Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-03@03:15:22 GMT

یک خاصیت مهم و متفاوت قهوه

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۷۱۰۴۶

یک خاصیت مهم و متفاوت قهوه

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرآنلاین، ترکیبات موجود در قهوه دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی قوی هستند که احتمالاً برای سلامتی شما مفیدند.

 به گزارش healthline ، یافته‌ها حاکی از آن است که کافئین، التهاب را در سنین بالا کاهش می‌دهد. پیش‌تر در تحقیقاتِ انجام‌شده مشخص شده‌بود که کافئین قادر است از بروز بیماری‌های قلبی و دیابت نوع ۲ جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصرف کافئین، بروز التهابات در سنین ۶۰ تا ۹۰ سال را کاهش می‌دهد. البته تحقیقات گوناگونی در رابطه با کافئین و قهوه و ارتباطشان با سلامتی صورت گرفته است. حتی در برخی از این مطالعات ذکر شده که خوردن قهوه داغ احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد و سیستم دفاعی بدن را هم تضعیف می‌کند.

طی تحقیقات جدیدی اعلام شد که کافئین جلوی رشد و تکثیر سلول‌های التهاب‌زا را می‌گیرد

به گزارش theverge ،این تحقیقات در طولانی مدت روی ۱۱۴ نفر انجام شد و در حالی که دانشمندان از دستیابی به نتایج خوب [از مصرف کافئین] ناامید بودند، دریافتند که کافئین روی گروهی از افراد تاثیرات دیگری می‌گذارد. این تاثیرات بیشتر روی افراد ۶۰ تا ۸۹ سال رخ می‌داد و مشخص شد که کافیئن روی این افراد باعث جلوگیری از بروز التهاب می‌شود. در تحقیقات انجام شده به این موضوع اشاره شد که افراد مسنی که کافئین مصرف می‌کنند، سالم‌تر هستند و حتی عمر طولانی‌تری دارند.

در یکی از مطالعات، افرادی که به طور منظم قهوه می‌نوشیدند، دارای علائم التهابی کمتری نسبت به افرادی بودند که به طور غیرمنظم این کار را می‌کردند.

علاوه بر این، بررسی ۱۵ مطالعه دیگر در مورد اثرات قهوه، کافئین و مشتقات آن بر روی مارکرهای التهابی نشان داد که مصرف کم، متوسط ​​و زیاد قهوه دارای اثرات ضد التهابی است.

سخن پایانی 

نوشیدن قهوه، حتی در مقادیر کم، به کاهش التهاب کمک می‌کند. همچنین خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها مانند دیابت نوع ۲، بیماری‌های قلبی و شاید حتی انواع خاصی از سرطان را کاهش می‌دهد.

پربیننده ترین ویتامین E چگونه می‌ تواند برای موهای شما مفید باشد آغاز صدور کارت واکسن کرونا دیجیتال به زبان فارسی و انگلیسی گمانه‌زنی‌ها از آینده کرونا در ایران سایت ثبت نام واکسن کرونا ( لینک کارت واکسن ) آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۷/۹)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قهوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۱۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی

آفتاب‌‌نیوز :

تزریق انسولین به مقدار کم، کاهش قند خون نیمه شب، تغذیه نامناسب یا پرخوری، پدیده داوون و تزریق نادرست انسولین از دلایل افزایش قند خون صبحگاهی است.

 پدیده داوون به این جهت است که از حدود ساعت سه تا چهار صبح به بعد، قند خون افزایش می‌یابد که سه یا چهار بار در هفته، این مسئله رخ می‌دهد. علت این افزایش، ترشح هورمون‌هایی مانند هورمون رشد به ویژه در دوره بلوغ مبتلایان به دیابت نوع یک است و این هورمون‌ها مخالف انسولین عمل می‌کنند و باعث افزایش قند خون می‌شوند.

 در افراد دیابتی که انسولین تزریق می‌کنند، کاهش اثر انسولین که هنگام شب تزریق شده و نیز استرس و فشار‌های عصبی، به تشدید پدیده داوون می‌انجامد. برای اطمینان از بروز این پدیده، لازم است طی شب، چندین بار قند خون را اندازه‌گیری کرد.

 برای برطرف کردن این پدیده، از آن جا که نیاز به انسولین در هنگام صبح افزایش می‌یابد، با نظر پزشک، انسولین را باید دیرتر تزریق کرد.

با توجه به این که در کشور ما بسیاری از افراد دیر شام می‌خورند، قند خون ممکن است طی شب افزایش یابد. در این مورد نیز باید در طول شب، چندین بار قند خون را کنترل کرد و اگر متوجه شدید که قند خون در طول شب افزایش یافته، به احتمال زیاد، میزان انسولین برای تزریق شبانه کم است.

 میزان انسولین را باید زیر نظر پزشک معالج را افزایش دهید. کاهش قند خون در نیمه‌های شب نیز ممکن است سبب افزایش قند خون صبحگاهی شود؛ زیرا هنگامی که قند خون به شدت کاهش یابد، بدن انسان به طور خودکار هورمون‌هایی از جمله آدرنالین و گلوکاگن ترشح می‌کند که مخالف انسولین عمل کرده و باعث افزایش قند خون صبحگاهی می‌شوند.

 بیمار باید قند خون را چندین بار در طول شب کنترل کند تا متوجه کاهش احتمالی قند خون شود. میزان انسولین پایه و زمان تزریق آن باید زیر نظر پزشک تغییراتی داده شود و تغذیه نامناسب یا پرخوری نیز هر یک ممکن است به افزایش قند خون صبحگاهی بینجامد.

 برخی از افراد مبتلا به دیابت به جای شام، میوه زیاد مصرف می‌کنند یا به مقدار زیاد مواد پروتئینی، لبنیات و ماست می‌خورند که در طول شب، بخشی از این مواد در کبد تبدیل به قند یا گلوکز می‌شود و همین امر سبب افزایش قند خون صبحگاهی می‌شود.

 برای شام نباید مقدار فراوان پروتئین، مواد غذایی پر چرب و نیز مقدار زیادی میوه مصرف کرد. برای مهار افزایش قند خون صبحگاهی، اولین گام، تشخیص دلیل بروز آن است و در صورتی که قند صبحگاهی کنترل شود، کنترل قند خون در سایر اوقات روز نیز امری قابل دسترسی است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟
  • پزشکان قلابی طب سنتی در رشت دستگیر شدند
  • با سریع ترین روش های کاهش وزن آشنا شوید
  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی
  • جلوگیری از حمله قلبی با خوردن عرق این گیاه
  • مهم ترین نکات برای خرید قهوه عربیکا و خرید قهوه روبوستا چیست؟
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • خوراکی‌هایی که افسردگی شدید می‌آورند
  • علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»