Web Analytics Made Easy - Statcounter

پویان کفیلی رییس انجمن دستیاران فیلمبردار سینما در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اولویت‌های سینماگران گفت: مدتی پیش، اتحادیه تهیه‌کنندگان بیانیه‌ای را صادر کردند که در آن به ۷ اولویت اصلی سینمای ایران که از نظر این صنف باید از سوی دولت مورد توجه قرار می‌گرفت، اشاره شد که از جمله این موارد می‌توان به حذف پروانه ساخت، لغو مالیات، عدم تخصیص بودجه به سفارشات دولتی، بهینه‌سازی سامانه‌های الکترونیکی، نمایش فیلم‌های خارجی، صندوق حمایت از پژوهش و زیرساخت‌های سینما و بازگشت نظارت برمحتوای نمایش خانگی به ارشاد اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: مساله این است که معمولاً در دیدارهای سینماگران و مسئولان دولتی و انتشار بیانیه‌های مختلف، افراد معروف و مشهورتر در سینما حضور دارند و بر همین اساس مطالباتی که مطرح می‌شود الزاماً مطالبات طبقه تهیدست عرصه فرهنگ و هنر نیست. هرچند بعد از اظهاراتی که از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره سینما مطرح شد، برخی از صنوف سینمایی بیانیه‌هایی را صادر کردند، اما در نهایت خانه سینما ابراز امیدواری کرد که به یک تعاملی با مدیران دولتی برسد.

رییس انجمن دستیاران فیلمبردار سینما ادامه داد: در واقع بیشتر دیدارها و بیانیه‌هایی که صادر می‌شود از سوی تهیه‌کنندگان، کارگردانان و سلبریتی ها است که بی‌شک مطالبات این گروه از سینماگران با خواسته‌ها و نیازهای دیگر گروه‌های سینمایی متفاوت است، باید این را بپذیریم که سینما یک صنعت است و در این صنعت ۲ طرف وجود دارد یکی کارفرما که در سینما همان تهیه‌کننده است و طرف دیگر کارگر که شامل عوامل پشت صحنه می‌شود. همچنین باید این مساله را به خاطر داشته باشیم که کارفرما نسبت به کارگر یک سری وظایف و مسئولیت‌ها دارد که باید آن را عملی کند.

وی تاکید کرد: براساس بیانیه‌ای که از سوی اتحادیه تهیه‌کنندگان صادر شده است، اولویت‌های کارفرمایی مورد توجه قرار گرفته و اولویت‌های دیگر صنوف سینمایی که در تعریف شغلی در دسته کارگری قرار گرفته‌اند، نادیده گرفته شده است. با همین روند زمانی که سینماگران با رییس مجلس شورای اسلامی دیدار می‌کند، اولویت‌های سینمایی به مسائلی چون مالیات، تشکیل کارگروه برای حل معضلات سینما و بیمه تقلیل پیدا می‌کند.

کفیلی با اشاره به اینکه سینمای ایران در حال حاضر معضلات و مشکلات بسیاری دارد که باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: یکی از مواردی که معمولاً در بحث مشکلات سینماگران مطرح می‌شود، مساله لغو مالیات ناعادلانه است این در حالی است که این مساله مشکل همه اعضای خانه سینما نیست، چرا که سطح درآمد آنها به اندازه‌ای نیست که براساس قانون فعلی مالیات، مشمول پرداخت مالیات شوند. در واقع بسیاری از افرادی که در حوزه سینما فعالیت می‌کنند، دستمزدشان به آن سطحی نمی‌رسد که بخواهند مالیات پرداخت کنند. در چنین شرایطی نفع لغو مالیات سینماگران بیشتر به دهک‌های بالا می‌رسد، یعنی کسانی که دستمزد و درآمدهای بسیار بالایی دارند.

