Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از شرکت‌های توسعه‌دهنده واکسن ضدآنفولانزا که در حال استفاده از نانوذرات برای غلبه بر این بیماری است، نتایج کامل مرحله سوم کارآزمایی بالینی خود را منتشر کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نوواواکس (Novavax) یک شرکت زیست‌فناوری مستقر در مریلند، در حال توسعه واکسنی مبتنی بر نانوذرات بر علیه ویروس کرونا و آنفولانزا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت نتایج کامل مرحله سوم کارآزمایی بالینی روی واکسنی به نام NanoFlu رامنتشر کرد.

NanoFlu یکی از گزینه‌های شرکت نوواواکس برای تولید واکسن آنفولانزای فصلی است. این واکسن به تازگی فاز سوم کارآزمایی بالینی خود را به اتمام رسانده است، آزمایشی که برای ارزیابی میزان ایمنی این نانوواکسن در افراد ۶۵ سال به بالا تولید شده است. در تجزیه و تحلیل این واکسن، NanoFlu به خوبی توسط داوطلبان تحمل می‌شود و پاسخ‌های ایمنی هومورال و سلولی را در مقابل واکسن‌های رایج به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد.

NanoFlu یک واکسن آنفلوانزای نانوذره پروتئینی هماگلوتینین (HA) چهار ظرفیتی است که در سیستم SF ۹ insect cell baculovirus شرکت نوواواکس تولید می‌شود.

NanoFlu از توالی‌های پروتئینی اسید آمینه HA مشابه توالی HA توصیه شده برای ویروس‌های اصلی استفاده می‌کند و حاوی مواد کمکی Matavo-M-مبتنی بر ساپونین Novavax است.

استنلی سی ارک، مدیر اجرایی نواواکس، در بیانیه مطبوعاتی خود اظهار داشت: «علیرغم نرخ بالای واکسیناسیون، محدودیت در اثربخشی واکسن‌های آنفلوانزای موجود، بیماری قابل توجهی را به ویژه در افراد مسن ایجاد می‌کند. این نتایج دلگرم کننده، منعکس‌کننده وعده NanoFlu است، به ویژه این که ما در حال حاضر ترکیبی از واکسن کووید ۱۹ و آنفلوانزا را برای محافظت در برابر هر دو بیماری به‌طور هم‌زمان مورد ارزیابی قرار می‌دهیم.»

این شرکت قبلاً اعلام کرده بود که NanoFlu به نقطه پایانی اولیه آزمایش‌های خود رسید و ایمنی‌زایی در برابر هر چهار سویه ویروس آنفلوانزا نشان داده است.

نواواکس یکی از شرکت‌های حوزه نانوزیست‌فناوری بوده که در حال توسعه نسل جدیدی از واکسن‌ها برای بیماری‌های عفونی است. این شرکت در گیتسبورگ مستقر بوده و سابقه‌ای طولانی در کار روی ویروس کرونا دارد؛ این شرکت در حال حاضر روی ساخت واکسن‌های مختلفی متمرکز است. از نکات برجسته در فعالیت‌های این شرکت آن است که این شرکت موفق به تولید واکسنی شده که می‌توان از آن برای مقابله با سندروم تنفسی کرونا ویروس خاورمیانه‌ای (Mers-Cov) استفاده کرد. همچنین کار‌های پیش‌بالینی مرتبط با سندرم حاد تنفسی کرونا ویروس نیز انجام شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: واکسن فناوری نانو نانوذرات سوم کارآزمایی بالینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۵۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید19 که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت های کم منجر شود.

به گزارش مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: محققان: نگران لخته خون ناشی از تزریق واکسن آسترازنکا نباشید واکسن آسترازنکا از چرخه تزریق خارج شد بزرگ‌ترین سازنده واکسن، تولید واکسن آسترازنکا را متوقف کرد

دیگر خبرها

  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • مشخص شدن نتایج قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی/ سپاهان حریف ملوان شد
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود