Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمدعلی رمضانی روزشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در مجموع تاکنون دز نخست واکسن کرونا به ۳۱۶ هزار و ۷۴ نفر از جمعیت بالای ۱۵ سال شهرستان تزریق شده است.

وی از شتاب گرفتن روند واکسیناسیون کرونا در شهرستان خبر داد و توضیح داد : طی یک هفته اخیر ۴۳ هزار و ۱۳۵ دز واکسن در سطح شهرستان تزریق شد و در روز یکشنبه گذشته نیز با تزریق ۲۰ هزار دز واکسن ، آمل رکورد بیشترین تزریق واکسن کرونا در یک روز را شکست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر شبکه بهداشت آمل با بیان اینکه ۹ پایگاه تجمعی در این شهرستان برای واکسینه کردن شهروندان فعال است ، این مراکز را شامل پایگاه غدیر  در بلوار جانبازان ، اکسین در جاده هراز ، هلال احمر جنب بیمارستان هفده شهریور ، اسک در خیابان فرهنگ تکیه اسک ، مضلی میر بزرگ در سبزه میدان، شهید سلیمانی در امام زاده قاسم چاکسر  ، مرکز ۹ دی سپاه در خیابان هراز ، مسجد دو طفلان مسلم در خیابان آزادگان و امامزاده ابراهیم در خیابان طالب آملی معرفی کرد و گفت که در این مراکز در دو نوبت صبح و عصر واکسن به مراجعه کنندگان تزریق می شود.

وی افزود : ۱۳ مرکز خدمات جامع شهری نیز در نقاط مختلف شهر آمل در طرح ملی واکسیناسیون علیه بیماری کووید ۱۹ فعالیت دارند تا ازدحام جمعیت در زمان مراجعه کاسته شود.

رمضانی از مردم خواست برای کنترل شیوع کرونا برای تزریق واکسن مراجعه کنند و تایید کرد : واکسیناسیون موثر ترین و کارآمدترین راه مقابله با کرونا است.

وی افزود :  واکسیناسیون دلیلی بر عدم رعایت پروتکل های بهداشتی نیست بنا بر این همه باید بعد از تزریق واکسن، نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی مخصوصا زدن ماسک اقدام کنند.

خلوت شدن بیمارستان‌های کرونایی 

فرماندار آمل نیز از تداوم روند کاهشی مراجعه و بستری بیماران کرونایی در این شهرستان خبر داد و گفت: در حال حاضر آمل از پیک پنجم کرونا عبور کرده است و پس از گذراندن یک دوره سخت و ثبت بیش از ۶۰۰ بستری در بیمارستان که بی سابقه بوده ، هم اکنون تعداد بیماران بستری به۴۹ نفر رسیده است.

علیرضا شریعت در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : ۴۲ تن از بیماران بستری شهروندان آملی و ۷ نفر از شهرهای اطراف هستند که در پنج بیمارستان آمل تحت درمان قرار دارند.

وی با اعلام اینکه میزان فوتی کرونایی نیز کاهش یافته است ، گفت: در شبانه روز گذشته هیچ فوتی کرونایی در بیمارستان های آمل ثبت نشده است.

شهرستان آمل در تاریخ هشتم تیر ماه امسال به عنوان اولین شهرستان مازندران وارد رنگ قرمز کرونایی شد و در مرداد ماه به تاریک ترین روزهای کرونایی خود رسید ، به طوری که فقط در آن ماه ۱۸۶ بیمار کووید ۱۹ در بیمارستان های آمل جان سپردند.

برچسب‌ها ویروس کرونا واکسن کووید 19 مازندران واکسن دانشگاه های علوم پزشکی آمل پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کووید 19 مازندران ویروس کرونا واکسن کووید 19 مازندران واکسن دانشگاه های علوم پزشکی آمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۸۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی آقاجان زاده با اشاره به ضرورت انجام واکسیناسیون برای حجاج اظهار کرد: متقاضیان حج تمتع امسال استان آذربایجان شرقی طبق نوبت اعلام شده از امروز تا شانزدهم اردیبهشت ماه فرصت دارند برای انجام واکسیناسیون  به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

وی افزود: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید پانزده روز قبل از اعزام واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

آقاجان زاده در خصوص تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیان توضیح داد: تزریق این واکسن برای افرادی که در ۲ سال گذشته آن را دریافت نکردند الزامی است.

معاون بهداشت و درمان هلال احمر استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه در تبریز حدود چهار هزار نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروان‌ها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای تزریق واکسن حجاج ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیر آذربایجان شرقی را نیز در تبریز با توجه به موقعیت مسافرپذیری این شهر داریم.

وی همچنین به آمار زائران حج تمتع امسال استان اشاره کرد و گفت: شمار متقاضیان حج تمتع امسال آذربایجان شرقی سه هزار و ۹۵۱ نفر است که در قالب ۲۸ کاروان به این سفر معنوی اعزام خواهند شد که پانزده کاروان از این تعداد متعلق به زائران تبریزی است.

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • علت عدم ساخت بیمارستان در سلطان آباد شهرستان خوشاب
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • حجاج ابهری و خدابنده ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است