Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@23:49:31 GMT

۶ کانون گرد و غبار در استان خراسان رضوی فعال است

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۷۲۳۵۰

۶ کانون گرد و غبار در استان خراسان رضوی فعال است

تورج همتی روز شنبه در نشست با فرماندار خلیل‌آباد افزود: بیشتر کانونهای گرد و غبار با شدت کم و متوسط در استان در شهرستان های سرخس، نیشابور، سبزوار، داورزن، بردسکن، خلیل آباد، کاشمر، مه ولات، تربت حیدریه، رشتخوار، بجستان، گناباد، خواف، تایباد و تربت جام پراکنده هستند همچنین ۲۰ درصد از وسعت شهرستان خلیل‌آباد را کانون‌های گردوغبار تشکیل می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اضافه کرد: کانونهای گرد و غبار علاوه بر این که تهدیدی جدی برای سلامت مردم هستند به زیرساختهای کشاورزی و بهداشتی هم آسیب می زنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: طی سه سال اخیر برای مقابله با پدیده گرد و غبار اقداماتی توسط اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی شامل کاشت گیاهان سازگار با کم آبی در کانونهای بحرانی گرد و غبار، اجرای برنامه مدیریت زیست بومی، برآورد نیاز آبی، حفاظت و واکاوی و آبیاری، راهبری و خرید تجهیزات ایستگاه‌های پایش، آبیاری و مراقبت سنواتی، حفاظت و قرق و خرید پروانه چرا انجام شده است با این حال باید از ظرفیت‌ کارگروه‌های محیط زیست برای حل مشکلات محیط زیستی هم استفاده کرد.

همتی افزود: صندوق توسعه ملی و صندوق ملی محیط زیست از ظرفیت‌های خوبی است که می‌توان از آنها برای حل مشکلات محیط زیستی استفاده کرد همچنین باید دستگاه‌هایی که در قانون هوای پاک وظایفی برای آنها تعریف شده را پای‌کار آورد و توسعه فضای سبز با مشارکت شهرداری‌ها و سازمان همیاری شهرداری ها و وزارت کشور باید دنبال شود.  

وی با تاکید بر لزوم تعامل بین بخش کشاورزی و محیط زیست ادامه داد: باید چشم اندازی برای برنامه‌های توسعه و نگاه بلندمدت جهت حفظ وضعیت موجود و توسعه کشاورزی و حفاظت از محیط زیست داشت.

او اضافه کرد: اگر بتوانیم کشاورزی را مدیریت شده پیش ببریم برای محیط زیست شهرستان و کشور مؤثر است زیرا منابع ارزشمندی در اختیار داریم که باید همه برای حفظ آن تلاش کنیم تا شاخصه‌های محیط زیست ارتقا یابد.

فرماندار خلیل‌آباد هم در این نشست با اشاره به جذب یک خیر محیط زیستی برای نخستین بار در این شهرستان گفت: به وجود آمدن کانون‌های عظیم فرسایش خاکی و توفان‌خیز طی چند سال اخیر و وقوع پدیده گرد و غبار یک معضل جدی زیست‌ محیطی است که زندگی مردم را تحت تأثیر قرار داده است و آثار منفی بر سلامت مردم دارد.

ابراهیم قاسم پور افزود: با توجه به وسعت کانون گرد و غبار در شهرستان خلیل آباد برای مدیریت این وضعیت باید اقدامات آبخیزداری و آبخوان‌داری به صورت گسترده انجام شود.

 خلیل آباد  در ۲۴۲ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست وزارت کشور اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گناباد خلیل آباد کاشمر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست وزارت کشور اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی سازمان حفاظت محیط زیست وزارت کشور اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گناباد خلیل آباد کاشمر حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گرد و غبار خلیل آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۲۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گوزن زرد در ارسنجان

ایسنا/فارس نخستین نشست شورای حفاظت از اراضی ملی با حضور رئیس دادگستری و دادستان شهرستان ارسنجان و سایر اعضا امروز، ۱۵ اردیبهشت در محل سایت تکثیر و پرورش گوزن زرد ارسنجان برگزار شد.

این نشست برای اعتلا و حفاظت بهینه محیط زیست وهمچنین نقش و اهمیت این سایت به عنوان سایت موفق و مولد در کشور و افزایش تعامل دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با تعرضات و تخلفات تشکیل شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست ارسنجان در حاشیه این نشست با تشکر از مسئولان قضایی شهرستان گفت: در راستای افزایش اطلاع‌رسانی بهنگام و دقیق از وضعیت زیست گوزن زرد و جلوگیری از بروز تخلفات احتمالی این گونه نشست‌ها بسیار موثر است.

حسن ابراهیمی ادامه داد: هدف از احیا گونه تکثیر وپرورش گوزن زرد حفظ روند زادآوری و سیر صعودی آن است، رشد جمعیت این گونه از بدو تاسیس این سایت ادامه داشته و نهایتا با زنده‌گیری وانتقال این‌گونه ارزشمند به سایر مناطق گام‌های مهمی برای تکثیر آن برداشته شده است.

رئیس اداره محیط زیست ارسنجان با معرفی زیستگاه‌های طبیعی گوزن زرد در این جلسه برای اعضا اهمیت تکثیر و پرورش آن را تشریح کرد.

مسئولان قضایی شهرستان ارسنجان نیز با  حمایت ویژه قضایی و قانونی خود در راستای حفظ محیط زیست و حمایت از ضابطین قضایی قول مساعد دادند که روند یاد شده با قدرت و قاطعیت ادامه یابد.

مسئولان قضایی در این نشست برای حفاظت بهتر و بیشتر از این‌گونه ارزشمند و برخورد قاطع با قانون شکنان ومخربین محیط زیست و متجاوزین به عرصه‌های ملی هم‌پیمان شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز طرح مقابله با تخلفات صید غیرمجاز برای حمایت از تالاب و صیادان شادگان 
  • پلمب یک واحد آلاینده غیر مجاز در ورامین
  • متخلفان صید ماهی در تور محیط بانان لرستان
  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در دورود
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم
  • دستگیری دو گروه شکارچی و صیاد غیرمجاز در پلدختر
  • تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گوزن زرد در ارسنجان
  • دستگیری متخلفان شکار غیر مجاز در منطقه حفاظت شده هلن
  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • رئیسی: حفاظت از محیط‌زیست باید مردمی شود