Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان، کتابخانه های عمومی را مراکز مهمی برای استفاده از این آثار ارزشمند توصیف کرد و گفت: معرفی فرهنگ، آداب و رسوم مردم گیلان از وظایف مهم کتابخانه هاست.

پریسا کرمی در دیدار با مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان، با اشاره به ماهیت عمومی بودن فعالیت های کتابخانه های عمومی و میراث فرهنگی، این وجه مشترک را زمینه بسیار خوبی برای همکاری های سازنده عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه معرفی فرهنگ، آداب و رسوم مردم گیلان از وظایف مهم کتابخانه هاست، گفت: معرفی درست فرهنگ و تاریخ گیلان با استفاده از مستندات دقیق با استفاده از منابع مکتوب ارزشمندی حاصل می شود که توسط نویسندگان و پژوهشگران بومی و برخی از علاقمندان به تاریخ این منطقه تهیه و گردآوری شده است.

مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان، کتابخانه های عمومی را مراکز مهمی برای استفاده از این آثار ارزشمند توصیف کرد که در صورت وجود منابع تاریخی و جغرافیایی بیشتر و تازه تر در حوزه گیلان شناسی دسترس پذیری همگان به این آثار تسهیل خواهد شد.

کرمی، ایجاد بخش ویژه استان شناسی در همه کتابخانه های عمومی گیلان را یکی از اقدامات مهم این مجموعه برای تسهیل دسترسی پژوهشگران، دانشجویان و علاقمندان به تاریخ و فرهنگ استان عنوان کرد و گفت: کتابخانه های عمومی برای ارائه خدمات مناسب اطلاعاتی و تامین نیازهای پژوهشگران همواره نیازمند منابع جدید در این حوزه است.

وی با اشاره به نزدیک بودن زمان بهره برداری کامل از کتابخانه مرکزی رشت به عنوان بزرگترین کتابخانه عمومی شمال کشور، ایجاد بخش مستقل گیلان شناسی، تاریخ طبیعی و جنگل های هیرکانی با همکاری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را زمینه ساز رفع نیازهای همه علاقمندان به این حوزه توصیف کرد.

مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان به وجود کتابخانه عمومی آیت الله شرفی در منطقه تاریخی شهر ماسوله نیز اشاره کرد و با بیان اینکه این کتابخانه تنها مرکز فرهنگی منطقه ماسوله بشمار می رود، بر ضرورت همکاری مجموعه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، شهرداری و شورای اسلامی این شهر برای بازسازی و تغییر برخی از قسمت های کتابخانه برای کاربری بهینه این فضا تاکید کرد.

مسعود حلاج پور، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان نیز،استان نیز در این نشست همکاری های مشترک در زمینه معرفی میراث فرهنگی، جاذبه های گردشگری و طبیعی و نیز آداب و رسوم اقوام مختلف گیلانی و پاسداشت آن را وظیفه مهم مجموعه خود عنوان کرد.

وی با اظهار امیدواری نسبت به همکاری با مجموعه اداره کل کتابخانه های عمومی استان برای تسهیل حضور و دسترسی علاقمندان و پژوهشگران به منابع و اطلاعات تاریخی و فرهنگی در کتابخانه های عمومی از انعقاد تفاهم نامه همکاری استقبال کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کتابخانه میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کتابخانه های عمومی عمومی گیلان میراث فرهنگی آداب و رسوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۱۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابلاغ رئیس‌جمهور به عنوان رئیس شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، بر اساس ماده واحده "تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی" که در جلسه هشتم اسفند سال گذشته شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بر اساس مصوبه جلسه بیست‌ویکم بهمن سال ۱۴۰۲ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به تصویب رسیده، در حکمی عاطفه خادمی را به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور منصوب کرد.

عاطفه خادمی پیش از این به‌عنوان مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این وزارتخانه مشغول به فعالیت بود.

گفتنی است، خادمی متولد سال ۱۳۶۳ و دانش آموخته دکترای سیاستگذاری فرهنگی و به عنوان اولین زن فارغ التحصیل این رشته در کشور است.

وی عضو هیأت علمی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی اجتماعی و تمدنی و دارای تألیفات پژوهشی با رویکرد سیاستگذاری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی به‌ویژه با محوریت زنان و خانواده نیز هست.

در سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به تجربه همکاری با نهاد‌های مختلف مانند سازمان صدا و سیما، پژوهشگاه‌های مرتبط در حوزه علوم انسانی حول بررسی مسائل مختلف حوزه فرهنگ و اجتماع، متمرکز بر حوزه‌های تحولی، مسئول دبیرخانه تحول مجتمع‌های قضایی خانواده در قوه قضاییه و دبیر دبیرخانه کمیته اجتماعی و فرهنگی سند تحول دولت سیزدهم اشاره کرد.

یادآور می‌شود، پیش از این سیدمجید امامی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این مسئولیت خدمت می‌کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰ درصدی اعضای کتابخانه‌های فعال در استان اردبیل
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • آرمان‌های امام راحل به نسل جدید معرفی شود
  • توقف عملیات عمرانی در شهر جدید جیرفت با دستو‌ر دادستانی
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • خلیج فارس هویت و میراث گرانبهای سرزمین ایران است
  • افتتاح کتابخانه مرکزی رشت در رشد و بالندگی فرهنگی گیلان موثر است
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است