Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی ایرانی تیم العربی که سومین سال حضورش در کسوت مربی لژیونر در کشور کویت را تجربه می‌کند، نقش مهارت‌های ارتباطی و مولد بودن را از عوامل مهم در چرخه ورود مربیان ایرانی به عرصه فعالیت‌های بین‌المللی عنوان کرد.

به گزارش برنا، جواد مهرگان مربی جوان و با دانش ایرانی با اشاره به قدمت تقریبا 5 ساله فعالیت مربیان ایرانی در خارج از مرزها، گفت: از 4 الی 5 سال گذشته مربیان ایرانی به سطحی از تجربه، دانش و اعتماد به نفس رسیده‌اند که بتوانند در کشورهای دیگری مربی‌گری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع از نظر اقتصادی هم می‌تواند عامل محرکی باشد تا مربیانی بیشتری تشویق به مربی‌گری در کشورهای دیگر شوند. لازمه تداوم این کار در وهله اول شناخته شدن بیشر مربیان ایرانی در خارج از کشور است و در وهله دوم نیازمند برقراری روابط بین‌المللی بهتری هستیم تا بتوانیم مربیان را صادر و سپس حمایت کنیم.

 فرخی را به‌عنوان دستیارم به العربی معرفی کردم

وی با اشاره به سومین سال فعالیتش در کشور کویت به عنوان سرمربی تیم باشگاهی العربی ادامه داد: بعد از دو سال حضور در کویت، اعتماد باشگاه نسبت به من جلب و این فرصت ایجاد شد تا هانی فرخی را به‌عنوان مربی به باشگاه العربی معرفی کنم تا هم کمک مربی من در این تیم باشد و هم سرمربی‌گری تیم جوانان این باشگاه را برعهده بگیرد. در حال حاضر اعتماد بسیار خوبی بین مسئولان والیبالی کویت با من ایجاد شده تاجایی که فدراسیون والیبال این کشور از من درخواست کرد یک مربی ایرانی برای تیم ملی کویت معرفی کنم. سال گذشته معرفی صورت گرفت اما متاسفانه توافقی حاصل نشد.

نقش مهارت‌های ارتباطی و مولد بودن در فعالیت‌های برون مرزی

مهرگان تاکید کرد تنها عاملی که چرخه کار ورود مربیان ایرانی به عرصه بین‌المللی را دچار مشکل می‌کند، قوی نبودن روابط بین‌‌المللی است.

وی گفت: نکته دیگر این که فعالیت در عرصه‌های بین‌المللی نیازمند تقویت مهارت‌های فردی در یک چارچوب حرفه‌ای است که این مهارت‌ها شامل تسلط کامل به یک زبان خارجی هم می‌شود. در عرصه فعالیت به عنوان یک مربی لژیونر دو نکته بسیار حائز اهمیت است؛ یکی مهارت‌های ارتباطی و دیگری مولد بودن مربی (اعم از نتیجه‌گیری و ساختن بازیکن).

رشد دوجانبه والیبال ایران و مربیان ایرانی در کنار یکدیگر

وی در پاسخ به این که تا چه اندازه معتقد است که رشد والیبال ایران موجب شده تا مربیان ایرانی نیز در کنار این رشته ورزشی به رشد برسند، گفت: این یک موضوع دو طرفه است. به این معنی که هم مربیان ایرانی به رشد والیبال کمک کرده‌اند و هم رشد والیبال و کسب نتایج بهتر باعث شد تا جایگاه مربیان ایرانی در کشورهای دیگری ارتقا یابد. طبیعی است که وقتی سطح والیبال ایران ارتقا می‌یابد، سطح مربیان ایرانی هم بالاتر به نظر می‌رسد. با این حال فکر می‌کنم میزان حمایتی که از مربیان صورت می‌گیرد، نقش تعیین‌کننده‌ای در بالابردن اقبال کشورها به استفاده از مربیان ایرانی خواهد داشت. ضمن این‌که باید خود ما مربیان این فضای حمایتی را ایجاد کنیم.

تبادل دانش با والیبال روز دنیا باید حفظ شود

مهرگان درباره نقش مربیان خارجی در رشد والیبال ایران هم گفت: همیشه حضور مربیان خارجی با سطح دانش بالا به والیبال ایران کمک می‌کرد تا تبادل دانش و اطلاعات بین مربیان ایرانی و خارجی در سطح خوبی اتفاق بیفتد. امیدوارم این تبادل دانش با والیبال روز بین‌المللی دنیا را از دست ندهیم. برای همین به فدراسیون والیبال پیشنهاد می‌کنم با برگزاری دوره‌های پیشرفته مربی‌گری، از مربیان سطح بالای جهان برای حضور در این دوره‌ها دعوت کند. این‌ اتفاق باعث می‌شود در زمان استفاده از مربیان خوب داخلی در تیم‌های ملی‌، دیگر دچار فضای بسته ارتباطی با مربیان بادانش خارجی نشویم.

