Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، سید محدرضا هاشمی استاندار سمنان در حاشیه جلسه ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا در گفتگو با خبرنگار ما ضمن تشکر از کادر درمان گفت: نباید عادی انگاری صورت گیرد و هم استانی‌هایی که واکسن تزریق نمودند نیز باید ۳ اصل مهم استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را جدی بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با روش‌های تبلیغاتی و استفاده از ظرفیت رسانه‌ها باید با تغییر رویکرد مردم، استفاده از ماسک و تزریق واکسن افزایش یابد.

استاندار سمنان تشریح کرد: در استان سمنان تاکنون ۵۵۲ هزار و ۸۶۸ دز واکسن تزریق شده که این امار در مقایسه با میانگین کشوری بالاتر است.

هاشمی ضمن تاکید بر تشویق مردم برای واکسینه شدن گفت: روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی، فرمانداران و اصحاب رسانه در زمینه تشویق مردم به دریافت واکسن تلاش کنند.

استاندار سمنان ضمن بیان اینکه نباید نسبت به دشمن خوشبین باشی مگر آنکه دشمن سنگون شود ابراز داشت: اگر مدیریت انجام نشود امکان مواجه با پیک بعدی وجود دارد.

او تاکید کرد: باید از پتانسیل تریبون‌های نماز جمعه، فضای مجازی و اصحاب رسانه در بحث رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و کمک به کادر درمان استفاده شود.

او با بیان اینکه بر اساس اخرین رنگبندی اعلام شده، شهرستان میامی در وضعیت آبی، مهدیشهر، سرخه و آرادان در وضعیت زرد و شهرستان‌های سمنان، دامغان، شاهرود و گرمسار در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند ابراز داشت: تلاش می‌شود تا رنگبندی همه شهرستان ها‌ی استان به وضعیت آبی بازگردد.

دانایی رییس دانشگاه علوم پزشکی سمنان نیز در این جلسه گفت: اکنون ۱۳۴ بیمار بستری داریم که از این تعداد ۳۱ بیمار در بخش ویژه بستری هستند واین نشان دهنده آن است که سیر بستری‌ها تداوم دارد.

او افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵۰ بیمار تست مثبت سرپایی شناسایی شد که خوشبختانه با طرح بیمار یابی شهید سلیمانی روند بیماریابی به صورت مطلوب در حال انجام است.

به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی سمنان، واکسیناسیون ۷۰ درصد جمعیت تحت پوشش این دانشگاه انجام شده، اما نباید باعث ساده انگاری شود.

چمن رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز در این جلسه ضمن بیان اینکه شاهد روند نزولی ابتلا به بیماری در جمعت تحت پوشش این دانشگاه هستیم گفت: طی روز‌های اخیر متوسط بستری بیماران بین ۸ تا ۱۰ نفر در شبانه روز رسیده است که این امار نسبت به گذشته امار خوبی است. 

او ضمن اشاره به روند مطلوب واکسیناسیون افزود: ۶۰ درصد از جمعیت بالای ۱۲ سال تحت پوشش این دانشگاه واکسن کرونا را دریافت کردند.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا مقابله با کرونا علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۸۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها

به گزارش خبرآنلاین، وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

مهر در خبری نوشت: بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902151

دیگر خبرها

  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود