Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، مجید مختاری ؛ درباره علت فوت برخی اعضای کادر درمان علی‌رغم واکسیناسیون کامل اظهار داشت: هیچ‌یک از واکسن‌های کرونا به طور صد در صد از ابتلا و مرگ و میر به کرونا جلوگیری نمی‌کند؛ حتی در کشورهای اروپایی و آمریکایی نیز گزارش‌هایی وجود دارد مبنی بر مرگ و میر در بین افرادی که به طور کامل واکسینه شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از سوی دیگر آنتی‌بادی(پادتن)‌های مؤثرِ ایجاد شده توسط اکثر واکسن‌های موجود در جهان، پس از حدود سه ماه شروع به فروکش کردن می‌کنند و پس از 6 ماه، سطح آنتی‌بادی‌های تولیدشده توسط این واکسن‌ها کاهش قابل ملاحظه‌ای پیدا می‌کند بنابراین علت ابتلای کادر درمان علی‌رغم واکسیناسیون کرونا، این است که این مدت از تزریق واکسن آنها گذشته و سطح پادتن‌ها کاهش یافته است.

عضو کمیته ملی واکسن کووید19 با بیان اینکه تزریق دوز بوستر(تقویتی) به کادر درمان در دستور کار است، افزود: امروز در کمیته واکسن کرونا درباره تزریق دوز بوستر به کادر درمان با واکسن مناسب بحث شد.

ورود واکسن "فایزر" و "مدرنا" به کشور فعلاً امکان‌پذیر نیست

عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا در پاسخ به این سؤال که «براساس اعلام سازمان غذا ودارو، واردات واکسن فایزر به عنوان دوز سوم کادر درمان در دستور کار بود، آیا این مسئله به طور کلی منتفی شده است؟» تصریح کرد: ورود واکسن "فایزر" و "مدرنا" به کشور فعلاً امکان‌پذیر نیست و این مسئله منتفی شده است اما با توجه به وجود سایر واکسن‌های کرونا درکشور و مطالعاتی که در داخل انجام شده، می‌توان از واکسن‌های دیگری برای دوز سوم استفاده کرد زیرا نباید معطل واکسن‌های فایزر و مدرنا بمانیم.

چه افرادی دوز سوم واکسن را دریافت می‌کنند؟

وی در پاسخ به این سؤال که «چه افرادی باید دوز بوستر(دوز سوم/ تقویتی) واکسن کرونا را دریافت کنند؟» گفت: نظر ما این است که علاوه بر کادر درمان، افرادی که ریسک بالای ابتلا به کرونا را دارند مانند افراد دچار نقص ایمنی، سرطان‌های پیشرفته و بیماری‌هایی که سیستم ایمنی را تحت‌الشعاع قرار می‌دهند نیز دوز سوم را دریافت کنند اما باید این مسئله را در نظر گرفت که گروه‌های پرخطر برای دریافت واکسن کرونا نباید منتظر واکسن خاصی بمانند و خود و خانواده را به خطر بیندازند.

وی با بیان اینکه ایران کشور توانمندی در زمینه واکسیناسیون است و در عرض یک هفته توانست جمعیتی معادل کل جمعیت کشور امارات را واکسینه کند، گفت: امیدواریم مطابق وعده‌های داده شده، از آبان‌ماه تزریق دوز بوستر واکسن کرونا را آغاز کنیم؛ البته اجرای آن برعهده وزارت بهداشت است و مسائل لجستیکی زیادی در امر واکسیناسیون نقش دارند که نیاز به هماهنگی‌های زیادی دارد.

پربیننده ترین ویتامین E چگونه می‌ تواند برای موهای شما مفید باشد آغاز صدور کارت واکسن کرونا دیجیتال به زبان فارسی و انگلیسی گمانه‌زنی‌ها از آینده کرونا در ایران آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۷/۹) سایت ثبت نام واکسن کرونا ( لینک کارت واکسن )

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسن کرونا کادر درمان دوز بوستر دوز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۰۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟

ایتنا - پژوهشگران انگلیسی که اولین واکسن سرطان مبتنی بر فناوری نوآورانه «ام‌آر‌ان‌ای» را برای درمان ملانوم یا سرطان پوست آزمایش کرده‌اند می‌گویند این ماده در درمان دیگر سرطان‌ها نیز آزمایش می‌شود.
کتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، می‌گوید این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن سفارشی که "نئوآنتی ژن درمانی فردی" نامیده می‌شود، برای تحریک سیستم ایمنی بدن طراحی شده تا بتواند با نوع خاص سرطان و تومور هر بیمار به طور جداگانه مقابله کند.

دکتر شاو می‌گوید: "این یک درمان کاملاً فردی است که برای هر بیمار به صورت اختصاصی ساخته می‌شود. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن فرد هماهنگ است."

این واکسن به سیستم ایمنی آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی برای حمله به آنتی‌ژن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی آن، نمونه تومور بیمار برداشته شده و دی‌ان‌ای آن توالی‌یابی می‌شود که در این فرآیند از هوش مصنوعی نیز استفاده می‌شود.

نتایج آزمایش‌های مرحله دوم نشان داد احتمال مرگ یا بازگشت سرطان در افرادی که این واکسن را همراه با درمان ایمونوتراپی دریافت کردند، نسبت به گروه کنترل تقریباً نصف (۴۹ درصد) کاهش یافته است.

در این مرحله نهایی کارآزمایی که توسط بنیاد NHS لندن هدایت می‌شود، بیماران هر سه هفته یک بار یک میلی‌گرم از واکسن ام‌آر‌ان‌ای را به همراه دوز دیگری از ایمونوتراپی برای حدود یک سال دریافت خواهند کرد.

فناوری ام‌آر‌ان‌ای پیش از این در تولید واکسن‌های کرونا نیز استفاده شده بود. اکنون محققان امیدوارند با بهره‌گیری از همین فناوری، بتوانند انقلابی در درمان سرطان‌ها به وجود آورند.

دیگر خبرها

  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد