Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

در سال ۱۳۵۸ شرکت ایران رادیاتور بعلت عدم تخصص صنعت ریخته گری داخلی در تولید رادیاتور‌های آلومینیومی و ورود آن از اروپا با یک ماشین و تعدادی کارگر ساختمانی در مساحتی حدود ۱۵۰۰ مترمربع در تهران تاسیس گردید.

در سال ۱۳۵۹ اولین محصول رادیاتور آلومینیومی داخلی وارد بازار گردید و گرمابخش ساختمان‌ها در سطح کشور گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۱۳۶۶ بعلت رشد سریع و کبود فضای تولید، کارخانه به شهر صنعتی رشت که از نظر فضا قابل گسترش بود، نقل مکان کرد.

در سال ۱۳۶۹ بعلت کیفیت عالی و قیمت‌های رقابتی وبه یاری کمپین تبلیغاتی عمویادگاربه بزرگترین تولید کننده صنایع گرمایشی تبدیل گردیدو صادرات تولیدات به ۳۰ کشور شروع گردید.

در سال ۱۳۷۰ شرکت مشعل کار ری برای تولید مشعل‌های خانگی و صنعتی شروع به فعالیت نمود.

در سال ۱۳۷۸ شرکت گیلان شکیبا برای تولید انواع حوله خشک کن شروع به فعالیت نمود.

در سال‌های ۱۳۷۹ الی ۱۳۸۴ از طرف وزارت بازرگانی بعنوان برترین صادر کننده سال معرفی گردید.

در سال ۱۳۸۳ با توجه به نیاز بازار به پکیج دیواری شرکت ایران رادیاتور تصمیم به تحقیق و بررسی در مورد تولید پکیج دیواری گرفت. با توجه به سابقه خوب این شرکت در تولید رادیاتور آلومنیومی و مشعل، مهندسان این شرکت تمام تلاش خود را برای تولید پکیجی در خور نام این گروه صنعتی به کار بستند. با توجه به فاز اولیه تصمیم بر این اساس بود که تمام قطعات به صورت SKD وارد شده و در کارخانه ایران رادیاتور مونتاژ گردد. مهندسان شرکت با تحقیق بررسی تمام تلاش خود را برای تهیه قطعات از بهترین شرکت‌های اروپایی انجام دادند و با توجه به اینکه شرکت ایران رادیاتور نماینده انحصاری کارخانه willo آلمان در ایران می‌باشد قلب تپندهپکیج که همان پمپ آن باشد به این شرکت سفارش داده شد. ایران رادیاتور با توجه به رقیب قوی و با تجربه همچون بوتان راه سختی را در میان داشت، اما با تلاش وحفظ کیفیت محصولات خود توانست به رقیبی برای شرکت بوتان تبدیل شود. شاید سری‌های اول پکیج‌های تولیدی ایران رادیاتور آن کیفیتی که باید را نداشته بود، اما با گذشت زمان و کسب تجربه این شرکت توانست اشکالات را برطرف کرده و به دستگاهی قابل قبول دست یابد.

اولویت سرویسکاران تاسیسات بابامرادی هنگام خرابی قطعات دستگاه‌های تاسیساتی تعمیر این قطعات به جای تعویض آن‌ها می‌باشد تا مشتری متحمل هزینه‌های زیادی نشود. تعمیر پکیج نیز در این نمایندگی انجام می‌شود.

- پس از اعزام سرویسکاران به محل مشتری، سرویسکاران ابتدا دستگاه را کاملا بررسی نموده و آن را عیب یابی می‌کنند، سپس هزینه‌های لازم را برآورد نموده و مبلغ را با مشتری در میان می‌گذارند و در صورت موافقت مشتری، کار تعمیر را شروع می‌کنند.

- با توجه به اینکه دانش سرویسکاران به صورت منظم در زمینه‌ی تعمیر پکیج بوتان به روز می‌شود، از جدیدترین روش‌ها و متد‌ها برای برطرف کردن عیوب دستگاه استفاده می‌کنند.

- از آنجایی که سرویسکاران محصولات ایران رادیاتور تجربه کافی در زمینه تعمیر دستگاه‌های مختلف این شرکت را دارند با انواع مشکلات آشنایی داشته و می‌توانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن این مشکلات را برطرف کنند.

- استفاده از قطعات اورجینال و اصل دستگاه‌ها هنگامی که قطعه قابل تعمیر نمی‌باشد یکی دیگر از خدمات سرویسکاران این تاسیسات بابامرادی است.

- سرویسکاران علاوه بر راه اندازی و نصب تمامی دستگاه‌های ایران رادیاتور گارانتی محصولات این شرکت را نیز به مشتریان ارائه می‌کنند.

