Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، گفت: علت اصلی گرانی برنج واسطه‌ها هستند که برنج را با یک قیمت پایین از کشاورزان خریداری و سپس این محصول را انبار کرده و به شکل قطره چکانی وارد بازار می‌کنند.

اصغر سلیمی در گفت و گو با ایسنا درباره افزایش قیمت برنج در بازار، اظهار کرد: برخی از کالاها در زندگی روزمره مردم نقش اساسی دارند که یکی از این کالاهای اساسی برنج است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کل مرغ، برنج، روغن، لبنیات و نان جز کالاهایی هستند که در زندگی مردم نقش اساسی دارند. شهروندان ایرانی حداقل یک بار در روز از برنج استفاده می‌کنند که بالا رفتن قیمت این کالا به هر دلیلی روی زندگی مردم تاثیر مستقیم می‌گذارد.

وی افزود: هم اکنون قیمت یک کیسه برنج ۳۰ کیلویی ایرانی یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان می‌شود که این امر نشان می‌دهد قیمت هر کلیو برنج ایرانی به ۵۰ هزار تومان رسیده است. این نرخ برای مردمی که درآمد زیادی ندارند بسیار سنگین است و برای مثال اگر یک خانواده بخواهد میهمانی دهد با احتساب سایر مخارج هزینه‌های آن سرسام آور می‌شود.

نماینده مردم سمیرم در مجلس گفت: به همین دلیل دولت باید تمهیدات خاصی را برای تنظیم بازار برنج بیندیشد. البته خواهان آن هستیم تولیدات داخلی در اختیار مردم قرار بگیرد، اما اگر شرایط به این شکل کنونی باشد چاره‌ای جز واردات این محصول برای تنظیم قیمت آن وجود ندارد.

سلیمی تصریح کرد: معتقدم علت اصلی گرانی برنج واسطه‌ها هستند که برنج را با یک قیمت پایین از کشاورزان خریداری و سپس این محصول را انبار کرده و به شکل قطره چکانی وارد بازار می‌کنند تا با گران تر شدن آن سود بیشتری به جیب بزنند. دولت باید در این زمینه راهکاری بیندیشد تا افراد سودجو نتوانند از آب گل آلود ماهی بگیرند.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: احتکار برنج، قیمت این محصول را بالا می‌برد که دولت باید جلوی دلالان را بگیرد تا مردم از حداقل‌های زندگی محروم نشوند. مجلس نیز تذکرات لازم را به وزاری جهاد کشاورزی، صمت و اقتصاد خواهد داد و از آن‌ها می‌خواهیم که جواب قانع کننده‌ای بدهند و سریع تر وارد عمل شوند.    

قیمت برنج متاثر از افزایش قیمت تمام کالاها است

همچنین رحمت الله فیروزی-نماینده مردم نطنز، قمصر و بادرود در مجلس به ایسنا گفت: البته قیمت برنج افزایشی شده است، اما به اندازه دیگر کالاها این افزایش قیمت محسوس نبوده است. به هر حال کالاهایی که مورد نیاز مردم است نباید با این قیمت‌ها به بازار عرضه شود و دولت باید در تنظیم قیمت چنین کالاهایی وارد عمل شود.

وی افزود: کشاورزان سود چندانی از فروش محصول خود نمی‌کنند و این واسطه‌ها و دلالان هستند که قیمت‌ها را بالا می‌برند. دولت باید مکانیزم ویژه‌ای برای کنترل و نظارت قیمت‌ها داشته باشد چون مردمی که درآمد بالایی ندارند خرید این اقلام برای آنان مشکل است.

نماینده مردم نطنز، قمصر و بادرود در مجلس گفت: علاوه بر واسطه‌ها افزایش قیمت برنج به دلیل افزایش قیمت تمام کالاها است و متاثر از قیمت دیگر کالاها می‌شود. وقتی دلار ۲۸ هزار تومان می‌شود تاثیر خود را روی گرانی بیشتر کالاها می‌گذارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قیمت برنج افزایش قیمت کالاهای اساسی استانی سیاسی افزایش قیمت قیمت برنج واسطه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۷۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت سامانه خودنویس در کاهش تلاطمات بازار اجاره با حذف واسطه‌ها و صفر کردن هزینه عقد قرارداد

یکی از مهم‌ترین سامانه‌های حوزه بازار اجاره که به دنبال کاهش تلاطمات بازار اجاره با حذف واسطه‌ها و ارتباط مستقیم مستاجر و مالک در زمینه شناسایی و عقد قرارداد است؛ سامانه خودنویس است. سامانه خودنویس با تکیه بر ایجاد بستری کاملا ساده و آسان جهت عقد قرارداد بین مالک و مستاجر تعبیه شده است و به دنبال تسهیل فرآیند عقد قرارداد و به صفر رساندن هزینه عقد قرارداد اجاره بوده است.

در همین رابطه پیرامون اهمیت سامانه خودنویس در کاهش تلاطمات بازار اجاره با حذف واسطه‌ها و رایگان کردن هزینه عقد قرارداد در زمان نقل و انتقالات مسکن در کشور با آقای محمدعلی شایان‌اصل کارشناس سیاست‌گذاری اقتصادی به گفتگو پرداختیم که در ادامه خواهید خواند.

محمدعلی شایان‌اصل کارشناس سیاست‌گذاری اقتصادی در رابطه با رویکرد تحول گرایانه حاکمیت در بازار مسکن و عقد قرارداد در این بخش گفت: سامانه خودنویس یک رویکرد جدید و تحول گرایانه برای اجاره املاک است که به دنبال حذف واسطه ها و ایجاد یک خط ارتباطی مستقیم بین مستاجران و مالکان است. این سیستم مبتنی بر خودنویسی است که به مستاجر و صاحبخانه اجازه می دهد بدون نیاز به واسطه قرارداد اجاره را منعقد کنند. با استفاده از این پلت فرم آنلاین ساده، مستاجران می توانند به راحتی املاک موجود را پیدا کنند، مستقیماً با صاحبخانه ها ارتباط برقرار کنند و قراردادهای اجاره را بدون هیچ هزینه اضافی امضا کنند و به ثبت و اطلاع حاکمیت برسانند.

وی ادامه داد: بازار اجاره نقش مهمی در فراهم کردن مکانی برای زندگی افراد و خانواده ها، چه به صورت موقت و چه طولانی مدت، ایفا می کند. با این حال، فرآیند اجاره یک ملک اغلب می‌تواند پیچیده و پرهزینه باشد و واسطه‌هایی مانند بنگاه‌های املاک و دلالان معامله را انجام دهند. در تلاش برای ساده‌سازی فرآیند اجاره و کاهش هزینه‌ها هم برای مستاجران و هم برای مالکان، سامانه جدیدی به نام «خودنویس» معرفی شده است. هدف این سیستم حذف واسطه ها و تسهیل ارتباط مستقیم بین مستاجران و مالکان به منظور تسهیل فرآیند اجاره ملک است.

این کارشناس حوزه سیاست‌گذاری اقتصادی در رابطه با حذف واسطه در بازار اجاره با کمک این سامانه گفت: سامانه خودنویس به گونه ای طراحی شده است که فرآیند اجاره را شفاف تر، کارآمدتر و مقرون به صرفه کند. با حذف واسطه ها از معادله، مستاجران می توانند مستقیماً با صاحبخانه ها مذاکره کنند و اطمینان حاصل کنند که بهترین معامله ممکن را به دست می آورند. این سیستم همچنین امکان دستکاری دلالان و نمایندگان در قیمت ها و ایجاد موانع غیر ضروری برای اجاره ملک را کاهش می دهد.

وی در مورد مزایای سامانه خودنویس گفت: یکی از مزیت های اصلی سامانه خودنویس این است که بازار اجاره مسکن را انحصار زدایی می کند و به افراد این آزادی را می دهد که انتخاب کنند چگونه می خواهند قرارداد اجاره را منعقد کنند.

ویگفت: سامانه خودنویس گامی مثبت در جهت کاهش آشفتگی بازار اجاره و ایجاد فرآیند کارآمدتر و کاربرپسندتر برای اجاره املاک است. این سامانه با حذف واسطه‌ها، ساده‌سازی ارتباطات بین مستاجران و صاحبخانه‌ها و توانمندسازی افراد برای کنترل نیازهای مسکن خود، این پتانسیل را دارد که روش اجاره ملک را متحول کند. همانطور که افراد بیشتری از مزایای سیستم خودنویس آگاه می شوند، بازار اجاره به احتمال زیاد رقابتی تر و برای همه قابل دسترس تر می شود.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تازه درباره قیمت ارز، طلا، مسکن و خودرو
  • رصد بازار حبوبات در استان یزد
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • نفت در مدار رشد؟
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • اهمیت سامانه خودنویس در کاهش تلاطمات بازار اجاره با حذف واسطه‌ها و صفر کردن هزینه عقد قرارداد
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود