Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام رئیس اداره فناوری‌های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: در شش ماه اول امسال ۶۸۰ میلیارد ریال تسهیلات از محل اعتبارات خط ویژه مکانیزاسیون کشاورزی با همکاری مدیریت شعب بانک کشاورزی استان جهت تجهیز و نوسازی ناوگان ماشینی بخش کشاورزی به بهره برداران زیربخش کشاورزی استان پرداخت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«هرمز اقبالی» با اعلام این خبر، اظهار کرد: از محل این اعتبارات  تعداد ۱۸۵ دستگاه انواع تراکتور زراعی و باغی، ۹ دستگاه انواع کمباین و ۴۹۴ دستگاه انواع ادوات کشاورزی شامل ادوات خاک ورزی، کاشت، داشت و برداشت  توسط کشاورزان استان خریداری شده است.

رئیس اداره فناوری های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: از ابتدای سال ۱۳۹۸ و با وضع تحریم های ظالمانه و اعمال سهمیه بندی توزیع تراکتور به استانهای کشور از سوی مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی و شرکت تراکتور سازی ایران و از طرفی با توجه به حجم بالای متقاضیان و محدودیت در سهمیه های تخصیصی به استان، اما با این وجود  میزان جذب اعتبارات استان در شش ماهه اول سال ۱۴۰۰ با جذب ۱۰۰ درصدی همراه بوده است بطوری که با جذب انواع تراکتور و کمباین، شاخص ضریب مکانیزاسیون کشاورزی استان تا پایان شش ماهه اول سال ۱۴۰۰ به عدد ۱.۵۵ اسب بخار در هکتار رسیده است .
وی با بیان اینکه  تقویت شاخص‌های ضریب و درجه مکانیزاسیون، کاهش هزینه های تولید، افزایش راحتی و جذابیت کار کشاورزی، انجام به موقع عملیات کشاورزی، افزایش بهره وری تولید و در نهایت افزایش درآمد را برای کشاورزان به همراه خواهد داشت، تصریح کرد: مکانیزاسیون کشاورزی به عنوان یک رویکرد اساسی در تولید محصولات کشاورزی مطرح است به طوری که  کاربرد ماشین در فرآیند تولید و مدیریت مصرف نهاده ها  موجب ارتقاء بهره وری تولید خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی منطقه ایلام مکانیزاسیون کشاورزی کشاورزی استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۹۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن استان پرداخت شد

عطاء اله اکبری با اشاره به روند پرداخت تسهیلات به واحدهای معرفی شده نهضت ملی مسکن گفت: از ابتدای طرح نهضت ملی مسکن تاکنون در سراسر استان ۳۴ هزار و ۸۴۸ نفر به بانک معرفی شدند که قرارداد ۲۴ هزار و ۲۴۸ واحد منعقد شده است.
وی تصریح کرد: تاکنون برای ساخت ۴۵ هزار و ۷۱۹ واحد شهری و روستایی، پروانه ساختمانی صادر شده که متوسط پیشرفت فیزیکی این طرح ها به ۵۰ درصد رسیده است.
دبیر شورای مسکن سیستان و بلوچستان از اشتغال ۶۴ هزار و ۵۵۸ نفر در پروژه های طرح نهضت ملی مسکن استان خبر داد و افزود: طرح نهضت ملی مسکن، یک طرح پیشران است که نه تنها منجر به رونق اشتغال می‌شود بلکه از ابعاد دیگر نظیر رفع چالش مسکن جوانان و جوانی جمعیت و نیز توسعه اقتصادی حائز اهمیت است.
وی تاکید کرد: همه دستگاه‌ها اعم از بانک‌ها و سازمان‌های مرتبط با زیرساخت‌های مسکن در سیستان و بلوچستان، باید کمک کنند و پای کار باشند که لحظه‌ای درنگ نشود.
اکبری تصریح کرد: افزایش تولید مسکن در قالب طرح نهضت ملی و با مشارکت مردم را به‌ عنوان یکی از اولویت‌های اجرایی سال ۱۴۰۳ قرار داده‌ایم و با بکارگیری تمام ظرفیت‌های مرتبط در استان و با تمام توان تلاش خواهیم کرد تا شاهد جهشی مثبت و تاثیرگذار در تولید مسکن استان باشیم.
وی با اشاره به اهمیت خدمات روبنایی در پروژه های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان گفت: همه کاربری‌های عمومی، فضای تجاری، آموزشی، فرهنگی و مذهبی در داخل سایت پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن استان در نظر گرفته شده و به‌منظور بهره مندی شهروندان از استفاده از این امکانات همزمان با ساخت واحدها علاوه‌بر واگذاری اراضی به دستگاه‌های متولی تعدادی از این مراکز از محل اعتبارات سازمان ملی زمین و مسکن توسط این اداره کل در دست ساخت است.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • پرداخت سه هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال مستمری و کمک معیشت به مددجویان ایلامی
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • فصل گلاب گیری و تهیه گلاب و عرق نعنا با دستگاه تقطیر
  • هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • مطالبات ساکنین پایین‌دست سد سیمره پرداخت شود
  • کشف انواع کالای قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد ریال در زنجان
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن استان پرداخت شد