Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@17:13:59 GMT

پس از انتصاب استاندار جدید به کرمانشاه سفر کنید

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۷۲۹۸۰

پس از انتصاب استاندار جدید به کرمانشاه سفر کنید

به گزارش خبرگزاری مهر، جمعی از فعالان سیاسی و رسانه‌ای استان کرمانشاه نامه‌ای به رئیس جمهور ذیل عنوان مجمع مشورتی پاک (پیگیری انتصابات استان کرمانشاه) برای انتخاب استاندار و مشکلات استان کرمانشاه ارسال کردند.

متن این نامه به شرح زیر است:

جناب آیت الله سید ابراهیم رئیسی، ریاست جمهوری اسلامی ایران

سلام علیکم

خبر سفرهای جهادی حضرتعالی نوید بازگشت سرمایه اجتماعی از دست رفته در هشت سال دولت خسته و فرسوده است و ترکیب انتخاب استان‌های مقصدتان نیز نسیم خوش عدالت گرایی در دولتتان را به جان دل دوستداران عدالت و انقلاب وزیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدواریم که در لیست اولویت‌بندی شده استان‌های مقصدتان، استان کرمانشاه بی بهره از مدیریت توانمند، دلسوز و بهره مند از بحران‌های زلزله و سیل و ناکارآمدی را در صدر نهاده باشید.

استانی که در تحلیل ظرفیت‌های انسانی و طبیعی و منطقه‌ای صدها صفحه آمار و رقم می‌توان برشمرد، اما سرانجام همه این آمار و ارقام به هزار صفحه گزارش از سطح بیکاری و اعتیاد و طلاق و آسیب‌های اجتماعی منتج شده است و این نیست مگر از ناکارآمدی دولتی که کرمانشاه هم از آن بی نصیب نبوده است.

به همین منظور، مجمع مشورتی پیگیری انتصابات استان کرمانشاه (پاک) متشکل از جمعی از فعالان سیاسی رسانه‌ای استان کرمانشاه، در راستای تحقق حکمرانی مردمی مدنظر مقام معظم رهبری و ایفای نقش سیاسی اجتماعی خود، مرقومه‌ای را تهیه کرده است که با شناخت از ضعف‌ها و قوت‌های استان، ویژگی‌های استاندار مطلوب برای استان کرمانشاه را برشمرده است و محضر مبارکتان تقدیم می‌کنیم.

باشد که در صورت توجه جنابتان به این شاخص‌ها، روند بازگشت سرمایه اجتماعی انقلاب به این استان انقلابی، با تغییر و انتصاب یک استاندار باکفایت، تسریع یافته و مصوبات سفرهای استانی شما بی نتیجه و ابتر نماند.

مجدداً خواهشمند است پس از انتصاب استاندار کرمانشاه، این استان محروم را در صدر استان‌های مقصد سفرتان قرار بدهید.

مدل شایستگی استاندار مطلوب کرمانشاه:

الف) ویژگی‌های شخصی:

۱- روحیه جهادی

۲- سکونت در کرمانشاه

۳- آشنایی با فرهنگ مردم کرمانشاه

۴- دغدغه رفع محرومیت اقشار ضعیف

۵- در شرایط مساوی بومی بودن در اولویت است

۶- فاقد نگرش قومی و قبیله‌ای در عملکرد و انتصابات

۷- جهت‌گیری سیاسی و پیشینه قابل قبول در فعالیت‌های انقلابی

۸- ثبات در مواضع سیاسی و عملکردی در بزنگاه‌های حساس سیاسی

۹-پ اک‌دستی مالی و شفافیت مالی و عملکردی خود و خانواده

۱۰- فاقد هرگونه فعالیت اقتصادی در بخش خصوصی

۱۱- ارتباط مؤثر و نفوذ در مرکز و هیئت دولت

۱۲- تحول محور با استراتژی مناسب

۱۳- خوشنامی خود و اعضای خانواده

۱۴- روحیه مشورت پذیری

۱۵- ساده زیست بودن

۱۶- سن زیر ۶۰ سال

ب) دانش:

۱- آشنایی و قدرت تحلیل پتانسیل‌ها و محدودیت‌های استان

۲- داشتن برنامه عملیاتی و اجرایی کوتاه مدت و بلند مدت مختص استان

۳- آشنایی به معادلات بین‌المللی و منطقه برای حرکت جهشی در صادرات استان

۴- آشنایی با جریان شناسی سیاسی و نیروهای انقلابی استان

۵- تحصیلات تکمیلی حداقل کارشناسی ارشد

ج) مهارت:

۱- تیم مدیریتی داشتن

۲- توان ارتباط مؤثر با اقوام و طوایف و مذاهب استان

۳- سابقه و تجربه مدیریتی بالای ۵ سال در سطوح مختلف

۴- توان همگرایی و بکارگیری نیروهای انقلابی.

کد خبر 5318403

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری کرمانشاه استانداری کرمانشاه سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران ویروس کرونا اربعین 1400 اربعین حسینی بوشهر خطبه های نماز جمعه آمار کرونا مرز مهران واکسن کرونا کهگیلویه و بویراحمد کرمانشاه گرگان عکس استانها دفاع مقدس جنگ تحمیلی مجلس شورای اسلامی استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۲۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم الهدی: امامت سیاسی دشمن دارد/ امام فقط شاگردپرور و عالم نیست؛ اصل امامت به تشکیل نظام رهبری و تشکیلات حکومت اجتماعی است

به گزارش سایت امام جمعه مشهد، سید احمد علم‌الهدی در آیین عزای سالروز شهادت امام صادق(ع) که با حضور انبوه زائران، مجاوران و اقامه‌کنندگان اجتماع صادقیون مشهد در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: ارزشمندترین سوگواره امام صادق(ع)، همین محفل و مجلسی است که شما در آن هستید. همین که روی فرش علی‌ابن موسی‌الرضا(ع) برق اشک خود را به ساحت قدسی نوه مکرم آن ولی خدا نشان می‌دهید تا عزادار امامی باشید که حرم ندارد و امروز به‌جز تعداد مختصری از شیعیان، هیچکس در جوار مرقد مطهرش اقامه عزا نمی‌کند.