- در صورتی که پکیج ایران رادیاتور مشتری نیاز به سرویس داشته باشد سرویسکاران این مرکز که به طور تخصصی در زمینه تعمیر و سرویس این دستگاه‌ها فعالیت می‌کنند سرویس این دستگاه‌ها را با هواگیری، اسید شویی و شستشوی دستگاه انجام داده و باعث جلوگیری از خراب شدن آن در طول سال می‌شوند.

در این مطلب به چرایی و عوامل موثر بر کاهش هزینه‌ی سرویس پکیج می‌پردازیم. عوامل موثر بر کاهش هزینه‌ی سرویس پکیج به موارد گوناگونی وابسته است؛ همانطور که می‌دانید، پکیج به دستگاهی گفته می‌شود که وظیفه اش گرم کردن آب برای انتقال به رادیاتور‌ها و همچنین تامین آب گرم مصرفی منزل است؛ بنابراین چه در مرحله گرم کردن آب و چه در مرحله توزیع آن در لوله‌ها ممکن است مشکلی پیش بیاید که نیاز به تعمیرات پکیج در کرج داشته باشد. در این میان قطعا هزینه تعمیر پکیج هم برایتان حائز اهمیت خواهد بود.

در صورتی که موقع خرید، پکیج باکیفیتی را خریداری کرده باشید، احتمال کمتری دارد که مجبور شوید برای هزینه تعمیرات پکیج پولی خرج کنید. اما با توجه به اینکه پکیج نیز مانند باقی تاسیسات منزل دچار فرسودگی و خرابی می‌شود، ممکن است هر ساعت شبانه روز نیاز به تعمیرات پکیج داشته باشید و لازم باشد به دنبال تعمیرکار پکیج بگردید. به همین خاطر بهتر است از لیست قیمت خدمات پکیج آگاه باشید تا بدانید چه مبلغی را باید بابت هزینه سرویس و تعمیر و اسیدشویی پکیج باید متوجه شده باشید که با شناخت عوامل موثر بر هزینه‌ی سرویس و تعمیر و اسیدشویی پکیج می‌توانید هزینه‌های سالیانه خود را برای پکیج منزل یا محل کار کاهش دهید و اجرت تعمیرات پکیج کنار بگذارید.

در ادامه به بررسی کاهش هزینه‌ی سرویس پکیج شوفاژ دیواری می‌پردازیم:

نوع پکیج بر کاهش هزینه‌ی سرویس پکیج شوفاژ دیواری موثر است

پکیج‌ها دو نوع دارند: پکیج دیواری و پکیج زمینی. هر دو نوع این پکیج‌ها نیز به چند دسته‌ی پکیج گاز سوز، پکیج گازوئیل سوز و پکیج برقی تقسیم می‌شوند. پکیج زمینی معمولا برای متراژ‌های وسیع‌تر استفاده می‌شود. پکیج گازوئیل سوز اغلب خارج از واحد مسکونی، مثلا در زیرزمین، نصب می‌گردد. پکیج گاز سوز نسبت به پکیج برقی هزینه‌ی کمتری را بابت مصرف انرژی به خود اختصاص می‌دهد و برای مصرف کننده به صرفه‌تر است. به همین خاطر هر نوع پکیج نیاز به تجهیزات مخصوص به خود دارد و در نتیجه هزینه سرویس پکیج دیواری با هزینه تعمیرات پکیج زمینی معمولا متفاوت است.

تاسیسات بابامرادی در کرج

تاسیسات بابامرادی به عنوان تنها مرکز تعمیراتی پکیج در استان البرز آماده ارائه تعمیرات پکیج بوتان ایران رادیاتور فرولی ایساتیس تاچی آریستون می‌باشد در صورت نیاز میتوانید با این مرکز تعمیراتی تماس حاصل نمایید تا از مزایای خدمات پس از فروش آن بهره‌مند گردید. لازم به ذکر است تاسیسات بابامرادی به عنوان بزرگترین مرکز تعمیرات پکیج ایران رادیاتور در کرج آماده ارائه کلیه خدمات می‌باشد.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: پکیج شوفاژ دیواری تبلیغات شرکت ایران رادیاتور ایران رادیاتور تعمیرات پکیج پکیج دیواری دستگاه ها ی پکیج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۱۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!

آفتاب‌‌نیوز :

۲۰ سال پس از تصویب واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال، بلاخره این دو نهاد ورزشی رسماً با حضور وزرای ورزش و اقتصاد به هلدینگ خلیج فارس و یک کنسرسیوم بانکی واگذار شدند.