وی ادامه داد: مساله دیگر راه‌اندازی صندوق حمایت از پژوهش و زیرساخت‌های سینما است، معنای زیرساخت و پژوهش چیست؟ باید به این امر توجه کرد که مشکلات اقتصادی و معیشتی سینماگران مورد توجه قرار گیرد و شرایطی فراهم شود که زندگی برای آنها سهل شده و یا حداقل با توجه به اینکه بسیاری از اقشار کم درآمد سینما به دلیل مشکلات اقتصادی اطراف تهران زندگی می‌کنند و با سختی‌های بسیاری در پروژه‌های مختلف حضور پیدا می‌کنند، امکانات مناسبی فراهم شود، به همین دلیل باید روشن شود که مساله زیرساخت سینما از منظر اتحادیه تهیه‌کنندگان چیست؟

این فعال صنفی تاکید کرد: بحث پروانه ساخت از دیگر مواردی است که به آن اشاره شده است، در حال حاضر با توجه به اینکه پروانه ساخت فیلم‌ها زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر می‌شود حقوق بسیاری از عوامل رعایت نمی‌شود. حال تصور کنید روند پروانه ساخت به اتحادیه تهیه‌کنندگان سپرده شود، اتحادیه‌ای که همچنان قرارداد تیپ را بعد از گذشت ۲ سال هنوز تایید نکرده‌اند، چرا که این قرارداد می‌تواند نافی منافع آن‌ها باشد.

کفیلی در پایان گفت: معتقدم نباید مطالبات سلبریتی ها تبدیل به مطالبه بدنه سینما شود، ما مطالبات دیگری داریم که شامل تشکیل صندوق بازنشستگی هنرمندان، افزایش پایه حقوق براساس تعداد سال‌های کار، یکسان شدن قراردادها و پرداخت‌ها است که باید مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 5318021 نیوشا روزبان

منبع: مهر

کلیدواژه: خانه سینما سینماگران فیلم کوتاه تئاتر ایران ویروس کرونا حضور هنر ایران در جهان فیلم سینمایی جشنواره فیلم کوتاه تهران رادیو نمایش شبکه مستند سیما پیمان جبلی محمد خزاعی سازمان صداوسیما کارگردان تئاتر جیمز باند رسانه ملی اتحادیه تهیه کنندگان مورد توجه قرار پروانه ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۵۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلبریتی عراقی تیک‌تاک به ضرب گلوله کشته شد | عکس

به گزارش همشهری آنلاین، مقامات امنیتی عراق می‌گویند ام فهد، اینفلوئنسر معروف شبکه اجتماعی تیک‌تاک در خارج از خانه‌اش در بغداد به ضرب گلوله کشته شد. او به خاطر انتشار ویدئوهایی نامتعارف با موسیقی عراقی و پوشیدن لباس‌های خارج از عرف فرهنگی این کشور، در شبکه اجتماعی تیک‌تاک معروف بود و ده‌ها هزار دنبال کننده داشت.

وزارت کشور عراق هم در بیانیه‌ای تایید کرد «زنی که در شبکه‌های اجتماعی شناخته شده است، توسط ضاربان ناشناس» کشته شده است. در این بیانیه گفته شده است که «یک تیم ویژه» برای بررسی این حادثه تشکیل شده است.

این اینفلوئنسر سال گذشته به دلیل انتشار ویدیوهایی که به گفته دادگاه برخلاف «عفت و اخلاق عمومی» بود به شش ماه زندان محکوم شد. عراق سال گذشته کمیته‌ای دولتی برای نظارت بر شبکه‌های اجتماعی و بررسی محتوای توهین آمیز و مجازات مسببین آن تشکیل داد.

کد خبر 847462 برچسب‌ها فرهنگ خبر مهم هنر عراق

دیگر خبرها

  • اکران مردمی «تمساح خونی» در اکومال کرج
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها
  • سه فیلم جدید در راه اکران/قرارداد «تاوان»،«نیلگون» و«قلهک» ثبت شد
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • توجه به حفظ حرمت خانواده اولویت اصلی پلیس در طرح نور است
  • توجه به معلمان در اولویت امور قرار گیرد
  • میدان شهرت در ایران
  • سلبریتی عراقی تیک‌تاک به ضرب گلوله کشته شد | عکس
  • (ویدئو) لحظه ترور سلبریتی مشهور عراقی
  • مطالبه برخی امتیازات سرمایه‌گذاران در پروژه‌های شهری گرگان منطقی نیست