Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور از تشدید اقدامات حفاظتی در منابع طبیعی با استفاده از روش های نو خبرداد.
به گزارش سرویس اقتصادی آریا، مسعود منصور گفت: امروز منابع طبیعی برای پیشبرد اهداف خود با مشکلات و چالش های زیادی روبروست از اینرو بکارگیری از ابزارهای نوین نظیر: بی سیم،  پهباد، سامانه کنترل قاچاق چوب، سیستم مکان یابی خودرو های گشت و مراقبت و نصب دوربین ها امری لازم و ضروری در منابع طبیعی به نظر می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: کلیه طرح های منابع طبیعی باید مکان یابی شده و دارای طرح های مطالعاتی و نقشه باشد تا بتوان نتیجه آن را به مسئولین و افکار عمومی ارائه نمود.
منصور همچنین گفت: استان اردبیل در زمینه مبارزه با آفات درختان جنگلی و مرتعی، پیشگیری از حریق و ایجاد کمربند حفاظتی و همچنین پهنه بندی مناطق حساس به قاچاق چوب اقدامات در خور توجه ای داشته است که جای تشکر دارد.  
رئیس سازمان جنگل ها در ادامه به اکتشاف و بهره برداری  معادن در منابع طبیعی نیز اشاره کرد و گفت: ما باید فعالیت های معدنی را به گونه ای رقم بزنیم که کمترین تخریب را از خود برجای بگذارد .
منصور همچنین یاد آور شد: 21 هزار هکتار از مناطق معدنی بر اساس تفاهم نامه  انجام شده با سازمان صمت توسط معدن داران احیا و بازسازی انجام شده است و این آمادگی وجود دارد که این میزان به 50 هزار هکتار برسد.
در ادامه محمود قلی زاده مدیرکل منابع طبیعی استان اردبیل در این نشست در گزارشی به اقدامات اساسی منابع طبیعی در 6 ماهه سال جاری پرداخت و گفت: منابع طبیعی با همکاری سازمان ثبت اسناد استان در زمینه کاداستر اراضی همکاری خیلی خوبی را داشته و پیشرفت خوبی را در زمینه کاداستر شاهد بوده ایم.
قلی زاده مساحت منابع طبیعی استان اردبیل را بالغ بر 1078193 هکتار برشمرد  که 1015000 هکتار را مرا تع و 63193 هکتار را جنگل تشکیل می دهد.
او افزود: از این میزان مساحت 285 هزار هکتار از عرصه های ملی برای انجام کاداستر باقی مانده که تا پایان آذر ماه کار کاداستر استان اردبیل پایان می پذیرد.
مدیر کل منابع طبیعی استان اردبیل در ادامه گزارش خود از ارجاع 425 فقره پرونده به کمیسیون رفع تداخلات خبرداد و گفت: از این تعداد پرونده 218 مورد آن در سطح 721 هکتار تعیین تکلیف شده و مابقی در حال رسیدگی است.
بر اساس این گزارش، معاونین و مسئول روابط عمومی، محمود قلی زاده مدیرکل منابع طبیعی استان اردبیل را در این نشست همراهی کردند.



محمدچهاردولی -خبرنگار اقتصادی آریا

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان جنگل ها حفاظتی منابع طبیعی استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۶۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان حمید سلامتی گفت : بیشترین مدیریت این حجم سیلاب ناشی از بارش باران در ۶ و هفتم فروردین ماه سال جاری بود.

وی ادامه داد: سال قبل نیز ۲۰ میلیون و ۲۶۱ هزار و ۸۳۵ مترمکعب مدیریت سیلاب با انجام طرح‌های آبخیزداری در مناطق اولویت‌دار استان صورت گرفت که نقش زیادی در پیشگیری از خسارت بارش‌ها و کنترل و تزریق آب به سفره‌های زیرزمینی منطقه داشت.

به گفته وی مدیریت سیلاب در این سطح به دنبال هفت مورد بارش بود که بیشترین بارش به ترتیب، در 30 آبان با هفت میلیون و ۱۲۸ هزار مترمکعب، ۱۱ اردیبهشت با چهار میلیون و ۷۲۰ هزار و ۵۰۰ مترمکعب و ۱۶ دی ماه با چهار میلیون و ۱۴۰ هزار و ۸۲۵ متر مکعب ثبت شده است.

به اعتقاد کارشناسان منابع طبیعی و آبخیزداری در گلستان، پروژه‌های تغذیه مصنوعی آبخوان، تغییر الگوهای مکانی و زمانی بارش و سیلاب ناشی از آن را تبدیل به فرصتی برای مدیریت سیلاب و تغذیه آبخوان در گلستان می‌کند که با افزایش سطح تراز آب زیرزمینی و تقویت آن، روند فزاینده فرونشست زمین کاهش یافته و از بروز خسارت به تاسیسات و زیرساخت‌ها جلوگیری خواهد شد.

گلستان با مساحت بیش از ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه منابع طبیعی مشتمل بر ۴۵۲ هزار هکتار جنگل، ۸۶۲ هزار هکتار مرتع و ۲۱ هزار هکتار زمین ساحلی است که حدود ۳۳۰ هزار هکتار از مراتع نوار مرزی این استان به دلیل خشکسالی‌ سال‌های اخیر، پایین بودن نزولات جوی و نزدیکی به بیابان‌ قره قوم ترکمنستان و ضعف پوشش گیاهی در معرض بیابانی شدن شدید قرار دارد.

گلستان از شمال با کشور ترکمنستان، از جنوب با سمنان، از شرق با خراسان شمالی و از غرب با مازندران همسایه است.

دیگر خبرها

  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد
  • تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت