Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدمات آزمایشگاهی معاونت علمی خلق ارزش افزوده‌ای بیش از ۴ هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال برای مجموعه‌های فناور، پژوهشی و آزمایشگاهی به همراه داشت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در هفتمین دوره ارزیابی عملکرد آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مراکز عضو توانستند بیش از ۲ میلیون و ۱۸۰ هزار خدمت آزمایشگاهی را به حدود ۷۱ هزار مشتری ارائه کنند؛ خدماتی که به پژوهشگران، شرکت‌های دانش‌بنیان، صنایع خلاق، مخترعان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها ارائه شد و خلق ارزش افزوده‌ای بیش از ۴ هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال برای مجموعه‌های فناور، پژوهشی و آزمایشگاهی را به همراه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شرکت‌های دانش‌بنیان بخش خصوصی در شمار برترین‌ها
در تازه‌ترین ارزیابی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی از مجموعه‌های عضو، نقش شرکت‌های بخش خصوصی به ویژه دانش‌بنیان پررنگ است به طوری که ۲۰ مرکز شامل ۹ مجموعه خصوصی و ۱۱ مرکز دولتی در جمع برترین مجموعه‌ها قرار دارند.

سهم بخش خصوصی در میان آزمایشگاه‌های عضو شبکه نیز افزایش یافته است، به طوری‌که به طوری که ۸/۳۶ درصد اعضای شبکه از آزمایشگاه‌های بخش خصوصی هستند؛ همچنین ۳۰ درصد مراکز عضو را دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ۲/۳۳ درصد دیگر اعضای این شبکه را آزمایشگاه‌هایی از سازمان‌ها و وزارتخانه‌های کشور تشکیل می‌دهد.

ارائه خدمات کیفی توسط برترین مجموعه‌های عضو
بر اساس نتایج هفتمین دوره ارزیابی عملکرد آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مجموعه آزمایشگاه‌های «مرکز پژوهشی متالورژی رازی»، «بنیاد علوم کاربردی رازی» و «دانشگاه صنعتی شریف»، در شمار ۳ مجموعه برتر ارائه کننده خدمات آزمایشگاهی قرار گرفتند.

ارتقای توانمندی‌ها با رقابتی فناورانه
همه ساله شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دوره ارزیابی برای معرفی برترین مجموعه‌های آزمایشگاهی را برگزار می‌کند. رقابتی تنگاتنگ میان مراکز آزمایشگاهی دانشگاهی، پژوهشگاهی، تحقیقاتی و بخش خصوصی در سراسر کشور.

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ارتقای توانمندی و سطح کیفیت خدمات را در دستور کار دارد و با همین رویکرد هر ساله به شناسایی و معرفی برترین مراکز عضو می‌پردازد. این ارزیابی برای شناخت نقاط قوت و ضعف مجموعه‌ها، تلاش برای بهبود نقاط قوت و برطرف کردن مشکلات و کاستی‌ها صورت می‌گیرد.

در این رقابت، «توسعه کمی و بهبود کیفیت خدمات آزمایشگاهی»، «ارتقای مشتری‌مداری» و «ترویج فرهنگ به اشتراک‌گذاری و فعالیت شبکه‌ای در بین مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی»، آزمایشگاه‌ها بر اساس دستورالعمل ارزیابی، برای کسب امتیاز در هر کدام از شاخص‌های یاد شده، رقابت می‌کنند.

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با هدف ارتقای تولیدات دانش‌بنیان و فناورانه، توسعه پژوهش‌های کاربردی و حمایت از ایده‌های نوآورانه در مرحله آزمایشگاهی، این شبکه را ایجاد کرده است و با گرد هم آوردن فعالان زیست‌بوم آزمایش و پژوهش، شامل بیش از یکصدهزار عضو، هزاران تجهیز آزمایشگاهی و خدمت، روند توسعه فناوری و تولید محصولات دانش‌بنیان ایران‌ساخت را سرعت بخشیده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خدمات آزمایشگاهی معاونت علمی و فناوری ارزش افزوده شرکت های دانش بنیان شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خدمات آزمایشگاهی آزمایشگاه ها دانش بنیان مراکز عضو مجموعه ها عضو شبکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۹۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ پیام این دوره از همایش ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، اهمیت و نقش محوری آزمایشگاه تشخیص پزشکی در بهداشت عمومی و مراقبت از بیمار و همچنین ارائه جدیدترین دستاوردها در شناخت ، تشخیص و پیشگیری بیماری ها از جمله سرطان ها – بیماریهای مادرزادی و بیماری های واگیر است.

این همایش با حضور مسئولان فدراسیون بین المللی شیمی بالینی و طب آزمایشگاهی (IFCC)، فدراسیون آسیا اقیانوسیه بیوشمی بالینی و طب آزمایشگاه (APFCB) و فدراسیون اروپایی طب آزمایشگاهی (EFLM) به همراه مراکز علمی و دانشگاهی کشور و با حضور مهمانان و سخنرانان و اساتید برتر جهانی برگزار شده است.

در کنار این همایش چهار روزه، نمایشگاه بزرگ امکانات و دستاوردهای آزمایشگاهی تشخیص پزشکی با همکاری وزارت بهداشت، دانشگاه های علوم پزشکی، آزمایشگاه های مرجع سلامت، پژوهشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و انجمن های علمی تخصصی کشور برگزار شده است.

در این همایش با رویکرد آزمایشگاه های تشخیص پزشکی آینده هوشمند، مبتنی بر شواهد و پاسخگو، جایگاه آزمایشگاه های پزشکی در سیاست گذاری سلامت، نقش هوش مصنوعی نسل جدید در ارتقای کیفیت و مدیریت آزمایشگاه های پزشکی، ملزومات توسعه پایدار نظام مدیریت اطلاعات آزمایشگاهی و داده های بزرگ و همچنین آخرین دستاوردهای روز دنیا در زمینه های مختلف علوم آزمایشگاه پزشکی مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد.

دیگر خبرها

  • ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در گرو حمایت‌های ارزی
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور