زمان کار، رفت‌وآمد و تعادل بین کار و زندگی به چالش کشیده شده است.

توانایی دورکاری به‌طور قابل توجهی زمان رفت‌وآمد را کاهش می‌دهد یا حتی به‌طور کامل آن را حذف می‌کند، یک جزء تقریبا بزرگ از روز کاری که می‌تواند به فعالیت‌های دیگر اختصاص یابد. این تغییر در الگو‌های کار و رفت‌وآمد به تنهایی بر کارگران تاثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند تصمیمات کل خانواده را تغییر دهد.

دورکاری یکی از والدین می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر تخصیص زمان دیگری تاثیر بگذارد؛ میزان اثرگذاری این زمان ذخیره‌شده بستگی به این دارد که زمان پس‌انداز شده، چگونه صرف می‌شود. با وجود مطالعات بسیاری که در مورد تغییرات در الگو‌های کاری و تخصیص زمان به دلیل همه‌گیری انجام شده است، پویایی‌های مرتبط بین همسران و پیامد‌های رفاهی گسترده‌تر این پویایی‌ها نسبتا ناشناخته باقی مانده است.

هدف پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول این بوده است که با تحلیل چگونگی تغییر تخصیص زمان در دوران پس از همه‌گیری، با در نظر گرفتن تغییرات بر اساس جنسیت و شغل افراد، به این حوزه مطالعاتی توسعه‌نیافته کمک کند.

در این پژوهش از داده‌های نظرسنجی استفاده از زمان آمریکا (ATUS) استفاده شده است، یک نظرسنجی جامع که توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده انجام شده است و نحوه تخصیص زمان افراد در ایالات‌متحده را در فعالیت‌های مختلف ارزیابی می‌کند. داده‌های ATUS نشان می‌دهد قبل از همه‌گیری تفاوت‌های قابل‌توجهی در تخصیص زمان بین مردان و زنان وجود دارد.

به‌طور کلی مردان ساعت‌های بیشتری کار می‌کنند و بیشتر از زنان در رفت‌وآمد هستند. پس از همه‌گیری، کاهش قابل توجهی در زمان رفت‌وآمد کارگران در مشاغل دورکار شناسایی شده است که به ۱.۷ ساعت در هفته برای مردان و ۱.۲ ساعت در هفته برای زنان می‌رسد. علاوه بر این، بررسی‌های این پژوهش حاکی از کاهش بیش از یک‌ساعت در هفته در ساعات کاری مردان است، با این حال تغییر قابل توجهی در ساعات کاری زنان مشاهده نمی‌شود.

نتایج پژوهش چه می‌گوید؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های رفاهی قابل توجهی با کاهش زمان رفت‌وآمد به‌دست می‌آید و این دستاورد‌ها برای خانواده‌هایی که کاهش بیشتری را تجربه می‌کنند، بیشتر است. هنگامی که حداقل یکی از همسران در یک شغل از راه دور کار می‌کند، سود کل رفاه از ۱.۵ تا ۴.۵ درصد در معادل مصرف متغیر است.

این سود مخصوصا برای زوج‌هایی که هر دو طرف در مشاغل دورکار، کار می‌کنند مشهود است؛ زیرا زن و شوهر هر دو از این تغییر سود می‌برند. دومین سود بزرگ را زوج‌هایی در یافت می‌کنند که شوهر در شغلی از راه دور کار می‌کند و کمترین سود زمانی مشاهده می‌شود که زن در یک شغل دورکار مشغول شده است.

دلالت‌های این پژوهش برای ایران چه می‌تواند باشد؟

دورکاری به‌عنوان یک گزینه کاری در بسیاری از محیط‌های کاری ایران نیز در دوران همه‌گیری به‌صورت گسترده اجرایی شد. کسب‌وکار‌های فراوانی به صورت دورکار به پیشبرد اهداف خود پرداختند؛ با این حال، با پایان همه‌گیری و بازگشایی پس از آن، اغلب کسب‌وکار‌ها به شیوه حضوری کار کردن بازگشتند.

بررسی‌های این پژوهش نشان می‌دهد دورکاری در بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مازاد رفاهی را برای کارکنان شرکت‌ها ایجاد کند که بدون هزینه مشخص مالی برای کارفرماست. البته این مساله در این پژوهش مورد بررسی قرار نگرفته که دورکاری چه اثری بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها می‌گذارد، با این حال اثر رفاهی این شیوه کار و جذابیت آن برای نیروی کار اثبات شده است.

به‌خصوص در شرایطی که رفت‌وآمد در شهر‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ مالی بر افراد تحمیل می‌کند.

دلالت مهم دیگر این پژوهش را می‌توان اهمیت کاهش رفت‌وآمد‌ها و فراغت کارکنان از کار، با کاهش ساعت کاری دانست. مدت‌هاست در کشور ما، صحبت‌ها در رابطه با ویکند یا آخر هفته دوروزه بالا گرفته است. به نظر می‌رسد دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، حتی اگر منجر به کاهش ساعات کاری نیروی کار نیز شود، اثر رفاهی مثبتی را برای جامعه خواهد داشت.

پژوهش‌هایی که در رابطه با اثر ویکند دوروزه بر میزان بهره‌وری کسب‌وکار‌ها انجام شده است، تاکید دارند که این شیوه از توزیع روز‌های تعطیل اثر منفی بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها ندارد و چه بسا با تقویت وضعیت روحی نیروی کار، منجر به رشد بهره‌وری کسب‌وکار‌ها نیز بشود.

دیگر خبرها

  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم
  • خانه خود را در بهار سبز کنید
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)