Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی چهار روز پیش اعلام کرد با توجه به انجام استحقاق سنجی بیماران نیازمند انسولین‌های قلمی و اتصال سامانه‌های ردیابی، ره‌گیری و کنترل اصالت (TTAC) به سامانه مدیریت بیماری‌های نادر (RDA)، انسولین قلمی در داروخانه‌های منتخب فقط به بیماران مبتلابه دیابتی که اطلاعات آنان در سامانه مدیریت بیماران نادر ثبت‌شده باشد، عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته دکتر سید حیدر محمدی، قبلاً وزارت بهداشت به‌منظور جلوگیری از سوءاستفاده برخی سودجویان و نشت دارو به خارج از شبکه رسمی توزیع دارو، اطلاع‌رسانی‌های لازم را نسبت به ثبت‌نام بیماران مبتلابه دیابت در سامانه مدیریت بیماران نادر را اطلاع‌رسانی کرده بود.

یکپارچه‌سازی اطلاعات بیماران دیابتی در سامانه‌های پشتیبانی سازمان غذا و دارو و بیماری‌های نادر به‌صورت کشوری یکی از ضروری‌ترین اقداماتی است که میزان قاچاق معکوس انسولین قلمی که جزء ارزبری‌ترین داروهای مصرفی کشور به‌حساب می‌آید را به حداقل می‌رساند.

با تصمیم سازمان غذا و دارو، عرضه انسولین‌های قلمی در استان گیلان نیز صرفاً بر اساس ثبت‌نام بیماران در سامانه بیماری‌های نادر است.

دکتر مرضیه جعفری، مدیر دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این رابطه می‌گوید: از روز چهارشنبه ۷ مهرماه عرضه انسولین‌های قلمی در داروخانه‌های منتخب فقط به بیماران مبتلابه دیابتی که اطلاعات آنان در سامانه مدیریت بیماری‌های نادر ثبت‌شده باشد، عرضه می‌شود.

به گفته وی، اغلب بیماران دیابتی گیلان در سامانه بیماری‌های نادر دارای پرونده هستند و بیماران در صورت فقدان پرونده در سامانه بیماری‌های نادر قادر به دریافت انسولین قلمی نخواهند بود ازاین‌رو حتماً باید به مراکز درمانی دیابت مربوط به شهر محل سکونت خود مراجعه کنند.

در حال حاضر بیمارستان‌های الزهرا (س)، رازی، پارس، قائم، گیل گلسار، پورسینا، حشمت، امام حسن مجتبی (ع) فومن، امام خمینی (ره)صومعه‌سرا، امام رضا (ع)شفت، پیروز، رسالت ماسال، سلامت رستم‌آباد، شهدای رضوانشهر، شهید انصاری رودسر، شهید حسین پور لنگرود، شهید نورانی و دکتر طاهری تالش، شهید بهشتی انزلی، غدیر سیاهکل، کوثر آستانه‌اشرفیه، نیکوکار املش، هفده شهریور، ولیعصر (عج) رودبار، 21 خرداد منجیل و کلینیک بعثت مراکز درمانی دارای صلاحیت تشکیل پرونده برای بیماران دیابتی در گیلان هستند.

گفتنی است هیچ‌گونه کمبودی در رابطه با انسولین‌های قلمی وجود ندارد و یکپارچه‌سازی این سامانه‌ها تنها به سبب مدیریت بهینه و صحیح تأمین و توزیع دارو موردنیاز بیماران دیابتی است.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: انسولین قلمی انسولین واردات انسولین جعفری دارو سامانه بیماری های نادر انسولین های قلمی بیماران دیابتی سامانه مدیریت انسولین قلمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۷۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟

 به گزارش تابناک، متخصصان در تاریخ ۱۹ آوریل در مجله Nature Medicine گزارش دادند در یک مورد از هر ۱۰ مورد ابتلا به ام اس، بدن سال ها قبل از شروع علائم، شروع به تولید مجموعه مشخصی از آنتی بادی ها در خون می‌کند.

متخصصان دریافتند این الگوی آنتی بادی ۱۰۰ درصد تشخیص ام اس را پیش بینی می کند. هر بیمار حامل این مجموعه از آنتی بادی ها به ام اس مبتلا شد.

آنها امیدوارند این آنتی بادی ها روزی مبنای یک آزمایش خون ساده برای غربالگری ام اس باشند.

دکتر «مایکل ویلسون»، متخصص ارشد مغز و اعصاب از دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو (UCSF) گفت: در چند دهه اخیر، حرکت در زمینه درمان ام‌ اس جدی‌تر و قوی‌تر صورت گرفته است.

ام اس زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن به سیستم عصبی مرکزی حمله می‌کند و به غلاف محافظ اطراف رشته‌های عصبی به نام میلین آسیب می‌رساند. این امر سیگنال‌های ورودی و خروجی مغز را مختل می‌کند و باعث بروز علائم مختلفی می‌شود که حواس را مختل کرده و بر توانایی حرکت تأثیر می‌گذارد.

برای این مطالعه، متخصصان نمونه های خون گرفته شده از ۲۵۰ بیمار مبتلا به ام اس را که قبل و بعد از تشخیص آنها جمع آوری شده بود، غربالگری و آنها را با نمونه خون افراد سالم مقایسه کردند.

متخصصان تصور می‌کردند با مشاهده اولین علائم بیماری در بیماران ام‌ اس، شاهد جهش در آنتی‌بادی‌ها خواهند بود.

در عوض، آنها دریافتند که ۱۰ درصد از بیماران ام اس سال ها قبل از تشخیص، سطوح بالایی از آنتی بادی های اتوآنتی بادی - آنتی بادی هایی که می توانند به خود بدن حمله کنند – داشتند.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، هنوز مشخص نیست که چه چیزی باعث ام اس در ۹۰ درصد دیگر بیماران می شود، اما متخصصان بر این باورند که آنها اکنون یک علامت هشدار اولیه قطعی مبنی بر بروز این بیماری، دارند.

علائم ام‌ اس می تواند حاد یا مزمن باشد و از فردی به فرد دیگر متفاوت است. مهم این است که از علائم مختلف این بیماری آگاه بود. علائم بیماری ام‌ اس ممکن است شامل موارد زیر باشد:

- مشکلات حرکتی مانند احساس خستگی یا ضعف هنگام راه رفتن، صحبت کردن یا بلعیدن

- گزگز یا بی حسی در اندام ها

- اختلال عملکرد مثانه و روده

- اختلال شناختی

- تغییرات خلقی یا افسردگی

- لرزش یا اسپاسم

- سرگیجه

- اختلال بینایی

در موارد شدید، افراد مبتلا به ام‌اس ممکن است دچار نابینایی و/یا فلج شوند.

در حال حاضر هیچ درمان شناخته شده‌ای برای ام‌اس وجود ندارد. بنابراین، مدیریت علائم، فاکتوری ضروری برای داشتن یک زندگی سالم همراه با این بیماری است. پزشک ممکن است بسته به شدت علائم بیماری درمان‌های استروئیدی، تزریق خون یا فیزیوتراپی را انتخاب کند.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • سلین دیون در مورد بیماری عصبی نادر خود می‌گوید / از لحاظ اخلاقی زندگی کردن روز به روز سخت‌تر می‌شود!
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد