Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس در مهریز، دپو شدن زباله در بعضی از مناطق این شهرستان علاوه بر آلودگی محیط زیستی و هجوم حیوانات موزی باعث خراب شدن چهره شهر و اعتراض جدی شهروندان مهریزی شده است.

حجت الاسلام و المسلمین عبدالرضا محی‌الدینی در این خصوص با اشاره به این‌که تکلیف شهردار باید مهریز هرچه سریع‌تر مشخص شود اظهار کرد: هم اکنون شهرستان مهریز در خصوص جمع آوری زباله ها وضعیت مناسبی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در کوچه‌ها خیابان های باغشهر تاریخی مهریز زباله‌ها دپو شده و کسی مسئولیت جمع آوری آن را قبول نمی‌کند و مردم در بلاتکیلیفی جدی گرفتار شدند.

امام جمعه مهریز گفت: علاوه بر دپو زباله‌ها مسائل فرهنگی، اقتصادی  و عمرانی شهرستان مهریز که باید هر چه زودتر حل و فصل شود و اختلاف و درگیری در خصوص انتخاب شهردار زیبنده این شهرستان نیست.

محی الدینی با اشاره به این‌که در گوشه کار شهرستان مهریز زباله ها دپو شده است ادامه داد: شهرستان مهریز نیاز به سکان دارکارآمد دارد تا مسائل شهری فرهنگی و عمرانی به درستی حل شود.

 حمیدرضا زارع بیدکی، سرپرست شهرداری مهریز نیز در این خصوص به خبرنگار فارس گفت: دپو شدن زباله ها در یک مکان خاص مربوط به فرهنگ سازی شهروندان می شود و تاکنون گزارشی  از این مورد دریافت نکرده ایم.

وی افزود: در شهرک های شهرستان مهریز هفته ای سه بار زباله توسط ماشین های حمل زباله جمع آوری می شود ولی در بعضی از نقاط شهر هنوز شاهد دپو زباله ها هستیم.

زارع بیدکی با اشاره به اینکه قرار دادن مخازن در سطح کار درستی نیست ادامه داد: شهرداری مهریز در  داخل پارک ها این باغشهر تاریخی بیش از پنج عدد سطل های زباله وجود دارد و همچنین در بعضی از مناطق مخازن جمع آوری زباله گذاشته شده است.

سرپرست شهرداری مهریز با اشاره به اینکه هر روز ساعت ۹ صبح پاکبانان مشغول جمع آوری زباله ها هستند عنوان کرد: قاعدتاً نباید از انباشت زباله در سطح شهر خبری باشد اما مشاهدات و درخواست های شهروندان مهریز عکس این قضیه را نشان می دهد.

وی در خصوص جمع آوری زباله های خانگی گفت: سه روز درهفته خودرو حمل زباله برای جمع آوری زباله در سطح شهر حضور دارند که  این کار رأس ساعت ۹ شب تا قبل از اذان صبح انجام می شود.

زارع بیدکی با بیان اینکه از سوی شهروندان شکایتی مبنی بر عدم حضور خودروها جهت جمع آوری نداشته ایم عنوان کرد: هنوز بعضی از افراد هستند که به آن درجه فرهنگ شهر نشینی نرسیده اند و زباله های خود را در ساعت مشخصی درب منازل بگذارند؛ درنتیجه با مشکلات عدیده ای روبرو خواهند بود.

وی با بیان این که درسطح شهرستان مهریز ۳۰ سطل و مخزن جمع آوری زباله وجود دارد و این برای باغشهر تاریخی کافی است، گفت: این ادعای سرپرست شهرداری مهریز برای مردم قابل قبول نبوده و مردم درخواست دارند تا سطل زباله بیشتری برای نظافت فضای شهری ایجاد شود.

زارع بیدکی با بیان اینکه هر خانواری بیش از دوکیلو زباله تولید نمی کند و کمتر از دو روز پاکبانان به جمع آوری زباله ها در سطح شهر می پردازند نیازی به نصب سطل زباله بیشتر در شهرستان مهریز نیست.

وی دپوی زباله ها در معابر شهرستان مهریز را تکذیب کرد و یاد آور شد:  طی دوروزی که خودرو های حمل زباله به جمع آوری زباله می پردازند حداقل پنج تا شش کیلو زباله تولید می شود که شهروندان باید بعد از ساعت ۲۱ زباله های خود را درب منازل بگذارند.

زارع بیدکی گفت: اگر در مکان های دپو زباله صورت گرفته و خودرو های حمل زباله قادر به جمع آوری آن نیستند شهروندان می‌تواند با شماره ۰۹۱۵۸۷۶۳۲۸۲ تماس حاصل نمایند مسئولین مربوطه جهت جمع آوری زباله اقدام خواهند کرد.

وی در خصوص دپو زباله ها در کنار پارک ها هم گفت: برای جمع آوری آن ماهیانه اقدام می شود ولی با این حال مردم زباله های خود را در این مکان قرار می دهند که این مسئله نیاز به فرهنگ سازی بیشتری است.

زارع بیدکی فرهنگ سازی برای این چنین مشکلاتی از سوی شهرداری را مهم دانست و تصریح کرد: شهرداری اقدام به نصب ۲۰ مورد بنرهایی در شهرستان مهریزکرده ۷۰ تا ۸۰ درصد نیز این مسئله نتیجه بخش بوده است.

وی با اشاره به اینکه در شهرک های مهریز چهار مخزن سطل زباله وجود دارد  به همشهریان توصیه کرد: مردم باید ساعت ۲۱زباله های خود را  به درب منازل قرار دهند تا از دپو زباله ها در شهر جلوگیری شود.

زارع بیدکی عنوان کرد: اگر مسافری وارد شهرستان مهریز شود و یا یک عابر در حال عبور نیاز به سطل زباله داشته باشد در فاصله ۳۰تا ۴۰ کیلومتری او این مخازن وجود دارد.

به گزارش فارس در مهریز، این گفتگو در حالی انجام شد که علاوه بر دپو زباله در کنار پارک ها  از بلوار امام خمینی تا میدان شهید صدوقی که ورودی شهرستان مهریز است انبوه زباله ریخته شده است.

در فضاهای خطی موجود در طول خیابان، و در جاهایی مانند غذاخوری ها (ساندویچ فروشی ها و فروشگاه های غذاهای آماده)، و شیرینی فروشی ها  تعداد سطل و مخازن زباله می توان افزایش و در بیرون ساختمان های شهری، به دلایل امنیتی آنها را کاهش داد. مکان یابی و جانمائی سطل های زباله اهمیت زیادی در چگونگی استفاده از آنها و همچنین منظر شهری دارد. پیاده روهای پر عبور که برای گذران اوقات فراغت استفاده می شوند و یا پارک ها به تعداد بیشتری از سطل های زباله نیاز دارند.

حداقل گنجایش یک سطل زباله درمرکز شهر باید ۵۰ لیتر باشد در مناطق بزرگ یا در پیاده روهای پر رفت و آمد بهتر است از مخازنی با حجم ۵۰ تا ۱۰۰ لیتر استفاده شود.

انتهای پیام/چ

منبع: فارس

کلیدواژه: زباله مهریز تکذیب دپو زباله ها شهردار مهریز حجت السلام محی الدینی استان یزد خبرگزاری فارس شهروندان خبرنگار جمع آوری زباله ها زباله های خود شهرداری مهریز شهرستان مهریز دپو زباله ها زباله ها زارع بیدکی سطل زباله حمل زباله پارک ها سطح شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۹۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود

ایسنا/گیلان شهردار رشت، یکی از کارهای مهم در دست اقدام مدیریت شهری را تعیین تکلیف زباله سوز رشت دانست و گفت: چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود.