بازیان سرپرست سازمان خصوصی‌سازی،  این واگذاری را «وزیدن هوای تازه در مدیریت این دو باشگاه» توصیف کرد. خبرگزاری دولتی ایرنا نیز این واگذاری را به عنوان «عاقبت به خیر» شدن استقلال و پرسپولیس تفسیر نمود. در مراسم واگذاری، روسای سازمان خصوصی‌سازی و مدیران این دو باشگاه همدیگر را در آغوش گرفتند! و فضای دراماتیک را رقم زدند. با این همه ارقام، داده‌ها و واقعیت‌های پشت پرده این شکل خصوصی‌سازی تا  بدین حد شورانگیز به نظر نمی‌رسد.

پر هزینه، زیان‌ده و بدون چشم انداز سوددهی

در قانون بودجه ۱۴۰۳ هزینه‌های باشگاه استقلال ۶۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون و هزینه سالانه پرسپولیس بیش از ۴۲۷ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. در همه بودجه‌های سالانه سهم باشگاه پرسپولیس همیشه چند برابر استقلال بوده. کارشناسان این مسئله را به تعداد بیشتر طرفداران پرسپولیس و هواداران استقلال اغلب این تقسیم نابرابر را به نگاه تبعیض‌آمیز مسئولان نسبت می‌دهند.

هرچند در جداول بودجه‌ای، پرسپولیس و استقلال جزء شرکت‌های سربه‌سر و با زیان جزئی طبقه‌بندی شده‌اند، اما بر اساس صورت‌های مالی زیان انباشته باشگاه استقلال حدود ۸۰۰ میلیارد تومان و زیان جمع شده پرسپولیس ۶۹۰ میلیارد تومان است.

هر دو باشگاه نیز در مجموع بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان بدهی دارند که معلوم نیست قرار است چگونه پرداخت شود. حدود ۳ سال قبل ۱۰ درصد از سهام این دو شرکت زیان‌ده در فرابورس عرضه شد که برای استقلال ۳۵۸ میلیارد و پرسپولیس ۳۵۰ میلیارد تومان عائدی در بر داشت.

پیش از این گفته شد که باشگاه پرسپولیس قرار است به بانک ملت واگذار شود، این مسئله در یک اطلاعیه شفاف‌سازی از سوی بانک تایید نشد و در نهایت ۳۰ درصد از سهام پرسپولیس به بانک شهر و ۴۰ درصد نیز به بانک‌های ملت و تجارت واگذار شد. بانک‌های اقتصادنوین، رفاه و صادرات هم هر کدام ۵ درصد از سهام باشگاه را خریداری کردند.

۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال نیز به گروه سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی خلیج فارس فروخته شد. این سهام ۸۵ درصدی توسط سازمان خصوصی‌سازی قریب ۳۲۰۰ میلیارد تومان قیمت‌گذاری شد که ۱۰ درصد آن به صورت نقدی و مابقی به شکل اقساط پرداخت خواهد شد. بانک‌ها نیز بخش عمده‌ای از سهام را به شکل قسطی خریداری کرده‌اند. با توجه به این مسئله که صداوسیما تا کنون حاضر به پرداخت حق پخش واقعی مسابقات نشده، معلوم نیست که هزینه‌های هنگفت آن‌ها قرار است چگونه تامین شود.

پول قرارداد بازیکنان از جیب کارگران، بازنشستگان، کولبران و سوختبران

مدیر سابق باشگاه استقلال کف هزینه‌های این دو نهاد را ۷۰۰ میلیارد تومان بر آورد کرده است. سایت دولت از فروش این دو شرکت به عنوان واگذاری به «بخش خصوصی» یاد کرد. با این همه ترکیب سهامداری خریداران مغایر این گفته به نظر می‌رسد.

۱۸.۰۵ درصد از سهام هلدینگ خلیج فارس در اختیار گروه تابان فردا قرار دارد که از شرکت‌های زیر مجموعه صندوق بازنشستگی نفت محسوب می‌شود. بر این اساس بازنشستگان صنعت نفت باید بخشی از هزینه‌های باشگاه استقلال را تقبل کنند. سازمان تامین اجتماعی نیز از طریق شرکت‌های مانند شرکت تامین نفت و گاز پتروشیمی تامین بخشی از سهام هلدینگ را در اختیار دارد و بر این اساس بیش از ۴۰ میلیون کارگر و بیمه‌پرداز سازمان تامین اجتماعی هم باید در تامین قرارداد‌های میلیاردی بازیکنان استقلال سهمی تقبل نمایند.

بخش دیگر سهام گروه خلیج فارس هم در اختیار شرکت‌های سهامی عدالت استانی از جمله شرکت سهام عدالت سیستان و بلوچستان و آذربایجان غربی قرار دارد. با این پیش فرض، کولبران و سوختبران ساکن این دو استان در قالب طنزی تلخ باید اندکی از هزینه‌های باشگاه استقلال را پرداخت نمایند.