 انتخاب تمام مربیان خارجی در زمان خود منطقی بود

مهرگان در ارزیابی عملکرد مربیان خارجی که تاکنون در والیبال ایران نقش‌آفرینی کرده‌اند هم گفت: به نظر من تمام مربیان خارجی که به ایران آمدند، تاثیر مثبتی روی والیبال کشورمان داشتند. حتی ولادیمیر آلکنو. او روی برخی از بازیکنان جوان ما تغییر نگرش ایجاد کرد. به بازیکنان جوان ایران اعتماد به‌ نفس و مهارت‌های تکنیکی جدیدی آموخت و این فاکتورها را در لیگ ملت‌ها و المپیک در وجود این بازیکنان به تثبت رساند. معتقدم انتخاب تمام مربیان خارجی که به ایران آمدند از اعم از ولاسکو، لوزانو، سیچلو، کواچ، کولاکوویچ و آلکنو در مقطع زمانی خاص خود، بر مبنای منطق بود. همه این مربیان با توجه به سطح مهارت، دانش و تجربه‌ای که داشتند، تاثیرات مثبتی روی والیبال ایران گذاشتند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جواد مهرگان مربیان ایرانی مربیان ایرانی والیبال ایران مربیان خارجی رشد والیبال بین المللی مربی گری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۸۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد

همشهری آنلاین – مجیدجباری: در حالی که وسعت و تعداد آتش سوزی عرصه های جنگلی و مرتعی کشور در سال ۱۴۰۱ به نسبت سال های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ کاهش چشمگیری را تجربه کرد و به نسبت، سال آرام طبیعت ایران نام گرفت، اما سال ۱۴۰۲ آتش سوزی طبیعت ایران هم به لحاظ تعداد و هم از نظر وسعت با افزایش چشمگیری مواجه شد. این درحالی است که براساس آخرین داده‌های آماری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به صورت میانگین سالانه بیش از ۲۱هزار هکتار جنگل‌ و مرتع ایران در آتش می‌سوزد.

حالا علی ملکی آهنگران، فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور از وقوع هزار و ۷۰۴ فقره آتش سوزی به مساحت ۱۲ هزار و ۴۳۰ هکتار در عرصه‌های منابع طبیعی طی سال گذشته خبر داد و گفت:« بررسی این آمار در مقایسه با سال قبل از آن افزایش ۸۲ درصدی تعداد آتش سوزی ها و ۳۲۳درصدی مساحت آتش سوزی‌ها را نشان می دهد. آتشی که به گفته عباسعلی نوبخت، ‌رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور عامل ۹۵درصد آن عامل انسانی دارد.

سیدناصرالدین عمادی،مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اما درگفت‌وگو با همشهری آنلاین درباره آتش سوزی مراتع و جنگل‌های کشور بیان کرد: «حریق در عرصه‌های منابع طبیعی را می‌توان به شکل‌های سطحی، تنه‌ای، تاجی و زیرزمینی مشاهده کرد که در کشور ما اکثر آتش‌سوزی‌ها در عرصه‌های طبیعی به شکل سطحی اتفاق می‌افتد.»

قلب سبز ایران، هیزم آتش کباب و قلیان | ۸.۵ میلیون مترمکعب جنگل در سال ذغال می‌شود | روزانه ۵۰۰ هکتار از جنگل‌های کشور ازبین می‌رود + اینفوگرافیک

او افزود: «عوامل مختلفی در بروز و توسعه حریق در منابع طبیعی وجود دارد. حضور دامداران، جنگل‌نشینان و روستاهای داخل جنگل، بی‌احتیاطی رهگذران، شکارچیان و چوپانان، افزایش جمعیت گردشگران طبیعت و حوادث ناشی از آن و همچنین افراد سودجو و فرصت‌طلب که عرصه‌های طبیعی را به‌خاطر افزایش اراضی زراعی خود به آتش می‌کشند، ازجمله مهم‌ترین عوامل آتش‌سوزی در طبیعت کشور به‌حساب می‌آید.»

او تصریح کرد: «گسترش اراضی احیاشده با گونه‌های سوزنی‌برگ و وجود درختان پوسیده، شکسته و افتاده در جنگل که احتمال وقوع حریق را افزایش می‌دهد، ضعف در اجرای موارد فنی نظیر عملیات بهداشتی و پرورشی توسط بخش‌های مربوطه و مجریان طرح‌ها به‌ویژه در سطح جنگل‌کاری‌ها، بروز پدیده خشکسالی‌های پی در پی طی سالیان اخیر و کمبود نیرو و امکانات و غیره... از دیگر عوامل آتش سوزی در طبیعت و عرصه‌های منابع طبیعی کشور است.»

مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به ساعات آتش سوزی در طبیعت ایران اشاره کرد و گفت: «با بررسی آمارهای موجود، بیشترین ساعات حریق در شبانه‌روز بین ساعت ۱۲ظهر تا ۱۸ است. ضمن اینکه در عرصه های شمالی کشور ماه‌های آذر، دی و بهمن و در عرصه های خارج از شمال، خرداد، تیر و مرداد، حادترین ماه‌های حریق هستند و روزهای تعطیل و آخر هفته نیز بحرانی‌ترین روزهای وقوع حریق در هفته به حساب می آیند.»

کد خبر 847542 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها منابع طبیعی آتش‌ سوزی گیاهان و درختان محیط زیست جنگل حریق محیط زیست ایران محیط زیست سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور

دیگر خبرها

  • سرمربی تیم ملی والیبال: هیچ قولی نمی دهم؛ باور نمی کنم سفارش شده باشم
  • هیچ مربی‌ای در کبدی ایران حذف نمی‌شود
  • هیچ مربی در کبدی ایران حذف نمی‌شود
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • نسل جدید با مربی گمنام به دنبال شگفتی/ والیبال به المپیک می‌رسد؟
  • توصیه سرمربی خارجی که به ایران آمد؛ هرگز اینگونه ازدواج نکن!
  • فوتبال اروپا مربی بزرگ کم آورده!
  • مربی سرشناس عاشق هندوانه‌های ایران شد | از اینکه ایرانی‌ها کنار غذاهایشان خیارشور می‌گذارند تعجب کردم!
  • روایت جالب مربی لهستانی تیم والیبال ایران از خوردن بهترین هندوانه و سخت بیدار شدن صبح