رحیم شوقی امروز، هشتم اردیبهشت ماه در گفت وگوی اختصاصی با ایسنا در محل لندفیل سراوان رشت،با تاکید بر مطلب فوق گفت: چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود و لذا جلسات متعددی را در سطح ملی و با حضور معاونان رئیس جمهور برگزار کردیم تا این موضوع را به نتیجه برسانیم. مقرر شد از تسهیلات صندوق توسعه برای راه اندازی کارخانه زباله سوز استفاده شود که فرایند سه تا چهار ساله دارد.

وی با بیان اینکه در کنار زباله سوز، پیگیر لندفیل جدید استان هستیم، تصریح کرد: در حال حاضر بنای شهرداری مدیریت وضعیت موجود در سراوان است که با پوشش بخش نهایی در حال انجام است.

شهردار رشت با اشاره به آخرین وضعیت ساماندهی لندفیل سراوان اظهار کرد: سراوان تا دو سال گذشته محل دفن زباله شهر رشت و شهرهای اطراف در پهنه مرکزی استان گیلان بود، اما از آبان ۱۴۰۱ پروژه بهسازی لندفیل سراوان را آغاز کردیم.

وی با بیان اینکه وسعت لندفیل سراوان پس از ۴۰ سال دفن زباله به ۱۸ هکتار رسیده بود، افزود: زباله ها دره ای به عمق ۱۰۰ متر را پُر و تبدیل به تپه کرده بودند، اما امروز ۱۴ هکتار از این لندفیل را پوشش دادیم و دارای فضای سبز قابل قبولی شده است.

شهردار رشت پوشش چهار هکتار باقی مانده از لندفیل سراوان را در دست اقدام توسط پیمانکار دانست و عنوان کرد: یکی دیگر از معضلات لندفیل سراوان، شیرابه است؛ با پیمانکار قبلی تصفیه خانه شیرابه به نقطه مطلوبی نرسیدیم و لذا با دستور استاندار و پیگیری اعضای شورای شهر، اقدام به تعیین تکلیف قضایی این موضوع کردیم و پرونده به جاهای خوبی رسیده است.

شوقی ادامه داد: همزمان با پروژه بهسازی لندفیل، برای اصلاح تصفیه خانه فعلی فراخوان اعلام کردیم که تا پایان اردیبهشت ماه تکلیف پیمانکار جدید نیز مشخص می شود تا بتوانیم شیرابه را مدیریت کنیم.

وی با بیان اینکه پوشش دادن بخش اعظم زباله های دپو شده تاثیر مثبتی بر کاهش تولید بوی نامطبوع داشته است، خاطرنشان کرد: مشکل بو کاملا از بین نرفته و در صورت پوشش چهار هکتار باقی مانده در بازه زمانی مشخص، مشکل بوی بد نیز مرتفع می شود. با انجام سمپاشی های دوره ای درصدد کنترل مگس و حشرات موذی نیز هستیم و امیدواریم بتوانیم مشکلات مردم منطقه را به حداقل برسانیم.

شوقی یکی از مباحث مبتلابه لندفیل‌ها را گاز متصاعد شده از آن دانست و بیان کرد: در لندفیل سراوان، لوله هایی را برای استخراج این گازها تعبیه کردیم و درصدد استحصال و بهره برداری از آن هستیم و در این باره با سرمایه گذاران هم صحبت شده است.

شهردار رشت یکی از دغدغه های کارخانه های زباله سوز را فیلترهای خروجی آنها دانست و یادآور شد: شرکت طرف قرارداد با شهرداری رشت، زباله سوزهای نوشهر و تهران را به بهره برداری رسانده و توانسته‌ استانداردهای محیط زیستی را نیز اخذ کند؛ کارخانه زباله سوز ساری نیز پیشرفت ۹۵ درصدی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • حل برخی مشکلات اهدای خون در شهرستان‌های استان یزد
  • تکذیب ادعای ارزپاشی از محل ذخایر ارزی
  •  سخنگوی حماس : تکذیب ادعای خروج برخی رهبران حماس از غزه در چارچوب توافق تبادل اسرا
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • لزوم افزایش فرهنگ‌سازی جهت تفکیک زباله از مبدا