قابل تامل آنکه به دلیل نبود نقدینگی در گروه خلیج فارس، این مجموعه ماه‌ها در پرداخت حق سهام  عدالت تاخیر داشته است، با این همه بعید به نظر می‌رسد بازیکنان تیم استقلال به اندازه دارندگان سهام عدالت صبوری به خرج دهند.

سهام بانک رفاه نیز متعلق به تامین اجتماعی است و بیمه گذاران تامین اجتماعی باید هزینه‌های باشگاه پرسپولیس را هم پرداخت کنند. دیگر بانک‌های خریدار نیز هر چند بر روی کاغذ و از نظر وزیر اقتصاد «خصوصی» محسوب می‌شوند، اما بخش قابل توجهی از سهام آن‌ها در کنترل دولت قرار دارد.

یک خرید زوری؟

گروه هلدینگ خلیج فارس صادر کننده محصولات پتروشیمی است و اساساً برخلاف مثلاً یک شرکت تولیدکننده مواد غذایی و چیپس و پفک، نیازی به تبلیغ داخلی و خرید باشگاه فوتبال ندارد. کارشناسان صنعت پتروشیمی و بانکی بر این باور هستند که نه هلدینگ و نه بانک‌ها علاقه‌ای به خرید این دو باشگاه نداشتند، اما به اجبار دولت به این خرید به اصطلاح زوری تن دادند.

با این همه این واگذاری لااقل برای طرفداران باشگاه استقلال خبر خوبی محسوب می‌شود، زیرا هلدینگ خلیج فارس مجموعه ثروتمندی است و هرساله مبلغ قابل توجهی برای مسئولیت‌های اجتماعی هزینه می‌کند، انتظار می‌رود بودجه این باشگاه در سال‌های آتی از باشگاه پرسپولیس پیشی بگیرد و یا لااقل با آن برابری نمایید. هرچند سهامداران این هلدینگ در شبکه‌های اجتماعی مراتب نارضایتی خود از این خرید نه چندان خوشایند را پنهان نکردند.

اخذ مجوز کی اف سی

یکی از دلائل اصلی واگذاری علاوه بر خلاص شدن دولت از پرداخت هزینه‌های این دو باشگاه فوتبال، صدور اعلامیه کی اف سی بود. کنفدراسیون فوتبال آسیا به این مطلب که هر دو باشگاه دارای یک مالک (دولت) هستند ایراد گرفته بود و استقلال و پرسپولیس تا ۵ اردیبهشت فرصت داشتند تا تکلیف سهامداری خود را مشخص نمایند. مصطفی زارعی رئیس کمیته صدور مجوز حرفه‌ای در آئین واگذاری مالکیت باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس ضمن تایید حل شدن این مشکل، اخذ مجوز نهایی از کی اف سی را تایید کرد.

بخش خصوصی اهلیت ندارد

یکی از مسئولین سابق سازمان خصوصی سازی که نخواست نامش فاش شود در گفتگو با آفتاب‌نیوز گفت: همه باشگاه‌های اروپایی دارای مالک خصوصی هستند، در ایران هم بسیاری از شرکت‌های معتبر خصوصی مایل به خرید این دو باشگاه بودند، به ویژه که قرار بود ۹۰ درصد هزینه را هم به صورت اقساط پرداخت نمایند، با این همه هر بار که تلاش می‌کردیم تا این واگذاری انجام شود، برخی نهاد‌های ناظر با آن مخالفت می‌کردند، استدلال آن‌ها این بود که این دو باشگاه دارای طرفداران بسیاری در کشور هستند و پای مسائل امنیتی در میان است و خریداران بخش خصوصی «اهلیت ندارند». در جلسات کارشناسی اغلب از رفتار‌های برخی بازیکنان مانند وریا غفوری یاد می‌کردند و معتقد بودند که خریدار باید از مجموعه نظام باشد. طبعاً مدیران خریداران شبه دولت فعلی مستقیم و غیرمستقیم توسط حاکمیت منصوب می‌شوند و دولت از این بابت دغدغه‌ای ندارد.

دیگر خبرها

  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • جیمزوب پازل شکل‌گیری کهکشان‌ها را به هم ریخت
  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد
  • غول داروسازی آمریکا بیش از ۲هزار نفر را اخراج می‌کند
  • غول داروسازی آمریکا بیش از ۲ هزار نفر را اخراج می‌کند
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • روز جهانی سلامتی زنان + تاریخچه و پوستر World Women’s Wellness Day
  • کشف ۳۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در یک چهار دیواری