ضرورت واکاوی ابعاد مظلومیت ائمه اطهار(ع)

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت شناخت دلایل مظلومیت امام صادق(ع) خاطرنشان کرد: شهرت اصلی امام صادق(ع) در میان ائمه اطهار(ع) به علم، دانش و تربیت اصحاب و شاگردان است اما آن‌چه باید در روز شهادت ایشان بیش از پیش موردتوجه قرار بگیرد، مظلومیت این امام همام و فلسفه مظلومیت ایشان است. باید بدانیم دلیل مظلومیت امام صادق(ع) چه بود و اساساً چرا حضرت تا این اندازه با برخورد قهری، سلبی و جنایتکارانه حاکمیت وقت روبرو می‌شد.

ایشان ادامه داد: از وجود اقدس امام صادق(ع) نقل شده که فرمود «مَن لَم یَعرِف سوء ما اتی عَلَینا مَن ظَلَمنا وَ ذهاب حَقنا وَ ما رَكبنا بِه فَهُوَ شَریك مَن اَتی اِلَینا فیما وَ لینابه» یعنی هرکس برای درک ظلمی که بر ما رفت، تلاش نکند و بر آن نکوشد، شریک همان ظالمی است که در مقابل ما عمل کرده است. این حدیث راوی اهمیت این شناخت است.

امامت سیاسی، دلیل ظلم به امام صادق(ع)

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: همه باید بدانند که این ظلم به‌طور انحصاری بر امام صادق(ع) روا داشته می‌شد و سایر علمای بلاد اسلامی نه تنها موردظلم نبودند بلکه از طرف حاکمیت منصور دوانیقی ملعون حمایت می‌شدند. این ظلم هم محدود به خوراندن زهر و شهادت حضرت نیست بلکه مربوط به تلاش مستمر و مداوم بنی‌عباس برای سرکوب و تحقیر جریان تشیع است که در طول سالیان دراز دنبال شد.

ایشان تأکید کرد: نه تعلیم دین، نه تربیت شاگرد و نه آموزش علوم طبیعه هیچکدام علت اصلی مظلومیت حضرت نیست. امام صادق(ع) فقط یک عالم نبود که عده‌ای دورشان را بگیرند و فقط علوم دین فرابگیرند. امام صادق(ع) در مقام حجت بالغه الهی ادعای امامت داشت و این ادعا از نظر دستگاه حاکم به عنوان یک آفت قطعی در برابر استمرار قدرت و حکومت آن‌ها به شمار می‌رفت. اگر امام صادق(ع) در امور سیاسی مداخله نمی‌کرد و در برابر حکومت عباسیان ادعایی نداشت، مسلماً این ظلم و ستم در حق حضرت روا داشته نمی‌شد.

آیت الله علم‌الهدی با بیان اینکه امامت سیاسی، تکلیف ذاتی ائمه اطهار(ع) بوده است، گفت: برادران عزیز، خواهران گرامی، امام فقط شاگردپرور و عالم نیست. اصل امامت به تشکیل نظام رهبری و تشکیلات حکومت اجتماعی است. عمده وظیفه امام به این است که در پیشامد شرایط و موقعیت ها، یک نظام حاکمیتی تشکیل بدهد و به موازات امامت مرامی، امامت سیاسی جامعه را هم به دست بگیرد.

قساوت، ذات دشمنان دین است

ایشان بیان کرد: سرچشمه همه مظالمی که در حق اهل بیت(ع) روا داشته شد، همین امامت سیاسی بود. به‌خاطر همین موضوع بود که علی‌ابن ابی‌طالب(ع) را در محراب، حسین ابن‌علی(ع) را در گودی قتلگاه و سایر امامان معصوم را هرکدام در یک مقام به شهادت رساندند و در طول حیات بابرکتشان نیز انواع و اقسام جنایت‌ها را درحق آن ها و پیروانشان انجام دادند. امامت سیاسی دشمن دارد. دشمنی که یک زمان حتی در مسجد شمشیر بر فرق ولی خدا می‌زند، یک زمان با اسب بر پیکر امام شهید می‌تازد و یک زمان نیز همچون منصور دوانیقی ملعون، امام صادق(ع) را با دست بسته و لباس خانه در خیابان پشت اسب می‌کشاند. این قساوت دشمن خداست و امروز هم دشمنان دین این‌چنین هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • علم الهدی: امامت سیاسی دشمن دارد/ امام فقط شاگردپرور و عالم نیست؛ اصل امامت به تشکیل نظام رهبری و تشکیلات حکومت اجتماعی است
  • پیام تسلیت امام جمعه و استاندار کرمانشاه در پی شهادت سرباز مرزبانی
  • جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران
  • پیام تسلیت امام جمعه و استاندار کرمانشاه در پی شهادت شهید فرزین بلیان
  • تقدیر معاون استاندار زنجان از گروه‌های جهادی
  • ۵ انتصاب توسط استاندار کرمانشاه
  • انتصاب ۳ معاون فرماندار و ۲ بخشدار در استان کرمانشاه
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • مسئولیت علم در کلاس امام صادق(ع)
  • روند کاهشی نرخ بیکاری کرمانشاه در پارسال