Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر محصول شرکت دانش‌بنیان عرش گستر گفت: "جیتکس" بزرگ‌ترین و تاثیرگذارترین نمایشگاه تکنولوژی در خاورمیانه است که پیدا کردن مشتری و همکار تجاری برای توسعه کسب‌و‌کار و پیدا کردن سرمایه‌‌گذار برای تسریع کار دو هدف اصلی از شرکت در این نمایشگاه است. - اخبار اجتماعی -

مجتبی اسفندی مدیر محصول شرکت دانش‌بنیان عرش گستر، یکی از 20 استارتاپ راه یافته به پاویون صندوق نوآوری نمایشگاه جیتکس دوبی در گفت‌و‌گو با خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم گفت: شرکت دانش‌بنیان عرش گستر سال‌هاست که توانسته به عنوان یک شرکت دانش‌بنیان مورد ارزیابی و تایید صلاحیت قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی فراخوانی که از طرف صندوق نوآوری و شکوفایی برای نمایشگاه جیتکس داده شد، مستندات اولیه از طرف شرکت‌ها به صندوق ارائه شد که توسط کارگزار صندوق مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و سپس، از تیم‌های برگزیده دعوت شد تا در یکسری کلاس‌های آموزشی برای شرکت در نمایشگاه حضور داشته باشند که بیشتر در خصوص ارائه محصول و کسب و کار به سرمایه‌گذار بود. بعد از کلاس‌ها، شرکت‌کنندگان توسط داوران مورد ارزیابی قرار گرفتند و در نهایت 20 شرکت برای شرکت در نمایشگاه جیتکس دوبی از ایران انتخاب شدند.

وی گفت:‌ ما دو هدف از شرکت در نمایشگاه جیتکس دنبال می‌کنیم که نخست پیدا کردن مشتری و همکار تجاری برای توسعه کسب و کار موجود در خارج از کشور است که همان کسب و کار پرتره سه‌بعدی است و بخشی از مشتریان هدف ما در کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای همسایه هستند که پتانسیل بالایی در حوزه توریستی و کسب و کار مجسمه سه‌بعدی دارند و می‌تواند بازار هدف خوبی برای ما باشد و این نمایشگاه نیز مکان بسیار مناسبی برای معرفی شرکت و پیدا کردن همکاران تجاری در بازارهای هدف است. هدف دوم، پیدا کردن سرمایه‌گذار برای تسریع در ادامه مسیر در توسعه نرم‌افزار و سخت‌افزار در کاربردهای پزشکی و پوشاک است.

اسفندی با اشاره به اهمیت این نمایشگاه تصریح کرد: نمایشگاه جیتکس بزرگ‌ترین و تاثیرگذارترین نمایشگاه تکنولوژی در خاورمیانه است که به مدت یک هفته از 25 تا 29 مهرماه در مرکز تجارت جهانی دبی برگزار می‌شود که به گفته سایت رسمی این نمایشگاه بیش از یکصد هزار نفر بازدیدکننده و 4500 غرفه نمایشگاهی دارد و شرکت‌های بزرگ فناوری مثل مایکروسافت، آی‌بی‌ام، گوگل و ... در این نمایشگاه شرکت می‌کنند و مورد توجه خبری رسانه‌های خبری بزرگ دنیا قرار می‌گیرد و یکی از رویدادهایی است که شرکت‌های بزرگ محصولات جدید خود را در آن رونمایی می‌کنند. یک بخشی از نمایشگاه جیتکس تحت عنوان "فیوچراستارز" است که مختص شرکت‌های استارتاپی است و جزو 5 نمایشگاه برتر استارتاپ در دنیا است و در آن بهترین فعالان حوزه نوآوری و فناوری دورهم جمع می‌شوند و نزدیک به 7500 استارتاپ نیز در در بخش فیوچر استارز نمایشگاه شرکت می‌کنند.

مدیر محصول شرکت دانش‌بنیان عرش گستر با اشاره به ویژگی‌های اسکنر سه‌بعدی ساخت این شرکت خاطرنشان کرد:‌ اسکنر سه‌بعدی یک اسکنر پرتابل است که از دو روش ترکیبی و نوین برای اسکن استفاده می‌کند که برخی از راهکارهایی که ما برای استفاده از اسکنر سه‌بعدی استفاده می‌کنیم، برای نخستین بار در دنیا انجام می‌شود و باعث می‌شود که ما به یک مدل سه‌بعدی دقیقی دست پیدا کنیم و در عین حال بتوانیم آن را با یک قیمت اقتصادی ارائه کنیم؛ در واقع فناوری به ‌گونه‌ای توسعه پیدا می‌کند که یک شبکه قابل توسعه سریعی ایجاد کنیم که سخت‌افزار جزیی از یک پلتفرم سرویس سه‌بعدی بزرگتر است که برای بحث کسب و کار ساخت مجسمه، پلتفرمی که در اختیار کاربر قرار می‌گیرد کاربر قادر است با یک کلیک در نرم‌افزار، اسکن سه‌بعدی را انجام دهد و سایر موارد و پردازش‌ها به صورت ابری و مرکزی انجام می‌شود و محصول نهایی تحویل داده می‌شود که می‌تواند یک مجسمه سه‌بعدی باشد.

برپایی پاویون مجازی ایران در نمایشگاه "جیتکس دوبی 2021" اعزام 20 شرکت دانش‌بنیان به نمایشگاه "جیتکس دبی"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاونت علمی ریاست جمهوری صندوق نوآوری و شکوفایی استارتاپ شرکت های دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری صندوق نوآوری و شکوفایی استارتاپ شرکت های دانش بنیان نمایشگاه جیتکس پیدا کردن کسب و کار سه بعدی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۷۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور امروز در رویداد گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری با عنوان «دیدار پایدار» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: مالکیت فکری در خلق ارزش و مزیت رقابتی نقش اساسی دارد.

وی گفت: اگر خواهان احداث بنای اقتصاد دانش‌بنیان در کشور هستیم، باید مالکیت فکری را به عنوان ستون اصلی این بنا در نظر بگیریم.

 وی در ادامه تصریح کرد: ارزش ذاتی اقتصاد دانش‌بنیان، در تبدیل علم و فناوری به دارایی‌های فکری نهفته است. این دارایی‌ها، که شامل اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و ... می‌شوند، هویت و اعتبار یک شرکت دانش‌بنیان را شکل می‌دهند.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا ریشه در دارایی‌های نامشهود آنها دارد، خاطرنشان کرد: ما در ایران در حوزه مالکیت فکری با چالش‌های متعددی روبرو هستیم و باید با شتابی فزاینده برای رفع این موانع تلاش کنیم.

دهقانی از برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در ایران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با کسب تجارب بین‌المللی در این زمینه، شاهد ارتقای جایگاه مالکیت فکری در کشور باشیم.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اهمیت ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: امیدواریم با عزم راسخ معاونت علمی و فناوری در این زمینه، شاهد استقرار یک نظام کارآمد برای ارزیابی و اعتباردهی این دارایی‌ها باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می دانید؟​
  • نشست استاندار مازندران با نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان استان
  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت